Miitomo

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
82 TOPLAM İNDİRME

Miitomo, Nintendo'nun ilk mobil uygulaması.

Miitomo, Nintendo’nun ilk mobil uygulaması olmasıyla Android platformunda öne çıkıyor. Arkadaşlarınız hakkında bilmediğiniz şeyleri öğrenebileceğiniz sosyal ağ uygulamasında selfie’nizi çekip kendinizi Miitomo karakteri olarak aktarmanız da mümkün.

Eşi benzerine rastlamadığımız türde bir sosyal ağ uygulaması diyebilirim. Öncelikle bir karakter oluşturmanız isteniyor. Karakterinizi oluştururken selfie’nizi çekiyorsunuz ve sizi andıran bir karakter ortaya çıkıyor. Karakterinizin ses ve davranışını da ayarladıktan sonra sorular yöneltiliyor. İngilizce ve kısa sorulara yanıt vererek ilerliyorsunuz. Verdiğiniz yanıtlar arkadaşlarınızla paylaşılıyor. Tabi iki arkadaşlarınızın da sorulara ne yanıt verdiklerini görebiliyorsunuz.

Akla gelmeyen soruların yöneltildiği uygulamada ödüllü mini oyunlar da yer alıyor. Yalnız oyun oynamak için oyunda vakit geçirerek kazandığınız Miitomo coins’lere ihtiyacınız oluyor. Dilerseniz gerçek para ile de satın alabiliyorsunuz.

Sizi temsil eden karakterleri telefonunuzla çektiğiniz fotoğraflara da iliştirebiliyorsunuz. Bunlara Miifotos adı verilmiş ve dilerseniz bu fotoğrafları arka plan olarak kullanabiliyorsunuz.

Not: Uygulamayı şimdiden indirmek için "Google Play Ülke Değiştirme Nasıl Yapılır?" blog yazımıza göz atabilirsiniz.

Erkan Calp

Miitomo

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
37 TOPLAM İNDİRME

Miitomo, Nintendo'nun mobil platforma çıkardığı sosyal ağ uygulaması.

Miitomo, Nintendo imzasını taşımasıyla mobil platformda öne çıkan sosyal ağ uygulaması. Arkadaşlarımızı ne kadar iyi tanıdığımızı göstermek amacıyla hazırlanan farklı bir uygulama.

iOS platformunda ücretsiz olarak indirilmeye sunulan uygulamayı kullanmak için Nintendo hesabımızın olması gerekmiyor. Tabii ki Nintendo kullanıcılarına ayrılacaklar sunuluyor ancak genel kullanımı etkileyecek yenilikleri beraberinde getirmiyoır. Uygulamaya karakter oluşturarak başlangıç yapıyoruz. Selfie’mizi çektikten sonra karakterimizin konuşmasını ve nasıl hareket edeceğini ayarlıyoruz. Bizi andıran karakterimizi oluşturduktan sonra uygulama bize sorular yöneltmeye başlıyor. Hayatımızda kendimize hiç sormadığımız soruları yanıtlıyoruz. Yanıtlar arkadaşlarımızla paylaşılıyor. Arkadaşlarımızın yanıtları da doğal olarak bizimle paylaşılıyor. Böylelikle arkadaşlarımızın nelerden hoşlandığını, neleri sevmediğini, ne ile heyecanlandığını ksıacası hakkında fazlasıyla şey öğrenmiş oluyoruz.

Ödüllü mini oyunlar da içeren uygulamada fotoğraflara kendimizi yerleştirip telefonumuza kaydetme, duvar kağıdı olarak ayarlama, sosyal platformlarda paylaşma şansına da sahibiz.

 Not: Uygulamayı şimdiden indirmek için "iPhone ve iPad'de Bölge Kısıtlaması Olan Oyun ve Uygulamalar Nasıl İndirilir" blog yazımıza göz atabilirsiniz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Messenger

    Messenger uygulamasını kullanarak tüm sosyal medya uygulamalarını tek bir platformdan yönetebilirsiniz.
  • Yaay

    Yaay İndir (Android): Yaay Google Play'de yerli sosyal medya uygulaması olarak öne çıkıyor.
  • Mirket App

    Mirket App, ilgi alanlarınız ve gündem hakkında toplumun nabzını tutabileceğiniz bir sosyal medya uygulaması.
  • Parler

    Parler, eski ABD Başkanı Trump ile gündeme gelen Twitter benzeri mikroblog ve sosyal medya uygulaması. Parler, Android telefonlarda ücretsiz kullanılabilir.
  • Kwai

    Kwai uygulamasıyla Android cihazlarınızdan birbirinden eğlenceli videolar hazırlayabilirsiniz.
  • Smopin

    Smopin uygulamasıyla diğer kullanıcılarla birlikte ilginizi çeken ortak konular üzerine sohbet edebilirsiniz.
  • Qavun

    Qavun, Türkiye'den çıkan en başarılı Android için sosyal medya uygulaması olarak gösterilenler arasında olduğu gibi oldukça başarılı bir alt yapıyla çalışmaktadır.
  • Snapchat APK

    Snapchat APK, gençler arasında yaygın kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması. Mesaj, fotoğraf, ses ve video paylaşabildiğimiz popüler sosyal medya uygulamasıdır.