Miracle City 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
23 TOPLAM İNDİRME
58 MB DOSYA BOYUTU

Büyüleyici bir şehir inşa ederek zorlu görevler üstleneceğiniz eşsiz bir oyundur.

Kendi şehrinizi inşa ederek dev çiftlikler kurabileceğiniz ve çeşitli yiyecekler üreterek ticaret yapabileceğiniz Miracle City 2, mobil platformda simülasyon oyunları arasında yer alan ve 1 milyondan fazla oyun tutkunu tarafından keyifle oynanan eğlenceli bir oyundur.

Rengarenk grafikleri ve keyif verici ses efektleri ile oyunculara eşsiz bir deneyim yaşatan bu oyunda amaç, kendi şehrinizi kurarak binaları dilediğiniz gibi dekore etmek ve çiftliğinizde çalışarak sebze üretimi gerçekleştirmektir. Eskimiş binaları restore edebilir ve süsleyebilirsiniz. Farklı üretim merkezleri kurarak ticaret hacminizi genişletebilir ve şehrin ekonomisine katkı sağlayarak sürekli bir büyüme gösterebilirsiniz. Sürükleyici özelliği ve macera dolu bölümleri ile sıkılmadan oynayacağınız benzersiz bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda, şehrinize inşa edeceğiniz ev, çiftlik, maden ve daha onlarca farklı bina yer almaktadır. Altın, gümüş, taş, kömür, elmas ve daha birçok farklı madeni işletebilir ve görevleri tamamlayarak seviye atlayabilirsiniz. Android ve İOS sürümleri ile farklı platformlardan ücretsiz olarak erişebileceğiniz Miracle City 2 ile sizde keyifli dakikalar geçirebilir ve hayalinizdeki şehre sahip olabilirsiniz.

Doğukan Çağlakpınar

Miracle City 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
129.9 MB DOSYA BOYUTU

Büyüleyici bir şehir inşa ederek zorlu görevler üstleneceğiniz eşsiz bir oyundur.

Hem Android hem de İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan kolaylıkla erişebileceğiniz ve ücretsiz olarak oynayabileceğiniz Miracle City 2, hayalinizdeki şehri inşa ederek sıfırdan bir düzen oluşturabileceğiniz ve macera dolu görevler üstlenerek çeşitli ödüller kazanabileceğiniz sıra dışı bir oyundur.

Renkli grafikleri ve kaliteli ses efektleri ile dikkat çeken bu oyunda yapmanız gereken, boş bir alan üzerine sıfırdan bir şehir kurmak ve farklı alanlarda üretim yaparak ekonomiyi canlandırmaktır. Eski binaları restore ederek dilediğiniz gibi dekore edebilir ve yeni evler yaparak şehrinizi geliştirebilirsiniz. Altın, gümüş, demir, taş, elmas, kömür gibi çeşitli madenler açarak değerli ürünler çıkartabilir ve ticarete atılabilirsiniz. Ayrıca şehrinize dev bir çiftlik kurarak birçok meyve ve sebzeyi yetiştirebilirsiniz. Macera dolu bölümleri ve sürükleyici özelliği ile bağımlısı olacağınız ve sıkılmadan oynayacağınız benzersiz bir oyun sizleri bekliyor.

Oldukça geniş bir oyuncu kitlesi tarafında tercih edilen ve her geçen gün daha fazla oyun severin ilgisini çeken Miracle City 2, simülasyon oyunları arasında yer alan kaliteli bir oyundur.

 

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Designer City 2

    Kendi şehrimizi hayata geçirecek ve yöneteceğiz.
  • Immortal Love 2: The Price of a Miracle

    Ürpertici mekanlarda gizli nesnelerin izini sürebileceğiniz macera dolu bir oyundur.
  • Eco City

    Eco City, Android işletim sistemine sahip olan telefon ve tabletlerde oynayabileceğiniz bir Simülasyon oyunudur.
  • Dragons: Miracle Collection

    Gizemli adaları keşfedebileceğiz.
  • Designer City

    Hayalimizdeki şehri kurmaya çalışacağız.
  • Pocket City Free

    Belediye başkanı olacağız.
  • Skyward City: Urban Tycoon

    Hayallerimizdeki şehri inşa edeceğiz.
  • Hype City

    Mimar olarak Idle temalı bir şehir inşa edeceğiz.