Moove

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
43 TOPLAM İNDİRME

Moove, oyunlar aracılığıyla yeni kişilerle tanışmanıza vesile olan yerli arkadaşlık uygulaması.

Moove, online oyunlar oynayıp yeni arkadaşlıklar kurabildiğiniz sosyal ağ platformu. Android telefonunuza ücretsiz indirip Facebook hesabınızla giriş yaparak platforma dahil olabiliyorsunuz.

Diğer arkadaşlık uygulamalarından farklı olarak yeni insanlarla oyun aracılığıyla tanışmanızı sağlıyor Moove. Tavla, şeker patlatma, bilardo, basketbol, bowling ve daha birçok oyunu bünyesinde barındırıyor uygulama. Beğendiğiniz oyunu seçip oyun esnasında sohbet ederek yeni kişilerle tanışıyorsunuz. Bu noktada uygulamanın konum tabanlı çalıştığını, yakınınızda sizin gibi oyun oynayıp mesajlaşmak isteyen, yeni arkadaşlıklara merhaba diyecek kişileri çıkardığını belirteyim. Arkadaşlık kurduğunuz, yakınınızdaki ve keşfet bölümünde bulabileceğiniz yeni kişileri ayrı olarak görebiliyorsunuz.

Erkan Calp

Moove

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME

Moove, eğlenceli online oyunlar oynayıp, yeni insanlarla tanışabildiğiniz arkadaşlık uygulaması.

Moove, oyunlar oynayarak yeni insanlarla tanışıp kaynaşabildiğiniz sosyal ağ uygulaması. Birbirinden eğlenceli online oyunlar aracılığıyla yeni arkadaşlıklara merhaba diyeceğiniz uygulamayı iPhone’unuza ücretsiz indirip kullanmaya başlayabilirsiniz.

Facebook hesabınıza giriş yaparak platforma katılabiliyorsunuz. Sizin gibi oyun oynamak için can atan ancak yakınlarında birilerini bulamayan, arkadaş arayan, sohbet etmek isteyen kişileri bir araya getiren Moove, en çok kullanılan sosyal ağların formunda hazırlanmış. Sizinle aynı şehirde veya farklı ülke ve şehirde yaşayan kişilerle online oyunlar oynayabiliyorsunuz. Tavla, şeker patlatma, kule yapma gibi basit ancak eğlence dozu yüksek, birlikte oynandığında çok daha fazla keyif veren oyunlar mevcut. Oyun esnasında tanışıp sohbeti ilerletmek ise tamamen size bağlı.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Messenger

    Messenger uygulamasını kullanarak tüm sosyal medya uygulamalarını tek bir platformdan yönetebilirsiniz.
  • Yaay

    Yaay İndir (Android): Yaay Google Play'de yerli sosyal medya uygulaması olarak öne çıkıyor.
  • Mirket App

    Mirket App, ilgi alanlarınız ve gündem hakkında toplumun nabzını tutabileceğiniz bir sosyal medya uygulaması.
  • Parler

    Parler, eski ABD Başkanı Trump ile gündeme gelen Twitter benzeri mikroblog ve sosyal medya uygulaması. Parler, Android telefonlarda ücretsiz kullanılabilir.
  • Kwai

    Kwai uygulamasıyla Android cihazlarınızdan birbirinden eğlenceli videolar hazırlayabilirsiniz.
  • Smopin

    Smopin uygulamasıyla diğer kullanıcılarla birlikte ilginizi çeken ortak konular üzerine sohbet edebilirsiniz.
  • Qavun

    Qavun, Türkiye'den çıkan en başarılı Android için sosyal medya uygulaması olarak gösterilenler arasında olduğu gibi oldukça başarılı bir alt yapıyla çalışmaktadır.
  • Snapchat APK

    Snapchat APK, gençler arasında yaygın kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması. Mesaj, fotoğraf, ses ve video paylaşabildiğimiz popüler sosyal medya uygulamasıdır.