Merge Dogs

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
25 TOPLAM İNDİRME
58 MB DOSYA BOYUTU

Onlarca sevimli köpeği eğiterek yarışlara katılabileceğiniz eğlenceli bir oyun olarak ön plana çıkıyor.

Mobil platformda simülasyon oyunları arasında yer alan ve ücretsiz olarak oyun severlerin hizmetine sunulan Merge Dogs, birbirinden sevimli köpekleri eğitebileceğiniz ve yarışlar yaptırabileceğiniz eşsiz bir oyundur.

Kaliteli görüntü grafikleri ve ses efektleri ile donatılmış bu oyunda amaç, yavru köpekleri yetiştirmek ve onları iyi birer yarış köpeği haline getirmektir. Yavru köpekler alarak oyuna başlamalı ve seviye atladıkça daha gelişmiş köpekler satın almalısınız. Oyunda yer alan çeşitli renkte ve özellikteki onlarca farklı köpeği bir araya getirmeli ve yarış takımı kurmalısınız. Sevimli köpeklerle yarışlar yaparak yeni deneyimler kazanabileceğiniz ve eğlenceli anlar yaşayabileceğiniz kaliteli bir oyun sizleri bekliyor.

Oyun içerisinde dalmaçyalı, pitbul, doberman, Sibirya kurdu ve daha birçok farklı türden köpek yer almaktadır. İstediğiniz köpeği seçebilir ve onu eğiterek yarışlara hazırlayabilirsiniz. Yarışları kazandıkça seviye atlayabilir ve farklı köpek türlerine sahip olabilirsiniz.

Android ve İOS işletim sistemini içeren tüm cihazlarda sorunsuz bir şekilde oynanan ve geniş bir oyuncu kitlesine hitap eden Merge Dogs, eğlenceli bir yarış simülasyon oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Merge Dogs

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
576.3 MB DOSYA BOYUTU

Onlarca sevimli köpeği eğiterek yarışlara katılabileceğiniz eğlenceli bir oyun olarak ön plana çıkıyor.

Tamamen ücretsiz olarak sunulan ve 1 milyondan fazla oyun tutkunu tarafından keyifle oynanan Merge Dogs, Android ve İOS sürümleri ile her iki platformdan da kolaylıkla indirebileceğiniz eğlenceli bir oyun olarak ön plana çıkıyor.

Mobil oyunlar arasında simülasyon kategorisinde kendisine yer bulan ve etkileyici grafik tasarımı ile dikkat çeken bu oyunda yapmanız gereken, farklı türden köpekler eğitmek ve onları yarışlara hazırlamaktır. Yavru köpekler alarak başlayacağınız bu serüvende, seviye atladıkça daha gelişmiş yarış köpeklerine sahip olabilirsiniz. Birbirinden sevimli onlarca köpekten oluşan yarış takımları oluşturabilir ve iyi bir köpek eğiticisi olduğunuzu kanıtlayabilirsiniz.

Oyunda kurt köpeği, dalmaçyalı, doberman, pitbul, süs köpeği ve daha birçok farklı ırka ait yarış köpeğine rastlamanız mümkün. Yavru köpekleri eğiterek oyuna başlayabilir ve yarışları kazandıkça daha gelişmiş köpeklerle yarışlara katılabilirsiniz. Bu sayede yüksek miktarda para kazanabilir ve farklı köpeklerin kilidini açabilirsiniz.

Oldukça geniş bir oyuncu kitlesine sahip olan ve her geçen gün daha fazla kişinin ilgisini çekmeyi başaran Merge Dogs, köpek yarışları yaparak eğlenceli anlar yaşayabileceğiniz kaliteli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Merge Food Truck

    Burger kamyonu yöneteceğiz.
  • Merge Miner

    Madencilik yapacağız.
  • Merge More

    Onlarca farklı bilgisayar ile dev bir çiftlik kuracağınız eğlenceli bir oyundur.
  • Merge Flowers vs Zombies

    Çeşitli çiçekler ve bitkilerden faydalanarak zombilere karşı mücadele edeceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Merge Muscle Car

    Eşsiz tasarımlara sahip yüzlerce araba ile geniş bir koleksiyon oluşturacağınız eğlenceli bir oyundur.
  • Merge Robots

    Yüzlerce robot savaşçıdan dilediğiniz yöneterek aksiyon dolu anlar geçireceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Merge Truck

    Etkileyici tasarımlara sahip yüzlerce kamyonu kullanma fırsatı bulacağınız eşsiz bir oyundur.
  • Merge Heroes Frontier

    Onlarca farklı kahramandan dilediğinizi yöneterek aksiyon dolu savaşlara katılabileceğiniz benzersiz bir oyundur.