Merge Tower Bots

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
18 TOPLAM İNDİRME
83 MB DOSYA BOYUTU

Birbirinden güçlü onlarca robot savaşçı ile aksiyon dolu bir mücadelenin içine gireceğiniz eşsiz bir oyundur.

Hem Android hem de İOS sürümleri sayesinde farklı platformlardan kolaylıkla erişebileceğiniz ve sürükleyici özelliği ile sıkılmadan oynayacağınız Merge Tower Bots, onlarca robotun yer aldığı aksiyon dolu savaşlara katılarak düşman birliklerini yok etmek için mücadele edeceğiniz sıra dışı bir oyundur.

Basit ama eğlendirici grafikleri ve keyif verici ses efektleri ile dikkat çeken bu oyunda yapmanız gereken tek şey, çeşitli malzemelerden yararlanarak robotunuzun eksiz parçalarını tamamlamak ve savaş hazır hale getirmektir. Arazinizi düşmanlardan korumak için farklı özelliklere sahip robotları kullanabilir ve ilginç savaş metotlarından faydalanabilirsiniz. Robotlarınızı birleştirerek daha güçlü bir robot tasarlayabilir ve seviye atlayarak yolunuza devam edebilirsiniz. Farklı tasarımı ve ilginç konusu ile bağımlısı olacağınız benzersiz bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda farklı özelliklere ve silahlara sahip onlarca robot karakter yer almaktadır. Ayrıca çeşitli engellerle donatılmış birçok savaş meydanı bulunmaktadır. Bölgenizi koruyarak robotlarınızı güçlendirebilir ve puan toplayarak yeni robotlar alabilirsiniz. Aksiyon oyunları arasında bulunan Merge Tower Bots’u ücretsiz olarak kurabilir ve eğlenceli anlar geçirebilirsiniz.

 

Doğukan Çağlakpınar

Merge Tower Bots

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
255.6 MB DOSYA BOYUTU

Birbirinden güçlü onlarca robot savaşçı ile aksiyon dolu bir mücadelenin içine gireceğiniz eşsiz bir oyundur.

Farklı özelliklere sahip sayısız robot ile aksiyon dolu savaşlara katılacağınız ve bölgenizi düşmanlardan korumak için mücadele edeceğiniz Merge Tower Bots, mobil platformda aksiyon oyunları arasında yer alan ve 1 milyondan fazla oyuncu tarafından benimsenen kaliteli bir yapımdır.

Basit ama kaliteli grafik tasarımı ve ses efektleri ile oyunculara eşsiz bir deneyim sunan bu oyunda amaç, çeşitli objeler ve silahlardan yararlanarak birbirinden güçlü robotlar tasarlamak ve düşman robotlarını bozguna uğratarak savaşlardan galip ayrılmaktır. Arazinizi tehlikelerden korumak için farklı özelliklere ve savaş aletlerine sahip birçok yeni robot üretmeli ve güvenliği sağlamalısınız. Robotlarınızın güçlerini birleştirerek daha güçlü yeni robotlar oluşturabilir rakiplerinizin korkulu rüyası olabilirsiniz.

Oyunda roket atan, alev püskürten, aralıksız ateş eden ve daha birçok farklı silaha sahip olan sayısız robot bulunmaktadır. Dilediğiniz robotları kullanarak düşmanlarınızı bozguna uğratabilir ve seviye atlayarak yolunuza devam edebilirsiniz. Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan kolaylıkla erişebileceğiniz Merge Tower Bots, ücretsiz olarak hizmet veren bağımlılık yapıcı eşsiz bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Merge Rush Z

    Zombilerin dağılmasını engelleyeceğiz.
  • Merge Robots

    Yüzlerce robot savaşçıdan dilediğiniz yöneterek aksiyon dolu anlar geçireceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Secret Tower 500F

    Birbirinden güçlü yüzlerce karakter ile aksiyon dolu savaşlara katılacağınız eşsiz bir oyundur.
  • Merge Farm

    Bulmacalar çözerek çiftliği idare edeceğiz.
  • Merge Dragons

    Çeşitli bulmacalar çözeceğiz.
  • Merge Fairies

    Mistik hayvanları keşfedeceğiz.
  • Merge Food Truck

    Burger kamyonu yöneteceğiz.
  • Merge Miner

    Madencilik yapacağız.