Meetweet

x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
61 TOPLAM İNDİRME

Meetweet, konum bazlı çalışan Twitter istemcisi.

Meetweet, konum bazlı çalışan Twitter istemcisi. Harita üzerinden dünya genelinde atılan Tweet’leri görüp etkileşime girebildiğiniz sosyal ağ uygulamasını resmi Twitter uygulaması gibi hem iPhone hem de iPad’de kullanabiliyorsunuz ancak ücretsiz değil.

Twitter kullanıcı adı ve şifrenizle giriş yaparak kullanmaya başlayabileceğiniz Twitter istemcisi Meetweet’i diğerlerinden ayıran nokta; konum bazlı çalışması. Tweet’leri haritadan görüp kullanıcı profil resimlerine dokunarak ilgili tweeti görüntülüyorsunuz. Kullanıcıların Instagram üzerinden paylaştığı fotoğrafları da tam ekran görme şansına sahipsiniz. Bu arada takipçilerinizin tweetleri yeşil, takip ettiğiniz kullanıcıların tweetleri turuncu renkte gösteriliyor.

Birden fazla hesap kullanımını destekleyen Twitter istemcisinin sadece konum bilgileri olan tweetleri gösterdiğini belirteyim.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Yaay

    Yaay İndir (iOS iPhone): Türk Telekom'un yeni yerli sosyal medya uygulaması
  • Mirket App

    Yerli sosyal medya uygulaması Mirket'te kullanıcılar gündem ve ilgi alanlarına ilişkin toplumun nabzını tutuyor.
  • Smopin

    Smopin uygulamasında ortak ilgi alanlarına sahip olduğunuz kullanıcılarla keyifli bir sohbete dahil olabilirsiniz.
  • Parler

    Parler, eski Amerika Başkanı Trump ile popülerliği artan tarafsız, özgür sosyal medya platformu. Parler, iOS için de ücretsiz kullanılabilir.
  • Kwai

    Kwai uygulamasında, kendi oluşturduğunuz videoları paylaşabilir ve diğer kullanıcıların videolarını takip edebilirsiniz.
  • Social Media Vault

    iPhone ve iPad cihazlarda kullanılabilen Social Media Vault mobil uygulaması, tek bir uygulama üzerinden tüm sosyal medya hesaplarınızı kontrol edebileceğiniz güvenli bir sosyal medya uygulamasıdır.
  • begoodto.me

    Etrafınızda olup biten iyi olayları paylaşabileceğiniz bir sosyal medya
  • Kudos

    Çocuklara özel olarak geliştirilen bir sosyal medya uygulaması