Merge Bakery

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME
45 MB DOSYA BOYUTU

Lezzetli pastalar pişirebilmek için zorlu eşleştirmeler yapacağınız eşsiz bir oyundur.

Eğlenceli eşleştirmeler yaparak lezzetli pasta ve yemekler pişirebileceğiniz Merge Bakery, Android ve İOS sürümleri ile iki farklı platformdan oyun severlere sunulan ve ücretsiz olarak hizmet veren eşsiz bir oyundur.

Renkli grafikleri ve keyif verici ses efektleri ile oyun severlere sıra dışı bir deneyim yaşatan bu oyunda amaç, pasta dilimleri ve çeşitli yiyeceklerden oluşan onlarca eşleştirme bloğunu uygun şekillerde birleştirerek puan toplamak ve yeni yemeklerin kilidini açmaktır.

Hayalinizdeki restoranı açarak yüzlerce müşteriye hizmet verebilir ve lezzetli yiyecekler yapabilirsiniz. Yeni tariflere ulaşmak için müşterilerinizi memnun etmeli ve eşleştirmelerde başarılı olmalısınız. Sürükleyici özelliği sayesinde sıkılmadan oynayacağınız eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.

Eşleştirmelerde en az 3 aynı bloğu yan yana getirmeli ve blokları patlatarak puan toplamalısınız. Bu sayede görevleri tamamlayabilir ve yeni lezzetler keşfederek müşterileri sayınızı artırabilirsiniz.

Mobil platformda bulmaca oyunları arasında yer alan ve oldukça geniş bir oyuncu kitlesine sahip olan Merge Bakery ile sizde kendi pastanenizi inşa edebilir ve eğlenceli anlar geçirebilirsiniz.

Doğukan Çağlakpınar

Merge Bakery

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
174.2 MB DOSYA BOYUTU

Lezzetli pastalar pişirebilmek için zorlu eşleştirmeler yapacağınız eşsiz bir oyundur.

Hayalinizdeki pastaneyi açarak birbirinden güzel tatlılar pişirebileceğiniz ve sayısız müşteriye hizmet edeceğiniz Merge Bakery, mobil platformda bulmaca oyunları kategorisinden bulunan ve binlerce oyun tutkunu tarafından tercih edilen kaliteli bir oyundur.

Rengarenk grafikleri ve eğlendirici ses efektleri ile dikkat çeken bu oyunda yapmanız gereken tek şey, farklı şekillerden oluşan eşleştirme bloklarını uygun şekillerde bir araya getirerek puan toplamak ve yeni yemek tariflerine ulaşmaktır.

En az 3 aynı şeklinden oluşan eşleştirme bloğunu yan yana veya alt alta getirerek eşleştirmeleri tamamlamalı ve seviye atlayarak yolunuza devam etmelisiniz. Restoranınızda yeni yemekler ve tatlılar yaparak müşteri kitlenizi artırabilir ve daha fazla para kazanabilirsiniz.

Oyunda yüzlerce lezzetli pasta tarifi ve birbirinden güzel birçok yemek çeşidi bulunmaktadır. Ayrıca 40’dan fazla bölüm ve yüzlerce eşleştirme yer almaktadır.

Hem Android, hem de İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan kolaylıkla erişebileceğiniz Merge Bakery, ücretsiz oyunlar arasında yer almaktadır.

Sürükleyici bölümleri ve bağımlılık yapıcı özelliği sayesinde sıkılmadan oynayacağınız benzersiz bir bulmaca oyunu sizleri bekliyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Merge Farm

    Bulmacalar çözerek çiftliği idare edeceğiz.
  • Merge Dragons

    Çeşitli bulmacalar çözeceğiz.
  • Merge Fairies

    Mistik hayvanları keşfedeceğiz.
  • Merge Monsters Collection

    Farklı canavarları toplamaya çalışacağız.
  • Merge Cakes

    Zorlu eşleştirmeler yaparak lezzetli pastalara ulaşacağınız eşsiz bir oyundur.
  • Merge Minus

    Düşündürücü bulmacalar çözerek zeka geliştirici egzersizler yapacağınız eşsiz bir oyundur.
  • Merge Food Truck

    Burger kamyonu yöneteceğiz.
  • Merge Miner

    Madencilik yapacağız.