Midnight Castle

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
32 TOPLAM İNDİRME
758 MB DOSYA BOYUTU

Midnight Castle, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur.

Midnight Castle, Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir kayıp eşya bulma oyunudur. Başarılı oyun yapımcısı Big Fish tarafından geliştirilmiş olan bir diğer oyun olan Midnight Castle da yine oynanabilir nitelikte.

Bildiğiniz gibi Big Fish öncelikle bilgisayarlara yönelik oyunlar geliştiren bir firmaydı. Fakat sonradan mobil cihazlar için de pek çok oyun geliştirmeye başladı. Bilgisayarda oynayabileceğiniz oyunları artık mobil cihazlarınızda da oynayabiliyorsunuz.

Kayıp eşya bulma oyunları, bulmaca kategorisinin sevilen alt türlerinden bir tanesi diyebilirim. Bu tarz oyunlarda ekranda karmaşık resim içinden size verilen listedeki eşyaları bulmaya çalışıyorsunuz.

Midnight Castle da yine bu tarz bir oyun. Oyunun konusuna göre gizemli bir kaleye giriyorsunuz ve buradaki sırları keşfetmeye çalışıyorsunuz. Bunun için de kayıp eşyaları bulmanız ve bulmacaları çözmeniz gerekiyor.

Oyunda bulduğunuz her kayıp eşya ile çeşitli eşyalar, zehirler ve panzehirler oluşturabiliyorsunuz. Bunları oluşturdukda daha fazla ödül kazanıyorsunuz ve bunları kullanarak oyunda daha ileri gidebiliyorsunuz.

Oyunun grafikleri de yine Big Fish'in diğer oyunlarında olduğu gibi gayet başarılı diyebilirim. Eğer kayıp eşya oyunlarını seviyorsanız ve bulmacaları çözmek hoşunuza gidiyorsa bu oyunu indirip denemenizi tavsiye ediyorum.

Elifcan Mehekli Çakmak

Midnight Castle

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
19 TOPLAM İNDİRME
555 MB DOSYA BOYUTU

Midnight Castle, iPhone ve iPad cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur.

Midnight Castle, iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir kayıp eşya bulma oyunudur. Kategorisine çok fazla bir yenilik getirmese de başarılı bir oyun olduğunu söyleyebilirim.

Bu tarzdaki pek çok popüler oyunun yapımcısı olan Big Fish firması tarafından geliştirilmiş olan Midnight Castle da en az diğerleri kadar sevilerek oynanacak gibi duruyor. Benzer oyunlar gibi bu da kayıp eşya bulma türünde.

Bildiğiniz gibi kayıp eşya bulma oyunları ilk olarak bilgisayarlarımızla sonra da mobil cihazlarımızla hayatımıza giren oyunlardan. Milyonlarca oyuncu da bu kategorideki oyunları severek oynuyor.

Önce bilgisayarlar için oyun geliştirmeye başlayan Big Fish aynı oyunları daha sonra mobil için de çıkarmaya başladı. Midnight Castle da bunlardan bir tanesi. Oyunda gizemli bir kaleye girerek buranın sırlarını keşfetmeye çalışıyorsunuz.

Oyunda yapmanız gereken size verilen listedeki eşyaları belli bir süre içinde ve az hata yaparak bulmaya çalışmak. Fakat bu o kadar kolay değil çünkü ekrandaki eşyalar karmaşık bir biçimde duruyor.

Oyunda bununla birlikte bulduğunuz her kayıp eşya ile çeşitli eşyalar, zehirler ve panzehirler oluşturabiliyorsunuz. Bunları oyunda kullanabiliyor ve daha yüksek puanlar alma şansına sahip olabiliyorsunuz.

Yine başarılı grafikleri ile dikkat çeken bu oyunu indirip denemenizi tavsiye ediyorum.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Castle Of Awa

    Castle Of Awa, günün yorgunluğundan uzaklaşarak kendinizi dinlendirebileceğiniz güzel bir bulmaca oyunudur.
  • MIDNIGHT Remastered

    Harika deneyim sunan bir macera oyunu
  • Crush the Castle: Siege Master

    Mancınığı hazırlayın, fırlatın, düşman kalelerini yerle bir edin.
  • Tricky Castle

    Cesur şövalyenizi karmaşık bir kaleden çıkartabilir misiniz?
  • Royal Garden Tales-Match 3 Castle Decoration

    Eşsiz tasarımlar yapabileceğiniz keyifli bir bulmaca oyunudur.
  • Midnight Hunter

    Midnight Hunter, gece yarısı avına çıktığınız aksiyon - macera oyunu.
  • Hustle Castle APK

    Hustle Castle APK, orta çağ döneminde kale inşa edip savaştığınız bir mobil strateji rpg oyunu. Hustle Castle Android oyunu oynaması ücretsiz!
  • Besieged 2 Free Castle Defense

    Besieged 2 Free Castle Defense eğlenceli bir Android oyunudur