Mole Rescue

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME

Mole Rescue, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde köstebeklere yardım ederek yuvalarını bulacağınız eğlenceli ve ücretsiz bir Android bulmaca oyunu.

Mole Rescue, yuvasını kaybeden köstebeklere yardım ederek evlerine ulaşmalarını sağlamanız gereken oldukça eğlenceli ve ücretsiz bir Android bulmaca oyunu.

Android telefon ve tabletlerinize indirerek hemen oynamaya başlayabileceğiniz Mole Rescue'nin iOS versiyonu da ücretsiz olarak iPhone ve iPad sahiplerine sunuluyor.

Farklı bölümlerden oluşan oyunda toplam 70 bölüm bulunuyor. Bu nedenle oyunun heyecanı her bölümde farklı ve oynarken sıkılmıyorsunuz.

Oyundaki amacınız ve yapmanız gereken şey ise yuvalarını kaybederek kaybolan köstebeklerin yuvalarını bulmalarını sağlamak. Oyun alanız üzerinde yer alan yuvalar ve köstebeklerin eşleşmesini sağlayarak köstebekleri kurtarın.

Bölümleri geçemedikçe biraz daha hırslanmanızı sağlayacak olan oyun belki çok uzun süreli bir oyun değil fakat bölümlerin tamamını bitirene kadar eğlenceli vakit geçirmenizi sağlıyor.

Eğer tüm bölümleri geçerim diye düşünüyorsanız oyunu hemen Android mobil cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynamaya başlayın.

Barış YANIK

Mole Rescue

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME

Mole Rescue, yuvasını kaybeden köstebeklere yardımcı olarak onların yuvalarını bulmaya çalışacağınız eğlenceli bir iOS bulmaca oyunu.

Mole Rescue, adının anlamı itibariyle bir iOS köstebek kurtarma oyunu. Bulmaca oyunları kategorisinde yer alan bu oyundaki amacınız kaybolan köstebeklerin yuvalarını bulmasını sağlamak.

Ücretsiz ve oldukça eğlenceli bir bulmaca oyunu olan Mole Rescue'nun en güzel yanı ise iPhone ve iPad sahipleri tarafından ücretsiz indirilip oynanabiliyor olması.

Yüze yakın bölümden oluşan oyunda her bölümün heyecanı ayrı. Bu nedenle bir solukta bitirebileceğiniz bir oyun değil. Fakat çok da fazla zamanınızı almayacaktır.

Oynaması son derece kolay olan Mole Rescue'da kaybolan köstebekler ile bir de onların yuvaları bulunuyor. Onların yuvalarını bulmalarını sağlamak ise sizin işiniz.

Oyun alanı üzerindeki yuvaları deneyerek bulacağınız oyun boş vakit geçirme ya da basit eğlence amaçlı olarak oynanabilir. Eğer son zamanlarda yeni oyunlar arıyorsanız ve bulamıyorsanız, Mole Rescue'yu kesinlike denemenizi tavsiye ederim.

Oynadıkça daha da fazla oynamak isteyeceğiniz oyunlardan bir tanesi olan Mole Rescue ücretsiz olarak sunulduğu gibi oyun içerisinde de satın alma işlemleri sunmuyor. Yani oynayabilmek için herhangi bir ücret ödemenize gerek yok.

Tüm köstebeklerin yuvasını bulmaya çalışacağınız oyuna mutlaka bir göz atın!

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Plumber Mole

    Plumber Mole'da boruları düzenleyerek suyun akışını sağlamaya çalışıyoruz.
  • Pop Rocket Rescue

    Pop Rocket Rescue, Android cihazlar üzerinde oynanabilecek bir bulmaca oyunu olarak tanımlanabilir.
  • Fruit Rescue

    Fruit Rescue, aynı renkli meyveleri bir araya getirip eşleştirerek oynayacağınız heyecanlı ve renkli bir Android bulmaca oyunudur.
  • Bird Rescue

    Bird Rescue, oyundaki amacınızın blokları yok ederek kuşları kurtarmak olduğu eğlenceli ve ücretsiz bir Android bulmaca uygulamasıdır.
  • Pet Rescue Puzzle Saga

    Pet Rescue Puzzle Saga: Candy Crush Friends Saga'nın yaratıcılarından bulmaca oyunu
  • Moshling Rescue!

    Moshling Rescue! tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz keyifli bir eşleştirme oyunudur.
  • Rescue Quest

    Rescue Quest, eşleştirme oyunlarına ilgi duyanların eğlenerek oynayabilecekleri bir yapım.
  • Bubble Zoo Rescue

    Bubble Zoo Rescue ücretsiz olarak oynayabileceğiniz eğlenceli bir eşleştirme oyunudur.