MooChat

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
46 TOPLAM İNDİRME

İlgi alanınıza özel bir konu seçtikten sonra, sohbet odası üzerinden diğer kullanıcılarla anonim sohbet edebilirsiniz.

MooChat uygulamasıyla Android cihazlarınız üzerinden anonim olarak sohbet edebilirsiniz. İlgilendiğiniz konu başlıklarından birini seçerek ya da yeni bir konu başlığı oluşturarak anonim olarka sohbete başlayabiliyorsunuz.

Bir konu belirleyerek sohbet grubu oluşturabilmenize imkan veren MooChat uygulaması, kullanıcı adınızı belirledikten sonra o konuyla ilgilenen diğer kullanıcılarla sohbet etme imkanı sunuyor. Start Chat düğmesine tıkladıktan sonra, My Alias bölümünden kullanıcı adınızı belirleyebiliyor ve daha sonra Enter MooCode bölümünde ise sohbet konusunu yazarak sohbete başlayabilirsiniz. Aradığınız konu başlığı daha önceden oluşturulmuşsa, bu gruba otomatik olarak dahil ediliyorsunuz. Ancak daha önce açılmayan bir konu ise otomatik olarak sohbet odası oluşturuluyor ve diğer kullanıcıları beklemeye başlıyorsunuz.

Ünlüler, evcil hayvanlar, kitaplar, filmler, şarkılar, konserler ya da spor gibi aklınıza gelebilecek her türden konu başlığına dahil olan kullanıcılarla birlikte sohbet etme imkanı sunan MooChat uygulamasını ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

MooChat

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
23 TOPLAM İNDİRME

Çeşitli konu başlıkları altında diğer üyelerle anonim olarak sohbet edebilirsiniz.

iOS işletim sistemli cihazlarınız üzerinden anonim olarak sohbet edebilmenize olanak sağlayan MooChat uygulamasında, ilgilendiğiniz konu başlıklarından seçim yaparak sohbete başlayabiliyorsunuz.

Sohbet etmek üzere bir konu seçtikten ya da belirledikten sonra, bu başlık altında toplanan diğer üyelerle anında sohbete başlayabiliyorsunuz. Bunun için; Start Chat butonuna tıkladıktan sonra kullanıcı adınızı belirliyor, daha sonra Enter MooCode bölümüne konu başlığını yazarak sohbete başlıyorsunuz. Yazdığınız başlık daha önceden oluşturulmuşsa otomatik olarak sohbet grubuna dahil olabiliyor, eğer daha önce oluşturulmayan bir konu ise otomatik olarak sohbet odası oluşturarak diğer üyelerin gruba dahil olmalarını bekliyorsunuz.

Kitap, film, müzik, ünlüler, konserler, spor, gündem ve daha yüzlerce konu başlığından ilgilendiğiniz bir konu başlığına girerek anonim olarak sohbet etmek istiyorsanız, MooChat uygulamasını iPhone ve iPad cihazlarınıza indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Messenger

    Messenger uygulamasını kullanarak tüm sosyal medya uygulamalarını tek bir platformdan yönetebilirsiniz.
  • Yaay

    Yaay İndir (Android): Yaay Google Play'de yerli sosyal medya uygulaması olarak öne çıkıyor.
  • Mirket App

    Mirket App, ilgi alanlarınız ve gündem hakkında toplumun nabzını tutabileceğiniz bir sosyal medya uygulaması.
  • Parler

    Parler, eski ABD Başkanı Trump ile gündeme gelen Twitter benzeri mikroblog ve sosyal medya uygulaması. Parler, Android telefonlarda ücretsiz kullanılabilir.
  • Kwai

    Kwai uygulamasıyla Android cihazlarınızdan birbirinden eğlenceli videolar hazırlayabilirsiniz.
  • Smopin

    Smopin uygulamasıyla diğer kullanıcılarla birlikte ilginizi çeken ortak konular üzerine sohbet edebilirsiniz.
  • Qavun

    Qavun, Türkiye'den çıkan en başarılı Android için sosyal medya uygulaması olarak gösterilenler arasında olduğu gibi oldukça başarılı bir alt yapıyla çalışmaktadır.
  • Snapchat APK

    Snapchat APK, gençler arasında yaygın kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması. Mesaj, fotoğraf, ses ve video paylaşabildiğimiz popüler sosyal medya uygulamasıdır.