Moe Girl Cafe 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME
101 MB DOSYA BOYUTU

Dev bir restoranda müdürlük yaparak tüm işlerin yönetimini ele alacağınız sürükleyici bir oyundur.

Dev bir restoranda müdür olarak görev alacağınız ve birçok önemli işten sorumlu olacağınız Moe Girl Cafe 2, mobil platformda simülasyon oyunları arasında bulunan ve ücretsiz olarak oyuncuların hizmetine sunulan benzersiz bir oyundur.

Kaliteli ve ayrıntılı grafikleri ile dikkat çeken bu oyunda amaç, müdürü olduğunuz restoranda işlerin yolunda gitmesi ve aksamaması için mücadele etmektir.

Restoranda pişecek yemeklerden, masa ve sandalyelerin modellerinden, işe alınacak yeni personellerden, restoranın reklam ve tanıtım işlerinde, siparişlerin teslimatından, restoranın dekorasyonundan, araştırma çalışmalarından ve doğum günü gibi özel partilerden tamamen siz sorumlu olacaksınız.

Tüm bu faaliyetlerde yönetim becerinizi göstererek her şeyin yolunda gitmesini sağlamalı ve restoranın kar oranının artmasını sağlamalısınız.

Oyunda personel, müşteri ve tedarikçi gibi onlarca farklı karakter yer almaktadır. Ayrıca restoranınız için satın alabileceğiniz yüzlerce yeni mobilya, mutfak eşyası ve gıda ürünü bulunmaktadır.

Android ve İOS sürümleri ile iki farklı platformda oyun severlerle buluşan sunulan Moe Girl Cafe 2, oldukça geniş bir oyuncu kitlesine hitap etmektedir.

Doğukan Çağlakpınar

Moe Girl Cafe 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
228.1 MB DOSYA BOYUTU

Dev bir restoranda müdürlük yaparak tüm işlerin yönetimini ele alacağınız sürükleyici bir oyundur.

Yüzlerce müşterisi bulunan ve oldukça popüler olan dev bir restoranda müdür rolünü üstlenerek restorandaki tüm faaliyetlerden sorumlu olacağınız ve maksimum kar için çaba göstereceğiniz Moe Girl Cafe 2, Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan sorunsuz bir şekilde oynayabileceğiniz sürükleyici bir oyundur.

Kaliteli grafikler ve ses efektleri ile donatılan bu oyunda yapmanız gereken, restoranın müdür koltuğunda oturarak gerçekleşecek her türlü faaliyette üst akıl gibi davranmak ve birçok alanda karar merci olmaktır. Oyunda restoranda pişirilmesini sağlayabileceğiniz 50’den fazla yemek ve birçok tatlı yer almaktadır.

Ayrıca restoranın dekorasyonunda kullanabileceğiniz sayısız mobilya ve obje bulunmaktadır.

Restoranda gerçekleşen dekorasyon işleri, menüye eklenecek yemekler, sipariş teslimatı, ürün temini, restoranın reklam ve tanıtım işlemleri, araştırma çalışmaları, işe alınacak personeller, masa ve sandalye seçimi ve parti düzenlemeleri gibi onlarca işte sorumluluk almalısınız.

Mobil oyunlar arasında simülasyon kategorisinde kendisine yer bulan ve ücretsiz olarak erişime açılan Moe Girl Cafe 2, 1 milyondan fazla oyun tutkunu tarafından benimsenen eğlenceli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Manor Cafe

    Mobil platformda restoran işleteceğiz.
  • Tofu Girl

    Karakterimizi dengede tutmaya çalışacağız.
  • Fancy Cafe

    Oyun içerisinde bulmacaları çözecek, kafeleri restore edeceğiz.
  • Happy Cafe

    Birbirinden lezzetli yemekler pişirerek müşterilerinize servis edeceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Patiala Babes: Cooking Cafe

    Farklı ülkelere ait yüzlerce lezzetli yemeği pişirebileceğiniz eğlenceli bir restoran işletmeciliği oyundur.
  • Cafe Panic: Cooking Restaurant

    Hayalinizdeki restoranda aşçılık yaparak lezzetli yemekler pişirebileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Monster Girl Maker

    Çeşitli aksesuarlar ve kıyafetlerden yararlanarak sevimli canavarlar tasarlayabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Designer City 2

    Kendi şehrimizi hayata geçirecek ve yöneteceğiz.