Mention

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
126 TOPLAM İNDİRME
3.9 MB DOSYA BOYUTU

Mention ile sosyal medya hesaplarınızın etkileşimlerini takip ederek detaylı analizlerine ulaşabilirsiniz

Mention eğer bir marka veya firma sahibiyseniz sosyal medya yönetimi kosunuzda size oldukça yardımı dokunabilecek bir sosyal medya analizi uygulaması.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinizde kullanabileceğiniz Mention uygulaması temel olarak kendi firmanızın veya markanızın adına yapılan sosyal medya mentionlarını size en hızlı şekilde bildiriyor, sonrasında bu mentionlara tepki vermenizi, ilgili istatistiklere ulaşmanızı ve mentionları ilgili birimlere iletmenizi mümkün kılıyor. Mention sadece sizin firmanızın yanısıra rakip firmaların sosyal medya hesaplarını da takip edebiliyor. Böylece piyasadan ve sektörden gerçek zamanlı olarak haberdar olabiliyorsunuz.

Mention'ın kullanım alanları oldukça geniş. Örnek olarak; belirleyeceğiniz anahtar kelimelere atılan mentionları Twitter üzerinden retweetleyebiliyor veya hakkınızda hoşunuza giden bir makaleyi Facebook üzerinden paylaşabiliyorsunuz. Bunun yanında müşterilerinizden gelen teknik destek taleplerini ayıklayarak ilgili teknik destek ekibinize iletebiliyorsunuz.

Mention ile belli bir zaman dilimi içerisinde aldığınız mention miktarını görüntüleyebilir ve karşılaştırabilirsiniz. Uygulama ücretsiz olarak indirilse de aslında bir deneme sürümü gibi düşünülebilir. Mention uygulamasını indirdiğinizde 14 günlük bir deneme süresine sahip oluyorsunuz. Sonrasında uygulamadan memnun kalırsanız kendinize uygun bir plan belirleyerek uygulamayı kullanabiliyorsunuz.

Can Erdil Şentürk

Mention

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
25 TOPLAM İNDİRME
19.2 MB DOSYA BOYUTU

Mention pratik bir sosyal medya analizi aracıdır

Mention eğer firmanızın sosyal medya etkileşimleri üzerinde tam kontrole sahip olmak isterseniz oldukça işinize yarayacak bir sosyal medya analizi ve sosyal medya yönetimi aracı.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza veya iPad tabletlerinize indirerek kullanabileceğiniz Mention ile temel olarak sosyal medya hesaplarınızın etkileşimlerini gerçek zamanlı olarak takip edebiliyorsunuz. Belirleyeceğiniz anahtar kelimelerle firmanıza veya markanıza atılan mentionları kolayca filtreleyebilmektesiniz. Bu sayede doğru etkileşimi gerçekleştirebilirsiniz. Beğendiğiniz mentionları Twitter üzerinden retweet yoluyla paylaşarak, hoşunuza giden makaleleri Facebook üzerinden paylaşarak marka bilinirliğinizi artırabilirsiniz veya bu mentionları kullanarak müşterilerinize daha iyi hizmet verebilirsiniz. Örnek olarak; müşterilerinizin sorduğu bir soruyu kolayca teknik destek birimlerinize veya ilgili kişilere iletebilir ve sorunun daha hızlı çözülmesini sağlayabilirsiniz.

Mention ile rakip firmaların mentionlarını takip edebilmeniz de mümkün. Bu sayede eksiklerinizi ve yapmanız gerekenleri belirleyebiliyorsunuz. Uygulama size detaylı istatistikler sunuyor. Markanıza veya firmanıza belli bir zaman dilimi içerisinde atılan mentionları grafiksel olarak görüntülemeniz ve karşılaştırmanız mümkün. Gerçek zamanlı olarak sosyal medya analizi yapan uygulama belirleyeceğiniz anahtar kelimeler üzerinden takip yapabilmekte.

Mention uygulaması 14 günlük deneme sürümü olarak düşünülebilir. Bu süre boyunca servisi ücretsiz olarak deneyebilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Messenger

    Messenger uygulamasını kullanarak tüm sosyal medya uygulamalarını tek bir platformdan yönetebilirsiniz.
  • Yaay

    Yaay İndir (Android): Yaay Google Play'de yerli sosyal medya uygulaması olarak öne çıkıyor.
  • Mirket App

    Mirket App, ilgi alanlarınız ve gündem hakkında toplumun nabzını tutabileceğiniz bir sosyal medya uygulaması.
  • Parler

    Parler, eski ABD Başkanı Trump ile gündeme gelen Twitter benzeri mikroblog ve sosyal medya uygulaması. Parler, Android telefonlarda ücretsiz kullanılabilir.
  • Smopin

    Smopin uygulamasıyla diğer kullanıcılarla birlikte ilginizi çeken ortak konular üzerine sohbet edebilirsiniz.
  • Kwai

    Kwai uygulamasıyla Android cihazlarınızdan birbirinden eğlenceli videolar hazırlayabilirsiniz.
  • Snapchat APK

    Snapchat APK, gençler arasında yaygın kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması. Mesaj, fotoğraf, ses ve video paylaşabildiğimiz popüler sosyal medya uygulamasıdır.
  • Qavun

    Qavun, Türkiye'den çıkan en başarılı Android için sosyal medya uygulaması olarak gösterilenler arasında olduğu gibi oldukça başarılı bir alt yapıyla çalışmaktadır.