Microtrip

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
248 TOPLAM İNDİRME
16 MB DOSYA BOYUTU

Microtrip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bağımlılık yapıcı bir beceri oyunudur

Microtrip ilginç bir oyun yapısını sevimli ve akıcı grafiklerle birleştiren bir mobil beceri oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Microtrip'te küçük bir mikroorganizmanın macerası konu alınıyor. Bir gün yabancı bir organizmaya konuk olan mikroorganizmamızın hayatta kalma mücadelesine tanık oluyoruz ve ona klavuzluk ederek hayatta kalmasını sağlıyoruz. Bu yabancı organizmada hayatta kalabilmek için mikroorganizmamız beyaz hücreleri yemelidir. Fakat aynı zamanda da zararlı virüslere dikkat etmeli bu virüslere çarpmadan yolunu devam etmelidir. 

Microtrip'te kahramanımız ekranın yukarısından aşağıya doğru sürükleniyor. Kahramanımız sürekli aşağıya doğru sürüklenirken bizim yapmamız gereken de onu sağa ve sola doğru yönlendirmek. Hızlı bir şekilde aşağı inerken bazen reflekslerimizi kullanmamız gerekebiliyor; bu nedenle dikkatimizi oyuna yoğunlaştırmamız faydalı olacaktır.

Microtrip oldukça güzel grafiklerle süslenmiş bir oyun. Oyunu dilerseniz hareket sensörü yardımıyla, dilerseniz dokunmatik kontrollerle oynayabilirsiniz. Oyunda toplayacağınız haplar süper yetenekler kazanmanızı sağlıyor ve oyunu daha da eğlenceli hale getiriyor.

Can Erdil Şentürk

Microtrip

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
106 TOPLAM İNDİRME
26.9 MB DOSYA BOYUTU

Microtrip ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bağımlılık yapıcı bir beceri oyunudur

Microtrip oyuncularda bağımlılık yapan bir yapıya sahip olan ve eğlenceli bir oyun deneyimi yaşatan bir mobil beceri oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Microtrip'de ana kahramanımız küçük bir mikroorganizma. Kahramanımızın macerası yabancı bir organizmaya giriş yapmasıyla başlıyor. Bir hayatta kalma mücadelesi içerisinde giren kahramanımız bu organizma içerisinde yol alırken farklı engellerle karşılaşıyor. Mikroorganizmamızın hayatını devam ettirebilmesi için ise beyaz hücreleri yemesi gerekiyor. Fakat zararlı virüsler yolu üzerine çıkarak onu durdurmaya çalışıyor. Bize düşen görev ise mikroorganizmamızın virüsleri atlatmasına ve beyaz hücreleri toplamasına yardımcı olmak.

Microtrip ekran dikey konumdayken oynanan bir oyun. Oyunda kahramanımız yukarıdan aşağıya doğru süzülürken ona dokunmatik kontrollerle veya hareket sensörü yardımıyla yön veriyoruz. Kahramanımızı sağa veya sola yönlendirdiğimizde virüsleri atlatabiliyoruz. Ayrıca yolumuz üzerindeki hapları topladığımızda geçici bir süre süper yeteneklere sahip olabiliyoruz. Fizik tabanlı bu beceri oyunu oldukça hızlı bir oynanışa sahip ve kısa süre içerisinde bağımlılık yapıyor.

Güzel grafiklerle süslenmiş Microtrip boş zamanlarınızı değerlendirmeniz için güzel bir seçenek.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pinball Cadet

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, beceri ve aksiyon unsurlarının klasik Pinball oyunuyla buluştuğu bir tür beceri oyunudur.
  • Hoop Rush

    Hoop Rush oyununda çubuğa çarpmadan ilerleyin!
  • Slices

    Renkli grafikleri ve zorlu bölümleriyle harika bir beceri oyunu
  • Fruit Heroes Legend

    Fruit Heroes Legend, zorlu ve eğlenceli bir eşleştirme oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Asterix Megaslap

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir beceri oyunudur.
  • Ball Jump

    Ball Jump keyifli bir mobil beceri oyunudur
  • Knock Balls

    Top silahıyla kuleleri indirin.
  • Flippy Pancake

    İnsanlar pankeklerinizi tatmak için can atıyor.