MLB 9 Innings 18

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME
73 MB DOSYA BOYUTU

Beyzbol maçlarına katılacağız.

Mobil platformda oyunculara sunulan MLB 9 Innings 18 ile gerçekçi beyzbol maçları yapmaya hazır olun!

Com2uS tarafından geliştirilen ve ücretsiz olarak mobil platformda oyunculara sunulan MLB 9 Innings 18 bir spor oyunudur. İki farklı mobil platformda yayınlanan ve tamamen ücretsiz olan yapım yavaş yavaş kitlesini artırmaya devam ederken oyunculara en iyi beyzbol maç deneyimlerinden de bir tanesini sunmaya devam ediyor.

5 milyondan fazla oyuncu tarafından ilgiyle oynanmaya devam eden mobil spor oyununda birbirinden farklı takımlar ve içerikler yer alıyor. 3D grafik açıları eşliğnde oynanabilen yapımda profesyonel oyuncular eşliğinde lisanslı bir beyzbol mücadelesi vereceğiz. En son oyuncu istatistiklerine sahip olan yapımda farklı oyun modlarını da deneyimleyebilecek ve farklı eğlence türleri yaşayabileceğiz.

Oyun içerisinde 30 farklı takım yer alırken 1.700 farklı oyuncu da yer almaktadır. Gerçekçi özelliklere ve zengin bir yapıya sahip olan oyun iki fakrlı mobil platformda 5 milyondan fazla oyuncu tarafından oynanmaya devam ediyor.

İyi oyunlar dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

MLB 9 Innings 18

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME
778.8 MB DOSYA BOYUTU

Beyzbol maçlarına katılacağız.

Mobil platformun en gerçekçi beyzbol maçlarına ev sahipliği yapacak olan MLB 9 Innings 18 ücretsiz olarak dağıtılmaya devam ediyor.

Mobil spor oyunları arasında yer alan ve gerçekçi yapısı ile her kesimden oyuncuya hitap eden MLB 9 Innings 18, iki farklı mobil platformda ücretsiz olarak indirilip oynanabiliyor. Mobil platformlarda 5 milyondan fazla oyuncu tarafından ilgiyle oynanan yapım kitlesini artırmaya devam ediyor. 30 farklı takımda yer alan 1700’den fazla oyuncu ile takımımızı güçlendirebilecek ve daha etkili bir hale getirebileceğiz. 3D grafik açılarına sahip olan oyunda lisanslı gerçek oyuncular yer almaktadır. Gerçekçi efektler eşliğinde üzgürce oyunun tadını çıkaracağımız oyunda farklı oyun modlarını da deneyimleme fırsatı elde edeceğiz.

Dünya çapındaki oyuncular ile maçlara katılarak farklı bir deneyim kazanacak ve beyzbol konusunda kendimizi geliştirmeye çalışacağız.

İyi eğlenceler dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • MLB 9 Innings 19

    Gerçekçi beyzbol maçlarının sahne aldığı eğlenceli bir oyun olarak öne çıkıyor.
  • MLB BUNT: Baseball Card Trader

    Beyzbol maçlarına katılacağız.
  • MLB Perfect Inning 2019

    Gerçekçi bir beyzbol oyunu oynayacağız.
  • MLB Tap Sports Baseball 2020

    Gerçekçi bir beyzbol deneyimi bizleri bekliyor olacak.
  • Dogefut 18

    Köpeklerle futbol maçları yapacağız.
  • Hockey Nations 18

    Hokey maçlarına katılacağız.
  • Rugby Nations 18

    Mobil cihazımızda Amerikan Futbolu oynayacağız.
  • Golden Tee Golf

    9 farklı modda golf deneyimi yaşayacağız.