Merge Minus

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
27 MB DOSYA BOYUTU

Düşündürücü bulmacalar çözerek zeka geliştirici egzersizler yapacağınız eşsiz bir oyundur.

Farklı rakamlardan oluşan onlarca kare blok arasından uygun eşleştirmeleri yaparak blokları eritmek için mücadele edeceğiniz Merge Minus, bulmaca oyunları kategorisinde kendisine yer bulan ve ücretsiz olara hizmet veren eğlenceli bir oyundur.

Zeka geliştirici bulmacaları ve düşündürücü özelliği ile sıkılmadan oynayacağınız bu oyunda amaç, 5’erli satır ve sütunlarda yer alan farklı rakamlardan yararlanarak hedefteki sayıları bir araya getirmek ve eşleştirme bloklarını azaltarak yolunuza devam etmektir. Her satırda ve sütunda farklı renklere boyanmış kare kutucukların içerisinde bulunan çeşitli rakamlar yer almaktadır.

Size verile 3 farklı hamle rakamından yararlanarak eşleştirme tahtasındaki dengeyi bozmalı ve aynı sayıdan oluşan en az 3 bloğu birleştirerek küpleri patlatmalısınız.

Elinizdeki hamle rakamlarını kullanarak isterseniz bulmaca tahtasındaki rakamları artırabilir ya da azaltabilirsiniz. Bu sayede eşleştirmeye uygun bloklar oluşturabilir ve puan toplayabilirsiniz.

Android ve İOS sürümleri ile iki farklı platformdan oyun severlerin hizmetine sunulan ve zihin açıcı bulmacaları ile dikkat çeken Merge Minus, geniş oyuncu kitlesine sahip kaliteli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Merge Minus

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
213.8 MB DOSYA BOYUTU

Düşündürücü bulmacalar çözerek zeka geliştirici egzersizler yapacağınız eşsiz bir oyundur.

Onlarca farklı rakamın yer aldığı kare blokların arasından uygun eşleştirmeleri yaparak puan toplamak için mücadele edeceğiniz Merge Minus, oldukça geniş bir oyuncu kitlesine hitap eden ve ücretsiz olarak sunulan zeka geliştirici bir oyundur.

Düşündürücü bulmacaları ve sürükleyici özelliği ile oyunculara benzersiz bir deneyim kazandıran bu oyunda yapmanız gereken, toplamda 25 kareden oluşan zorlu bir eşleştirme tahtasında çeşitli düzenlemeler yaparak aynı sayıları bir araya getirmek için çaba göstermek ve puan toplamaktır.

5’erli sütun ve satır şeklinde tasarlanmış bulmaca tahtasındaki rakamlardan yararlanarak çeşitli eşleştirmeler yapacak ve seviye atlayarak zorlu bölümlerin kilidini açacaksınız. Elinizdeki 3 farklı hamle kartını doğru yerde kullanarak 3 aynı rakamı birleştirerek eşleştirmeleri başarıyla yapabilir ve blokların tamamını patlatana kadar yarışabilirsiniz. Hamle kartları ile rakamları artırabilir ya da azaltabilirsiniz.

Bu sayede aynı sayıları bir arada tutabilir ve puan toplayabilirsiniz.

Android ve İOS işletim sistemlerine sahip mobil cihazlardan sorunsuz bir şekilde oynayacağınız Merge Minus, bulmaca oyunları kategorisinde kendisine ye bulan sürükleyici bir oyun olarak öne çıkmaktadır.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Merge Farm

    Bulmacalar çözerek çiftliği idare edeceğiz.
  • Merge Dragons

    Çeşitli bulmacalar çözeceğiz.
  • Merge Fairies

    Mistik hayvanları keşfedeceğiz.
  • Merge Monsters Collection

    Farklı canavarları toplamaya çalışacağız.
  • Merge Bakery

    Lezzetli pastalar pişirebilmek için zorlu eşleştirmeler yapacağınız eşsiz bir oyundur.
  • Merge Cakes

    Zorlu eşleştirmeler yaparak lezzetli pastalara ulaşacağınız eşsiz bir oyundur.
  • Merge Food Truck

    Burger kamyonu yöneteceğiz.
  • Merge Miner

    Madencilik yapacağız.