Merge More

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
94 MB DOSYA BOYUTU

Onlarca farklı bilgisayar ile dev bir çiftlik kuracağınız eğlenceli bir oyundur.

Hem Android, hem de İOS sürümleri sayesinde iki farklı platformdan ulaşabileceğiniz ve hiçbir ücret ödemeden cihazınıza kurabileceğiniz Merge more, farklı özelliklere sahip yüzlerce bilgisayarın yer aldığı dev bir bilgisayar çiftliğini işleterek para kazanacağınız eğlenceli bir oyundur.

Renkli grafikleri ve keyif verici ses efektleri ile oyunculara eşsiz bir deneyim sunan bu oyunda amaç, bilgisayarlardan kurulu dev bir çiftlik inşa etmek ve farklı alanlarda yatırımlar yaparak daha fazla para kazanmaktır. Bilgisayarları birleştirerek görevleri tamamlayabilir ve seviye atlayarak yolunuza devam edebilirsiniz. Bilgisayarlarınızın bakımını ihmal etmemeli ve hız kaybetmemeleri için çaba göstermelisiniz. Bilgisayarlar ne kadar hızlı olursa o kadar çok para kazanabilir ve yeni seviyelere ulaşabilirsiniz. Ayrıca motorlu tekne, uçak, araba ve daha onlarca farklı aracı satın alarak yeni iş fikirleri bulabilir ve kazancınızı artırabilirsiniz. Sıra dışı konusu ve sürükleyici özelliği ile sıkılmadan oynayacağınız benzersiz bir oyun sizleri bekliyor.

Simülasyon oyunları arasında yer alan ve geniş bir oyuncu kitlesine hitap eden Merge more, stres atabileceğiniz keyif verici bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Merge More

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
281.7 MB DOSYA BOYUTU

Onlarca farklı bilgisayar ile dev bir çiftlik kuracağınız eğlenceli bir oyundur.

Mobil platformda simülasyon oyunları arasında yerini alan ve ücretsiz olarak oyunculara sunulan Merge more, bilgisayarlardan kurulu büyük bir çiftliği yöneterek para kazanabileceğiniz ve farklı alanlarda yatırımlar yaparak kazancınızı artırabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Rengarenk grafikleri ve keyif verici müzikleri ile dikkat çeken bu oyunda yapmanız gereken tek şey, bilgisayarları birleştirerek daha hızlı ve güçlü bir yapı kazandırmaktır. Bu sayede kazanacağınız paranın miktarı artar ve seviye atlarsınız. Böylece yeni bilgisayar türlerinin kilidini açabilir ve daha fazla bilgisayara sahip olabilirsiniz. Sürükleyici özelliği ve ilginç konusu ile sıkılmadan oynayacağınız bağımlılık yapıcı bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda farklı özelliğe ve hıza sahip yüzlerce bilgisayar yer almaktadır. Ayrıca motorlu tekne, araba, uçak ve tren gibi çeşitli ulaşım araçları bulunmaktadır. Bu araçları satın alarak yatırımlarınızı artırabilir ve karınızı katlayabilirsiniz.

Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan sorunsuz bir şekilde oynayabileceğiniz ve keyifli anlar geçireceğiniz Merge more, 50 binden fazla oyun tutkunu tarafından tercih edilen kaliteli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Merge Food Truck

    Burger kamyonu yöneteceğiz.
  • Merge Miner

    Madencilik yapacağız.
  • Merge Dogs

    Onlarca sevimli köpeği eğiterek yarışlara katılabileceğiniz eğlenceli bir oyun olarak ön plana çıkıyor.
  • Merge Flowers vs Zombies

    Çeşitli çiçekler ve bitkilerden faydalanarak zombilere karşı mücadele edeceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Merge Muscle Car

    Eşsiz tasarımlara sahip yüzlerce araba ile geniş bir koleksiyon oluşturacağınız eğlenceli bir oyundur.
  • Merge Robots

    Yüzlerce robot savaşçıdan dilediğiniz yöneterek aksiyon dolu anlar geçireceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Merge Truck

    Etkileyici tasarımlara sahip yüzlerce kamyonu kullanma fırsatı bulacağınız eşsiz bir oyundur.
  • WeFarm: More than Farming

    Kendi çiftliğimizi inşa edeceğiz.