MHST The Adventure Begins

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
26 TOPLAM İNDİRME
76 MB DOSYA BOYUTU

Monster Hunter'ın ilk rpg oyunu mobilde!

MHST The Adventure Begins, Capcom’un rol yapma oyunu Monster Hunter Stories’in mobil platforma uyarlanan sürümü. İlk olarak Japonya’da Nintendo 3DS el oyun konsolu için çıkış yapan, ardından mobilde de indirilmeye açılan rpg oyunda canavarlarla uyum içinde yaşayan binicilerin yerine geçiyorsunuz. Yumurtadan çıkan ejderlere isim verip uçuyor, savaşlara katılıyorsunuz. Fantastik rpg oyunları seviyorsanız tavsiye ederim.

Capcom tarafından geliştirilen, Android platformunda ücretsiz indirilebilir fantastik rol yapma oyunu Monster Hunter Stories The Adventure Begins, bulup yumurtalarından çıkardığınız ejderlerle birebir savaşlara girdiğiniz bir oyun. Sıra tabanlı dövüş sistemine sahip. Binici olarak hamlenizi yapıp yanınızda olan canavarın düşmana saldırmasını bekliyorsunuz. Hem sizin hem de düşman için üç farklı saldırı var: Güç, hız ve teknik. Her saldırı birinden üstün. Güç tekniğe karşı kazanırken, hız güce karşı, teknik hıza karşı kazanıyor. Savaşlarda kullanabildiğiniz dört silah; büyük bir kılıç, kalkan, çekiç ve av silahı. Ayrıca savaşta eşyaları da kullanabiliyorsunuz.

Büyük canavarların dolaştığı ve insanların her yerde avlandığı bir dünyada, canavarları avlamak yerine onlarla bağ kurmaya çalışan üç karakter; bir kahraman, Lilia ve Cheval’ın yerine geçin ve maceraya atılın!

Erkan Calp

MHST The Adventure Begins

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME
3.2 GB DOSYA BOYUTU

Monter Hunter serisinin ilk oyunu mobilde!

MHST (Monster Hunter Stories) The Adventure Begins, canavarlı, ejderhalı fantastik rpg oyunu. Capcom’un Nintendo’nun ardından mobil platforma çıkardığı, iOS tarafında da ücretsiz indirilebilir olan rol yapma oyunu Monster Hunters serisinin ilk oyunu. Grafiklerin büyüleyici olduğu oyunda kendilerine biniciler diyen üç karakterin yerine geçiyoruz. Canavarları avlamak yerine uyum içinde yaşayan karakterler yumurtalardan çıkan ejderleri yetiştirip savaşlara giriyor.

Canavarların yaşam sürdüğü, avlanmanın olağan olduğu bir dünyada avlanmak yerine bağ kurmayı seçen üç arkadaşın macerasını konu alan bir yapım MHST The Adventure Begins. iPhone ve iPad’de oynanabilir olan macera rpg oyunda yumurtalarından çıktıklarını gördüğünüz ejderhalarla savaşlara giriyorsunuz. Onlara isim koyuyor, uçuyor, dilediğiniz yere iniş yaparak birebir savaşa giriyorsunuz. Canavarlar da sizinle birlikte savaşıyor. Güç, hız ve teknik olmak üzere üç saldırı şekli var. Her saldırı birbirinden güçlü. Güç tekniği, hız gücü, teknik de hızı yeniyor. Kullanabildiğiniz silah sayısı dörtle sınırlı. Kılıç, çekiç, kalkan, avlanma silahına ek olarak savaş alanındaki öğeleri kullanabiliyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Phantomgate : The Last Valkyrie

    Netmarble'dan fantastik macera rpg oyunu
  • The Elder Scrolls: Blades

    Ödüllü Skyrim'in yaratıcılarından yepyeni birinci şahıs rol yapma oyunu
  • Lucid Adventure

    Android İçin Rol Oyunudur.
  • The Alchemist Code

    Arkadaşlarınızla mücadele edebileceğiniz zevkli bir rol yapma oyunu
  • The Royal Affairs

    Harika zaman geçirebileceğiniz eşsiz bir rol yapma oyunu
  • Sky: Children of the Light

    Harika deneyim sunan bir rol yapma oyunu
  • Ulala: Idle Adventure

    Ulala'nın kendine özgü MMORPG dünyasını keşfedin.
  • The World 3: Rise of Demon

    İblisler, yaratıklarla dolu dünyaya girmeye hazırlanın.