Merge Cakes

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
31 MB DOSYA BOYUTU

Zorlu eşleştirmeler yaparak lezzetli pastalara ulaşacağınız eşsiz bir oyundur.

Mobil platformda bulmaca oyunları arasında kendisine yer bulan ve oldukça geniş bir oyuncu kitlesi tarafından keyifle oynanan Merge Cakes, birbirinden lezzetli onlarca farklı pasta yaparak müşterilerinize sunabileceğiniz ve aynı pastaları eşleştirerek puan toplayabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Renkli grafikleri ve keyif verici ses efektleri ile sıkılmadan oynayacağınız bu oyunda amaç, lezzeti pasta dilimlerinin yer aldığı bulmaca tablolarında aynı pastaları yan yana veya alt alta getirerek eşleştirmek ve puan toplamaktır. Pastaları birleştirerek yeni pasta türlerinin kilidini açabilir ve müşterilerinize lezzetli ürünler sunabilirsiniz. Eşleştirmelerde en lezzetli pastaları keşfederek ziyaretçilerinizin memnun kalması için mücadele etmeli ve seviye atlamalısınız. Sürükleyici özelliği ile bağımlısı olacağınız eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda birbirinden lezzetli toplam 81 adet pasta yer almaktadır. Ayrıca binlerce zorlu eşleştirme parkuru bulunmaktadır. Eşleştirmelerde puan toplayarak farklı pastalara ulaşabilir ve müşterilerinizi memnun ederek ekstra puanlar kazanabilirsiniz. Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan kolaylıkla erişebileceğiniz Merge Cakes, ücretsiz olarak oynayabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Merge Cakes

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
83.5 MB DOSYA BOYUTU

Zorlu eşleştirmeler yaparak lezzetli pastalara ulaşacağınız eşsiz bir oyundur.

Zorlu eşleştirme bölümlerinde mücadele ederek lezzetli pastalar keşfedeceğiniz ve müşterilerinizi memnun etmek için çaba göstereceğiniz Merge Cakes, oldukça geniş bir oyuncu kitlesi tarafından benimsenen ve ücretsiz olarak hizmet veren kaliteli bir oyundur.

Rengarenk grafikleri ve eğlenceli müzikleri ile oyun severlere sıra dışı bir deneyim yaşatan bu oyunda yapmanız gereken, onlarca pastadan oluşan zorlu eşleştirmeleri yaparak müşterileriz için lezzetli sunumlar yapmak ve puan toplamaktır. Pastaları birleştirerek eşleştirmeleri tamamlayabilir ve seviye atlayabilirsiniz. Aynı pasta türlerini bir araya getirerek eşleştirme bloklarını patlatabilir ve bulmacayı tamamlayarak yeni pastalara ulaşabilirsiniz. Bağımlısı olacağınız sürükleyici bir eşleştirme oyunu sizleri bekliyor.

Oyun içerisinde birbirinden lezzetli 80’den fazla pasta ve sizi zorlayacak yüzlerce eşleştirme bölümü bulunmaktadır. Eşleştirmeleri tamamlayarak en lezzetli pastayı keşfedebilir ve müşterilerinizi memnun ederek daha fazla puan kazanabilirsiniz.

Hem Android hem de İOS sürümleri sayesinde farklı platformlardan sorunsuz bir şekilde ulaşacağınız Merge Cakes, mobil platformda bulmaca oyunları arasında kendisine yer bulan keyif verici bir oyun olarak ön plana çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Merge Farm

    Bulmacalar çözerek çiftliği idare edeceğiz.
  • Merge Dragons

    Çeşitli bulmacalar çözeceğiz.
  • Merge Fairies

    Mistik hayvanları keşfedeceğiz.
  • Merge Monsters Collection

    Farklı canavarları toplamaya çalışacağız.
  • Merge Bakery

    Lezzetli pastalar pişirebilmek için zorlu eşleştirmeler yapacağınız eşsiz bir oyundur.
  • Merge Minus

    Düşündürücü bulmacalar çözerek zeka geliştirici egzersizler yapacağınız eşsiz bir oyundur.
  • Merge Food Truck

    Burger kamyonu yöneteceğiz.
  • Merge Miner

    Madencilik yapacağız.