MeowChat

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,124 TOPLAM İNDİRME

MeowChat kullanıcıların arkadaşları ile sohbet etmek amacıyla kullanılabilecek işlevsel bir uygulamadır.

MeowChat arkadaşlarıyla sohbet etmek için pratik bir uygulama arayan kullanıcılara hitap ediyor. Tamamen ücretsiz olarak indirilebilen bu uygulamayı tablet ve akıllı telefonlar üzerinde sorunsuz bir şekilde kullanabilmek mümkün.

Uygulamayı çalıştırdığımızda karşımıza son derece pratik ve sade bir arayüz çıkıyor. Diğer mesajlaşma uygulamalarında gördüğümüz yapı aynen bu uygulamada da kullanılmış. İlk kez kullanırken bile MeowChat herhangi bir karışıklığa yol açmıyor ve rahatlıkla kullanılabiliyor.

MeowChat’te sunulan özellikler arasında konum bildirimi yapma ve sohbet esnasında görsel gönderme gibi faydalı seçenekler bulunuyor. Arkadaşlarınızla sohbet ederken hoşunuza giden bir videoyu veya görseli direkt olarak gönderebilir, merak ettiğiniz arkadaşlarınızın konum bilgilerine ulaşabilirsiniz.

Genel olarak MeowChat kullanım kolaylığı ve zengin özellikleri ile dikkat çekiyor. Testlerimiz esnasında görevini tam anlamıyla yerine getiren MeowChat’i pratik bir mesajlaşma uygulaması arayan herkese tavsiye ediyorum.

Emircan Erdoğan

MeowChat

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
258 TOPLAM İNDİRME
23.8 MB DOSYA BOYUTU

MeowChat ücretsiz olarak kullanabileceğiniz pratik bir sohbet uygulamasıdır.

MeowChat kullanıcılara arkadaşlarıyla sohbet etmenin eğlenceli bir yolunu sunuyor. Tamamen ücretsiz olarak indirilebilen bu uygulamayı iPhone ve iPad cihazlar üzerinde kullanabilmek mümkün kılınmış. Bu sayede MeowChat’i cihaz kısıtlanması olmaksızın arkadaşlarımızla iletişim kurmak için rahatlıkla kullanabiliyoruz.

Uygulamayı ilk olarak çalıştırdığımızda karşımıza kullanıcı dostu bir arayüz çıkıyor. Diğer mesajlaşma uygulamalarına benzer bir tasarıma sahip olan MeowChat’te sunulan fonksiyonlar rahatlıkla kullanılabilmekte. Sohbet penceresi üzerinden arkadaşlarınızla konuşurken çevrelerinize resim ve video gibi içerikler de gönderme şansına sahibiz. Hatta konum bilgisi paylaşmak bile mümkün.

Dahili konum bulma özelliği sayesinde nerede olduklarını merak ettiğiniz arkadaşlarınızı harita üzerinde konumlayabilirsiniz. Bu şekilde özel bir organizasyon yapacaksanız plan yapmak için vakit kazanabilirsiniz.

Genel olarak MeowChat fonksiyonel bir sohbet uygulaması. Testlerimiz esnasında herhangi bir problem yaratmayan MeowChat’in arayüzü de herkes tarafından rahatlıkla kullanılabilecek basitlikte tutulmuş.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Messenger

    Messenger uygulamasını kullanarak tüm sosyal medya uygulamalarını tek bir platformdan yönetebilirsiniz.
  • Yaay

    Yaay İndir (Android): Yaay Google Play'de yerli sosyal medya uygulaması olarak öne çıkıyor.
  • Mirket App

    Mirket App, ilgi alanlarınız ve gündem hakkında toplumun nabzını tutabileceğiniz bir sosyal medya uygulaması.
  • Parler

    Parler, eski ABD Başkanı Trump ile gündeme gelen Twitter benzeri mikroblog ve sosyal medya uygulaması. Parler, Android telefonlarda ücretsiz kullanılabilir.
  • Kwai

    Kwai uygulamasıyla Android cihazlarınızdan birbirinden eğlenceli videolar hazırlayabilirsiniz.
  • Smopin

    Smopin uygulamasıyla diğer kullanıcılarla birlikte ilginizi çeken ortak konular üzerine sohbet edebilirsiniz.
  • Qavun

    Qavun, Türkiye'den çıkan en başarılı Android için sosyal medya uygulaması olarak gösterilenler arasında olduğu gibi oldukça başarılı bir alt yapıyla çalışmaktadır.
  • Snapchat APK

    Snapchat APK, gençler arasında yaygın kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması. Mesaj, fotoğraf, ses ve video paylaşabildiğimiz popüler sosyal medya uygulamasıdır.