Moco

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
139 TOPLAM İNDİRME
1.6 MB DOSYA BOYUTU

Moco, yeni kişilerle tanışarak arkadaşlıklar kurabileceğiz, sohbet edebileceğiniz ve oyunlar oynayabileceğiniz bir Android sosyal ağ uygulamasıdır.

Moco, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde kullanabileceğiniz en iyi arkadaşlık uygulamalarından bir tanesidir. 100 milyondan fazla üyeye sahip olan Moco sayesinde size yakın şehirlerdeki ve dünya üzerindeki diğer kullanıcılar ile mesajlaşabilir ve arkadaşlıklar kurabilirsiniz.

Uygulamayı yükledikten sonra dilerseniz chat odalarına girerek ister toplu isterseniz 1'e 1 konuşmalar yapabilir, dilerseniz de forumlara girerek tartışmalara katılabilirsiniz. Yakın çevrenizde bulunan veya dünya üzerindeki diğer Moco kullanıcıları ile tanışma fırsatı bulacağınız uygulama ile yeni arkadaşlıklar kurmak oldukça basit.

Mesajlaşırken kullandığınız ikonlardan temasına kadar kişiselleştirerek sevdiğiniz renk ve yazı türlerini kullanabiliyorsunuz. Ayrıca kendi oluşturudğunuz profilinize favori müzik, video, animasyon ve diğer tüm istediklerinizi ekleyebilirsiniz.

Uygulamanın en güzel özelliklerindne bir tanesi ise yeni tanıştığınız kişiler ile kaynalmanızı sağlayacak olan oyunlar. Konuşmalarınızın ilk anlarında üzerinizdeki heyecanı ve utangaçlığı atabilmek için tanıştığınız kişiler ile minik oyunlar oynayabilir ve bu sayede keyifli bir şekilde sohbet edebilirsiniz.

Farklı ve yeni kişiler ile tanışmak, mesajlaşmak ve arkadaşlıklar kurmak istiyorsanız Moco'yu Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak yüklemenizi öneririm.

Barış YANIK

Moco

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
24 TOPLAM İNDİRME
1.7 MB DOSYA BOYUTU

Moco, iPhone ve iPad'leriniz üzerinde kullanarak yeni kişiler ile tanışıp arkadaşlıklar kurmanızı sağlayacak olan ücretsiz ve eğlenceli bir sosyal ağ uygulamasıdır.

Moco, milyonlarca kişi tarafından kullanılan ücretsiz bir mesajlaşma ve arkadaşlık uygulamasıdır. iOS cihazlarınız üzerinde kullanabileceğiniz uygulama sayesinde yeni kişiler ile tanışaral sohbet edebilir ve oyunlar oynayabilirsiniz.

Kız/Erkek arkadaş bulabileceğiniz, buluşma ayarlayabileceğiniz ve gerçek dostluklar kazanabileceğiniz bir iOS uygulaması olan Moco, şehrinizdeki veya dünya üzerindeki diğer kullanıcılar ile kolayca tnaışarak sohbet etmenizi sağlamaktadır. Sohbet odalarına girerek ister gruplar halinde mesajlaşabilir, isterseniz de 1'e 1 istediğiniz kişilerle konuşarak muhabbet edebilirsiniz.

Herhangi bir limit olmadan tamamen ücretsiz olarak kullanabileceğiniz olan uygulama üzerinde kendinize profil oluşturarak sevdiğiniz müzik,video ve animasyonları profilinize ekleyebilirsiniz.

Yeni tanıştığınız kişiler ile kaynaşmanızı sağlayacak olan 50 farklı mini oyun uygulama içerisinde yer almaktadır. Bu sayede ister arkadaşlarınız ile isterseniz yeni tanıştığınız kişiler ile keyifli bir şekilde muhabbet ederken bu mini oyunları oynayabilirsiniz.

Yeni arkadaşlıklar ve ciddi ilişkiler kurmak için kullanabileceğiniz Moco uygulamasını iPhone ve iPad'lerinize ücretsiz olarak indirerek milyonlarca kişiye katılmanızı tavsiye ederim.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Messenger

    Messenger uygulamasını kullanarak tüm sosyal medya uygulamalarını tek bir platformdan yönetebilirsiniz.
  • Yaay

    Yaay İndir (Android): Yaay Google Play'de yerli sosyal medya uygulaması olarak öne çıkıyor.
  • Mirket App

    Mirket App, ilgi alanlarınız ve gündem hakkında toplumun nabzını tutabileceğiniz bir sosyal medya uygulaması.
  • Parler

    Parler, eski ABD Başkanı Trump ile gündeme gelen Twitter benzeri mikroblog ve sosyal medya uygulaması. Parler, Android telefonlarda ücretsiz kullanılabilir.
  • Smopin

    Smopin uygulamasıyla diğer kullanıcılarla birlikte ilginizi çeken ortak konular üzerine sohbet edebilirsiniz.
  • Kwai

    Kwai uygulamasıyla Android cihazlarınızdan birbirinden eğlenceli videolar hazırlayabilirsiniz.
  • Snapchat APK

    Snapchat APK, gençler arasında yaygın kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması. Mesaj, fotoğraf, ses ve video paylaşabildiğimiz popüler sosyal medya uygulamasıdır.
  • Qavun

    Qavun, Türkiye'den çıkan en başarılı Android için sosyal medya uygulaması olarak gösterilenler arasında olduğu gibi oldukça başarılı bir alt yapıyla çalışmaktadır.