Morze Path

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME

Keyifli zamanlar geçirebileceğiniz bir mobil oyun

Morze Path, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Birbirinden zorlu bölümlerin yer aldığı oyunda engellerin üstesinden gelmeye ve yüksek puanlara ulaşmaya çalışıyorsunuz.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir beceri oyunu olarak nitelendirebileceğim Morze Path, mutlaka denemeniz gereken bir oyundur. Oldukça basit bir oynanışa sahip olan oyunda en uygun zamanda ekrana dokunmanız gerekiyor. Birbirinden zorlu görevleri de tamamlamanız gereken oyunda son derece dikkatli olmanız gerekiyor. Eğer bu tarz oyunlardan zevk alıyorsanız Morze Path mutlaka telefonlarınızda olması gereken bir oyundur. Altınlar toplayarak farklı karakterlerin kilitlerini de açabileceğiniz oyunda harika bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Reflekslerinizi test etmek için tercih edebileceğiniz bir oyun olan Morze Path, sizleri bekliyor.

Morze Path oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Morze Path

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME
94 MB DOSYA BOYUTU

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir beceri oyunu

Morze Path, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz keyifil bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Yüksek puanlara ulaşıp arkadaşlarınıza meydan okuyabileceğiniz oyunda harika bir deneyim yaşayabiliyorsunuz.

Basit oynanışı ve harika kurgusuyla karşımıza çıkan Morze Path, son derece dikkatli olmanızı gerektiren bir mobil oyundur. Farklı karakterleri kontrol edebileceğiniz oyunda tek yapmanız gereken uygun zamanda ekrana dokunmak ve engellerin üzerinden atlamak. Yıldızları da toplayarak daha fazla puanlara ulaşabileceğiniz oyunda keyifli zamanlar geçirebiliyorsunuz. Renkli bir atmosfere sahip olan oyun mutlaka telefonlarınızda olması gerekiyor. Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir beceri oyunu olarak nitelendirebileceğim Morze Path, mutlaka denemeniz gereken bir oyundur. Birbirinden zorlu görevleri de tamamlamanız gereken oyunda son derece dikkatli olmanız gerekiyor. Eğer bu tarz oyunlardan zevk alıyorsanız Morze Path mutlaka telefonlarınızda olması gereken bir oyundur.

Morze Path oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bridge.io

    Arcade bulmaca karışımı süper zor bir oyun
  • Stack Ball 3D APK

    Stack Ball 3D APK Android oyununda topla platformu yıkarak ilerliyorsunuz. Platform yıkmaca oyunu oynaması ücretsiz ve internetsiz oynanabiliyor.
  • Gibbets: Bow Master

    Mobilde en çok oynanan ok atma oyunu
  • Pen Run

    Çizime odaklı süper eğlenceli beceri oyunu
  • Sausage Flip

    Sosis karakterlerle zıplayarak ilerlediğiniz eğlence dolu bir mobil oyun
  • Bubblegum Hero

    Sakız şişirme yarışına giriyoruz.
  • FLO Game

    Top oyunları arasında en ilginci
  • Icy Bounce

    Batan bloklar üzerinde zıplayarak ilerliyorsunuz.