Merge Truck

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME
45 MB DOSYA BOYUTU

Etkileyici tasarımlara sahip yüzlerce kamyonu kullanma fırsatı bulacağınız eşsiz bir oyundur.

Hem Android, hem de İOS sürümleri sayesinde iki farklı platformda oyun severlerle buluşan ve ücretsiz olarak hizmet veren Merge Truck, birbirinden güzel yüzlerce kamyon ile dev bir galeri açacağınız eğlenceli bir oyundur.

Kaliteli grafikler ve ses efektleri ile donatılan bu oyunda yapmanız gereken, farklı özelliklere ve göz kamaştıran tasarımlara sahip yüzlerce kamyon modelini satın alarak büyük bir galeriye sahip olmak ve görevleri tamamlayarak puan toplamaktır.

Kamyonları geliştirerek başka kamyonlarla birleştirebilir ve daha büyük araçlar oluşturabilirsiniz. Seviye atladıkça yeni kamyon modellerinin ve aksesuarlarının kilidini açabilir ve koleksiyonunuza farklı kamyonlar ekleyebilirsiniz.

Kamyonlarınızı dilediğiniz renge boyayabilir ve birbirinden güçlü motorlarla en hızlı kamyonları tasarlayabilirsiniz. Kamyonlarınızla test sürüş yaparak zayıf yönlerini güçlendirebilir ve daha kaliteli araçlara sahip olabilirsiniz.

Sürükleyici özelliği ve eğlenceli bölümleri ile sıkılmadan oynayacağınız eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.

Simülasyon oyunları kategorisinde yer alan ve oldukça geniş bir oyuncu kitlesi tarafından benimsenen Merge Truck, birbirinden güzel yüzlerce kamyon ile geniş bir koleksiyon oluşturabileceğiniz eşsiz bir oyundur.

 

Doğukan Çağlakpınar

Merge Truck

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
205 MB DOSYA BOYUTU

Etkileyici tasarımlara sahip yüzlerce kamyonu kullanma fırsatı bulacağınız eşsiz bir oyundur.

Etkileyici tasarımlara ve farklı özelliklere sahip yüzlerce kamyon ile dev bir koleksiyon oluşturabileceğiniz ve eğlenceli sürüşler yapacağınız Merge Truck, mobil platformda simülasyon oyunları arasında yer alan ve ücretsiz olarak hizmet veren kaliteli bir yapımdır.

Renkli grafikleri ve kolay kontrolleri ile keyifle oynayacağınız bu oyunda amaç, birbirinden güzel kamyonları kullanarak onları geliştirmek ve kendi tasarımlarınızı yansıtmaktır.

Kendi kamyon filonuzu oluşturarak farklı modellerde birçok kamyona sahip olabilir ve dev bir galeri kurabilirsiniz. Kamyonları istediğiniz gibi renklendirebilir ve tasarımlarını değiştirebilirsiniz.

Birkaç küçük kamyonu birleştirerek daha büyük ve güçlü kamyonlar yapabilirsiniz. Kamyonların motorlarını güçlendirerek daha da hızlandırabilir ve test sürüşleri yaparak kamyonların eksiklerini tespit edebilirsiniz.

Kendi tasarladığınız kamyonları kullanma fırsatı yakalayacağınız sürükleyici özelliği sahip sıra dışı bir oyun sizleri bekliyor.

Hem Android, hem de İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan kolaylıkla erişeceğiniz ve sıkılmadan oynayacağınız Merge Truck, 500 binden fazla oyun tutkunu tarafından tercih edilen ve ücretsiz sunulan eğlenceli bir oyun olarak öne plana çıkmaktadır.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Merge Food Truck

    Burger kamyonu yöneteceğiz.
  • Merge Miner

    Madencilik yapacağız.
  • Merge More

    Onlarca farklı bilgisayar ile dev bir çiftlik kuracağınız eğlenceli bir oyundur.
  • Virtual Truck Manager

    Mobil platformda gerçekçi bir tır simülasyon oyunu oynayacağız.
  • Merge Dogs

    Onlarca sevimli köpeği eğiterek yarışlara katılabileceğiniz eğlenceli bir oyun olarak ön plana çıkıyor.
  • Merge Flowers vs Zombies

    Çeşitli çiçekler ve bitkilerden faydalanarak zombilere karşı mücadele edeceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Merge Muscle Car

    Eşsiz tasarımlara sahip yüzlerce araba ile geniş bir koleksiyon oluşturacağınız eğlenceli bir oyundur.
  • Merge Robots

    Yüzlerce robot savaşçıdan dilediğiniz yöneterek aksiyon dolu anlar geçireceğiniz eğlenceli bir oyundur.