Molocate

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME

Molocate, iPhone ve iPad cihazlarınızda kullanabileceğiniz Foursquare tarzı bir sosyal ağ uygulamasıdır.

Molocate, gezdiğiniz mekanların videolarını çekip paylaşabileceğiniz başarılı bir sosyal medya uygulaması. iPhone ve iPad cihazlarınızda kullanabileceğiniz bu uygulama sayesinde, birden fazla kategoride videolarınızı insanlara gösterebilirsiniz. Bir mekan hakkında yaptığınız değerlendirmeleri paylaşacağınız Molocate'i genel anlamda başarılı buldum diyebilirim.

Kendini "en iyi gezdiren uygulama" olarak tanıtan sosyal ağ oldukça soft bir arayüze sahip ve kayıt olduktan sonra hemen kullanmaya başlıyorsunuz. Ana menüde haber, keşfet ve bildirim bölümleri yer alıyor. Buradaki keşfet kısmında çevrenizde bulunan mekanlar hakkında insanların gönderdiği videoları izleyebilir ve ona göre tercihler yapabilirsiniz. Sosyal medya ve rehber uygulamaları bir araya getiren, konum bazlı video paylaşım platformu Molocate'e Foursquare'in video altyapılı versiyonu diyebilirim. Videonuzu çekin, konumunuzu belirleyin, kategori seçin ve yollayın. 

İlgi alanlarınıza yönelik mekanlarla ilgili yorumları videolar eşliğinde görmek istiyorsanız Molocate'i ücretsiz indirebilirsiniz. Denemenizi mutlaka öneririm.

Gökhan Abay

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Yaay

    Yaay İndir (iOS iPhone): Türk Telekom'un yeni yerli sosyal medya uygulaması
  • Mirket App

    Yerli sosyal medya uygulaması Mirket'te kullanıcılar gündem ve ilgi alanlarına ilişkin toplumun nabzını tutuyor.
  • Parler

    Parler, eski Amerika Başkanı Trump ile popülerliği artan tarafsız, özgür sosyal medya platformu. Parler, iOS için de ücretsiz kullanılabilir.
  • Smopin

    Smopin uygulamasında ortak ilgi alanlarına sahip olduğunuz kullanıcılarla keyifli bir sohbete dahil olabilirsiniz.
  • Kwai

    Kwai uygulamasında, kendi oluşturduğunuz videoları paylaşabilir ve diğer kullanıcıların videolarını takip edebilirsiniz.
  • Social Media Vault

    iPhone ve iPad cihazlarda kullanılabilen Social Media Vault mobil uygulaması, tek bir uygulama üzerinden tüm sosyal medya hesaplarınızı kontrol edebileceğiniz güvenli bir sosyal medya uygulamasıdır.
  • begoodto.me

    Etrafınızda olup biten iyi olayları paylaşabileceğiniz bir sosyal medya
  • Cheez

    Eğlenceli videolar izleyebileceğiniz bir sosyal medya uygulaması