Merge Farm

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
91 TOPLAM İNDİRME
42 MB DOSYA BOYUTU

Bulmacalar çözerek çiftliği idare edeceğiz.

Mobil bulmaca oyunları arasında yer alan ve tamamen ücretsiz olarak iki farklı mobil platformda oyunculara sunulan Merge Farm kitlesini genişletmeye devam ediyor.

Gram Games Limited tarafından geliştirilen ve geniş kitlelere ulaşmaya devam eden yapımda oldukça renkli içerikler bizleri karşılıyor. Birbirinden farklı bulmacaları çözmeye çalışacağımız oyunda bir çiftliği idare etmeye çalışacağız. Bildiğimiz çiftlik oyunlarından çok daha farklı bir yapıda karşımıza çıkacak olan oyunda seviye sistemi de yer alacak.

Oyuncular seviyelerini yükselttikçe daha zorlu görevler ve bulmacalar ile karşılaşacaklar. Oyun içerisinde kombolar yapabilecek ve daha hızlı bitkiler yetiştirebileceğiz. Görsel efektler ile süslenen yapımda sadece tek bir parmak hareketi ile bulmacaları çözmeye çalışacağız. İki farklı mobil platformda 1 milyondan fazla oyuncu tarafından oynanan yapım tamamen ücretsizdir.

İyi oyunlar dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

Merge Farm

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
144.9 MB DOSYA BOYUTU

Bulmacalar çözerek çiftliği idare edeceğiz.

Gram Games Limited imzası ile geliştirilen ve mobil platformda oyunculara ücretsiz olarak sunulan Merge Farm ile birbirinden zorlu bulmacaları çözmeye çalışacağız.

Tamamen ücretsiz bir yapıda oyuncuların karşısına çıkan yapımda rengarenk bir yapı ve eğlenceli anlar bizleri bekliyor olacak. İki farklı mobil platformda çiftliğe yönelik bir oynanışın bizleri karşıladığı oyunda verilen görevleri başarmaya çalışacak, bulmacaları çözmeye çalışacağız. Görsel efektler ve sesler ile desteklenen mobil bulmaca oyununda kombolar yapabilecek ve daha hızlı bir şekilde bitkiler yetiştirebileceğiz. İki farklı mobil platformda 1 milyondan fazla oyuncu tarafından keyifle oynanan yapım kitlesini de genişletmeye devam ediyor. Gram Games Limited imzalı mobil bulmaca oyunu 1 milyondan fazla kitleye hitap ediyor. Oyun mobil bulmaca oyunları arasında yer alıyor.

İyi oyunlar dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Merge Dragons

    Çeşitli bulmacalar çözeceğiz.
  • Merge Fairies

    Mistik hayvanları keşfedeceğiz.
  • Merge Monsters Collection

    Farklı canavarları toplamaya çalışacağız.
  • Merge Bakery

    Lezzetli pastalar pişirebilmek için zorlu eşleştirmeler yapacağınız eşsiz bir oyundur.
  • Merge Cakes

    Zorlu eşleştirmeler yaparak lezzetli pastalara ulaşacağınız eşsiz bir oyundur.
  • Merge Minus

    Düşündürücü bulmacalar çözerek zeka geliştirici egzersizler yapacağınız eşsiz bir oyundur.
  • Granny’s Farm

    Kendi çiftliğimizi yok etmeye çalışacağız.
  • Farm Slam

    Hem bulmaca çözecek hem de çiftçilik yapacağız.