Merge Dragons

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
26 TOPLAM İNDİRME
97 MB DOSYA BOYUTU

Çeşitli bulmacalar çözeceğiz.

Mobil bulmaca oyunları arasında yer alan Merge Dragons ücretsiz olarak oynanıyor.

Rengarenk yapısı ile 7’den 70’e oyuncuların beğenisini kazanan yapım genellikle bayan oyunculara hitap etse de oldukça geniş bir kitle tarafından oynanmaya devam ediyor. Mobil bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkan Merge Dragons’da efsane ejderhaları, sihirleri, görevleri ve gzemli bir ülkeyi keşfetmek için ter dökecek ve bir yandan da eğlenceli anlar yaşayacağız.

500’den fazla birleştirilebilir objenin yer aldığı oyunda bitkileri, binaları, hayvanları kısaca herşeyi birleştirebileceğiz. 17 farklı eşderha soyunu keşfedeceğimiz oyunda diyarımızı iyileştirecek ve ejderhaları hayatta tutabilmek için yaşam özünden faydalanacağız.

600 farklı karmaşık görevin yer aldığı yapım da ejderha kampı inşa edecek, yeni görevler ile karşı karşıya gelecek ve 100’den fazla seviyeyi tekrarlama fırsatı elde edeceğiz. Gizli seviyelerinde yer aldığı mobil bulmaca oyununda maceranın bizi nereye götüreceği de belirsiz olacak. 10 milyondan fazla oyuncu tarafından oynanan Merge Dragons tüm platformlarda ücretsiz olarak oynanabiliyor.

İyi eğlenceler dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

Merge Dragons

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME
286.7 MB DOSYA BOYUTU

Eğlence dolu bulmacalar bizleri bekliyor.

Gram Games Limited imzası ile geliştirilen Merge Dragons ücretsiz bir bulmaca oyunu olarak yayınlandı.

Mobil platformda 10 milyon oyuncu tarafından ilgiyle oynanan başarılı oyun 4.5 gibi bir inceleme skor puanına da sahip olarak adından söz ettiriyor. Renkli bir atmosfere sahip olan yapım 100’den fazla farklı seviye ile oyunculara eğlence dolu dakikalar sunuyor.

Kendi ejdarha kampımızı inşa edeceğimiz oyunda 17 fakrlı ejderha soyunu keşfetmeye çalışacak ve ejderhalar beslemeye çalışacağız. Oyuncular ejderhalarını hayatta tutabilmek için yaşam özünden faydalanacaklar. 600 farklı görevin ve bulmacanın yer aldığı yapım da diğer bir yandan da becerilerimizi geliştirecek ve gizli seviyeleri de çözmeye çalışacağız.

İnternet bağlantısı gerektirmeden oynanan başarılı yapım da diyarımızı da geliştirirken dilediğimiz objeleri de birleştirebileceğiz. Google Play’de Editörün Seçimi olarak boy gösteren Merge Dragons 10 milyondan fazla oyuncusu tarafından keyifle oynanmaya devam ediyor. Son güncellemesini de 10 Ekim’de alan yapım zengin içeriği ve kaliteli grafikleri ile herkesi büyülüyor.

Dileyen oyuncular mobil bulmaca oyununu ücretsiz olarak mobil telefon ve tabletlerine indirerek oyunun tadını çıkarabilirler.

İyi eğlenceler dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Merge Dragons!

    Merge Dragons!, Android işletim sistemli mobil cihazlarda keyifle oynayabileceğiniz bir mobil bulmaca oyunudur.
  • Merge Farm

    Bulmacalar çözerek çiftliği idare edeceğiz.
  • Merge Fairies

    Mistik hayvanları keşfedeceğiz.
  • Merge Monsters Collection

    Farklı canavarları toplamaya çalışacağız.
  • Gems & Dragons

    Farklı bulmacalar çözeceğiz.
  • Dragons & Diamonds

    Bulmacalar çözeceğiz.
  • Dragons: Miracle Collection

    Gizemli adaları keşfedebileceğiz.
  • Merge Bakery

    Lezzetli pastalar pişirebilmek için zorlu eşleştirmeler yapacağınız eşsiz bir oyundur.