Momondo

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
495 TOPLAM İNDİRME
7.7 MB DOSYA BOYUTU

Uçak seferlerini sorgulamak ve en uygun fiyatlı uçak biletlerini alabilmek için bu ücretsiz uygulamayı kullanabilirsiniz.

Momondo Android uygulaması istediğiniz en uygun fiyatlı uçuşları bulmanızı ve dilerseniz rezervasyon yapmanızı ya da bilet satın almanızı sağlayan bir seyahat uygulaması. Uygulamanın sağladığı imkanlar arasında farklı bilet ve uçuşlar arasında karşılaştırma yapmak da olduğu için istediğiniz uçak biletini bulmakta pek sıkıntı yaşayacağınızı sanmıyorum.

Uçuş bilgilerini dilerseniz direkt olarak e-posta adresinize gönderebilir, arkadaşınızla paylaşabilir ya da seyahat planlarınızı uygulama içerisinde saklayabilirsiniz. Dünyadaki pek çok havayolunu içerisinde bulunduran Momondo bu havayollarının adedini de her geçen gün arttırıyor.

Tamamen ücretsiz olan Momondo uygulaması varolan bütün şehirleri ve ülkeleri içerisinde barındırıyor. Böylece istediğiniz fiyattaki biletleri tarayabileceğiniz gibi uçuş saatleri ve yer tercihlerinizi de hızlıca seçme şansınız var. Özellikle sık sık uzak mesafe uçuşlar yapanların hemen bilet alabilmek için kullanabilecekleri bir uygulama olduğuna inanıyorum.

Yiğit Ekim Demir

Momondo

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
70 TOPLAM İNDİRME
26.8 MB DOSYA BOYUTU

Momondo, dünya genelinde en çok kullanılan uçuş ve otel arama uygulamasıdır.

Momondo, yurt içi ve yurt dışı uçuşlarınız için uygun fiyatlı uçak biletleri ve oteller bulmanıza yardımcı olan popüler havayollarını destekleyen ücretsiz bir seyahat uygulamasıdır. Oldukça modern arayüz ile gelen uygulama ile saniyeler içerisinde bütçenize en uygun bilet ve konaklayacağınız yeri kolaylıkla bulabilirsiniz.

Gerek iş gerekse de tatil münasebetiyle yurt dışına veya başka bir şehire çıktığınızda oldukça işinize yarayacak olan Momondo ile uçak bileti ve otel rezervasyonu yaparken hem zamandan hem de cebinizden tasarruf ediyorsunuz. Ekonomy, Premium, Business ve First class bilet sınıflarından istediğinizi seçme imkanı da tanıyan uygulama aralarında Türk Hava Yolları, Pegaus, Sunxpress, Atlasjet’in de bulunduğu yerli ve yabancı yüzlerce havayolunun uçuşlarını listeliyor. Belirlediğiniz kriterlere en uygun uçuşlar arama butonuna dokunduğunuzda çok geçmeden ekranınıza yansıyor. Uçuşlar en ucuz, en hızlı ve erken gidiş olmak üzere 3 farklı şekilde listeleniyor. Böylelikle ucuza uçmak istiyorsanız veya hemen bir bilet bulup uçmanız gerekiyorsa bu filtreleme oldukça işinize yarıyor. Momondo’da uçak biletinin yanı sıra seyahatiniz sonrası kalacağınız otel için de arama yapabiliyorsunuz. Ancak şu anda uygulamanın bu bölümü geliştirilme aşamasında olduğundan sizi mobil siteye yönlendiren bir buton yani kısayol karşılıyor.

Uçak biletlerinizi ve otel seçimlerinizi doğrudan o şirketin resmi web sitesinden yapmanıza imkan tanıyarak kişisel bilgilerinizi koruyan Momondo, aralarında Türkçe’nin de bulunduğu 21 dile destek veriyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Outings

    Outings uygulaması ile yeni yerler keşfetmek için seyahat planlarınızı oluşturabilirsiniz.
  • Muğla Kent

    Muğla Kent uygulaması ile Muğla'da turistik yerleri kolayca keşfedebilirsiniz.
  • Inviita

    Inviita uygulamasıyla dünya çapında binlerce şehri keşfe çıkabilirsiniz.
  • Kampp

    Kampp uygulamasıyla Türkiye genelinde yeni kamp alanlarını keşfedebilirsiniz.
  • Sesli Gezi Rehberi

    Sesli Gezi Rehberi uygulamasıyla gezdiğiniz yerler hakkında bilgileri sesli olarak dinleyebilirsiniz.
  • Avanos | Kapadokya

    Avanos | Kapadokya uygulaması ile Avanos'taki otelleri, gezilecek yerleri ve restoranları keşfedebilirsiniz.
  • İzmir Tarih

    İzmir'in Tarihi Kent Merkezi'ni keşfedin.
  • Emirates

    Emirates uygulamasını kullanarak dünyadaki birçok noktaya uçak bileti satın alabilirsiniz.