Mini Legend

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
32 TOPLAM İNDİRME
93 MB DOSYA BOYUTU

Farklı modlarda yarışlara katılacağız.

Mobil platformda oyuncuları fantastik bir yarış dünyasına götürecek olan Mini Legend yayınlandı.

Twitchy Finger Ltd tarafından geliştirilen ve ücretsiz olarak yayınlanan Mini Legend bir simülasyon oyunudur. Kaliteli grafiklerin ve zengin araç galerisinin yer aldığı mobil yapımda oyuncular gerçekçi bir yarış atmosferi ile tanışacaklar. İki farklı mobil platformda ücretsiz olarak oynanabilen yapımda oyuncular dilerlerse hikaye modunda dilerlerse de online olarak gerçek oyunculara karşı yarışlara dahil olacaklar.

Online PvP modu ile oyuncular dünyanın çeşitli yerlerinden birbirinden yetenekli yarışçıları ile karşı karşıya gelebilecekler. Rekabete dayalı olarak oynanabilen yapımda 150 benzersiz düzeyde alan yer alıyor. Sesli sohbet özelliğinin yer aldığı yapımda dileyen oyuncular takım modunda arkadaşları ile yarışabilecek ve onlarla sohbet edebilecekler. 80’den fazla farklı araç modelinin yer aldığı oyunda farklı düzeyde hazlar ile karşılaşacak ve yarış dünyasında ses getirmeye çalışacağız

Dünya çapında 5 milyondan fazla oyuncuya sahip olan Mini Legend ücretsiz olarak oynanıyor.

İyi eğlenceler dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

Mini Legend

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
343 MB DOSYA BOYUTU

Farklı modlarda yarışlara katılacağız.

Oyunculara birbirinden farklı modlar ile sürükleyici bir yarış deneyimi sunacak olan Mini Legend ücretsiz olarak yayınlandı.

Mobil platformda 5 milyondan fazla oyuncu tarafından ilgiyle oynanan yapımda oyuncular dilerlerse internetli olarak gerçek yarışçılar ile dilerlerse de kariyer modu ile yapay zekaya karşı yarışabilirler. Oldukça sağlam bir yapıya sahip olan oyunda 80’den fazla farklı otomobili de kullanma fırsatı elde edeceğiz. Ses efektleri ile desteklenen yapımda oyuncular benzersiz modları oynayarak farklı hazlar elde edebilecekler.

İki farklı mobil platformda ücretsiz olan yapım dünya çapında 5 milyon oyuncu tarafından adeta bir tutku olarak oynanıyor. Tamamen ücretsiz olan yapımda oyuncuları zengin bir içerik kalitesi bekliyor olacak. Dileyen oyuncular takım modu ile arkadaşlarıyla birlikte yarışlara katılabilecekler. Sesli sohbet özelliği ile oyuncular birbirleri ile konuşabilecekler.

Mobil simülasyon oyunları arasında yer alan Mini Legend iki farklı mobil platformda ücretsiz olarak indirlip oynanabiliyor.

İyi oyunlar dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Call me a Legend

    Birbirinden güzel kadınlarla aşk yaşayabileceğiniz ve türlü entrikalara karşı mücadele edebileceğiniz benzersiz bir oyundur.
  • Ocean Legend

    Denizlerde savaşacağız.
  • Heroes Legend

    Sürükleyici bir rol oyunu deneyimleyeceğiz.
  • Hyperball Legend

    Farklı arabalar kullanarak futbol maçlarına çıkabileceğiniz ilginç ve eğlenceli bir oyundur.
  • Royal Detective: Legend of the Golem

    Taş yaratıklara karşı mücadele edeceğiniz macera dolu bir oyun olarak dikkat çekiyor.
  • Granny Legend

    Farklı karakterler ve silahlar kullanarak canavarlara karşı mücadele edeceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Soccer Star 2022 World Cup Legend

    Dünya kupasında mücadele ederek güçlü rakiplerle nefes kesen maçlara çıkacağınız eşsiz bir oyundur.
  • Frantics

    Mini oyunlar oynayacağız.