Meerkat

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
1,040 TOPLAM İNDİRME

Android için yayınlanan Meerkat uygulamasıyla Twitter'daki takipçilerinize videolu canlı yayın yapabilirsiniz.

Android kullanıcıları için geliştirilen Meerkat uygulamasıyla, Twitter üzerinden canlı yayın yapabilmeniz mümkün hale geliyor.

Twitter üzerinden canlı yayın yapmaya olanak sağlayan Meerkat’ın Android’e gelmesiyle birlikte, Android kullanıcıları da nihayet Twitter’dan canlı yayın yapabilme imkanına kavuşmuş oldu. Video yayını yapmayı oldukça kolay hale getiren Meerkat ile canlı yayına başlamak için Stream butonuna basmanız yeterli oluyor. Butona bastıktan sonra Twitter’daki takipçileriniz de yayın akışlarında video yayını yaptığınızı görerek yayınınıza katılabiliyorlar.

Meerkat üzerinden yaptığınız yayınları sadece o an seyredebiliyorsunuz ve daha sonra izleme şansı ne yazık ki bulunmuyor. Yayına başladığınızda ise yayınınızı o an kimlerin seyrettiğini ekranın üst bölümünden görebiliyorsunuz ve ayrıca izleyicileriniz istedikleri zaman yayın esnasında yorumlarını sizlerle paylaşabiliyorlar.

Henüz Beta sürecinde olan Meerkat’ın Android uygulamasını, o an yaşadığınız güzel bir anı takipçilerinizle paylaşmak istiyorsanız ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Messenger

    Messenger uygulamasını kullanarak tüm sosyal medya uygulamalarını tek bir platformdan yönetebilirsiniz.
  • Yaay

    Yaay İndir (Android): Yaay Google Play'de yerli sosyal medya uygulaması olarak öne çıkıyor.
  • Mirket App

    Mirket App, ilgi alanlarınız ve gündem hakkında toplumun nabzını tutabileceğiniz bir sosyal medya uygulaması.
  • Parler

    Parler, eski ABD Başkanı Trump ile gündeme gelen Twitter benzeri mikroblog ve sosyal medya uygulaması. Parler, Android telefonlarda ücretsiz kullanılabilir.
  • Kwai

    Kwai uygulamasıyla Android cihazlarınızdan birbirinden eğlenceli videolar hazırlayabilirsiniz.
  • Smopin

    Smopin uygulamasıyla diğer kullanıcılarla birlikte ilginizi çeken ortak konular üzerine sohbet edebilirsiniz.
  • Qavun

    Qavun, Türkiye'den çıkan en başarılı Android için sosyal medya uygulaması olarak gösterilenler arasında olduğu gibi oldukça başarılı bir alt yapıyla çalışmaktadır.
  • Snapchat APK

    Snapchat APK, gençler arasında yaygın kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması. Mesaj, fotoğraf, ses ve video paylaşabildiğimiz popüler sosyal medya uygulamasıdır.