Monster Mansion Blast

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
29 TOPLAM İNDİRME
92 MB DOSYA BOYUTU

Renkli küpleri eşleştirebileceğiniz ve eşsiz bir köşk inşa edebileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Android ve İOS sürümleri ile her iki platformdan da sorun yaşamadan oynayabileceğiniz ve ücretsiz olarak ulaşabileceğiniz Monster Mansion Blast, rengarenk blok yığınlarını eşleştirebileceğiniz ve hayalinizdeki köşkü tasarlayabileceğiniz sıra dışı bir oyundur.

Kaliteli grafikleri ve ses efektleri ile dikkat çeken bu oyunda amaç, farklı renkteki bloklar arasından aynı renge sahip en az iki bloğu yan yana getirmek ve küpleri patlatarak yıldız puanlar toplamaktır. Küp şekildeki renkli blokları eşleştirerek yığınları yok edebilir ve görevleri tamamlayabilirsiniz. Eşleştirmelerde çok sayıda bloğu yok etmek için çeşitli bomba ve fişeklerden yararlanabilirsiniz. Bu sayede köşk inşa etmek için gerekli puanları toplayabilir ve çeşitli objeler satın alabilirsiniz.

Oyunda köşkü tasarlamak için kullanacağınız onlarca farklı ürün yer almaktadır. Bu ürünleri alabilmek için doğru eşleştirmeler yapmalı ve yıldızları toplayarak bölümleri başarıyla tamamlamalısınız. Mobil platformda simülasyon oyunları arasında yer alan ve binlerce oyun tutkunu tarafından tercih edilen Monster Mansion Blast, gün geçtikçe daha fazla oyuncu kitlesine ulaşan eğlenceli bir oyun olarak öne çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

Monster Mansion Blast

ÜCRETSİZ
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
387.1 MB DOSYA BOYUTU

Renkli küpleri eşleştirebileceğiniz ve eşsiz bir köşk inşa edebileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Mobil oyunlar arasında simülasyon kategorisinde kendisine yer bulan ve ücretsiz olarak oyun severlerin hizmetine sunulan Monster Mansion Blast, renkli blok yığınları arasından eşleştirmeler yaparak puanlar toplayabileceğiniz stres giderici bir oyundur.

Çarpıcı grafikleri ve keyif verici müzikleri ile dikkat çeken bu oyunda yapmanız gereken, renkli küplerden oluşan yığınlar arasından aynı renge sahip küpleri birleştirerek yok etmek ve yıldız puan kazanmaktır. Farklı renklerde ki onlarca blok arasından doğru eşleştirmeler yaparak görevleri tamamlamalı ve hayalinizdeki köşkü inşa edebilmek için çeşitli objeleri satın almalısınız.

Oyunda köşkü tasarlarken kullanabileceğiniz koltuk, halı, masa, dolap ve onlarca farklı ev eşyası yer almaktadır. Eşleştirmeleri tamamlayarak dilediğiniz gibi bir köşk oluşturabilir ve seviye atlayarak oyuna devam edebilirisiniz.

Hem Android, hem de İOS sürümleri ile iki farklı platformda oyun tutkunlarıyla buluşan ve etkileyici tasarımı ile eşsiz bir deneyim sunan Monster Mansion Blast, binlerce oyuncu tarafından tercih edilen ve her geçen gün daha fazla kişinin ilgisini çeken kaliteli bir oyun olarak ön plana çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Mansion Blast

    Eski bir konağı dekore etmeye çalışacağız.
  • Idle Monster Happy Mansion in Click Away Village

    Idle Monster Happy Mansion in Click Away Village, Android işletim sistemine sahip olan telefon ve tabletlerde oynayabileceğiniz bir klasik oyunudur.
  • Monster Battles

    Birbirinden farklı canavarları eğitmeye çalışacağız.
  • My Monster House

    Evler dekore edeceğiz.
  • Idle Monster Factory

    Kendi canavar fabrikanızı kurarak ilginç yaratıklar oluşturabileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Matchington Mansion

    kendi stilimizi yaratacağız.
  • Mansion of Puzzles

    Düşündürücü bulmacalar çözerek gizli nesneleri bulmak için dedektiflik yapacağınız eğitici bir oyundur.
  • Crafty Candy Blast

    Farklı seviyelerde bulmacalar ile karşılaşacağız.