Mount Frosty

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME
85 MB DOSYA BOYUTU

Harika deneyim sunan bir beceri oyunu

Mount Frosty, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz sürükleyici bir beceri oyunu olarak dikkat çekiyor.

Beğenerek oynayabileceğiniz ve reflekslerinizi sınayabileceğiniz bir oyun olan Mount Frosty oyununda renkli bir dağdan aşağı doğru kayıyor ve engellere çarpmadan ilerlemeye çalışıyorsunuz. Son derece zevkli bölümleriyle dikkat çeken oyunda kayak yapıyorsunuz. Ağaçlardan, kayalıklardan ve diğer engellerden uzak durmanız gereken oyunda son derece dikkatli olmalısınız. Çılgın seviyede zorlu bölümleriyle de dikkat çeken oyunda hoş animasyonlar yer alıyor. Kendine has atmosferiyle de ön plana çıkan Mount Frosty, mutlaka telefonlarınızda bulunması gereken bir oyun. Bu tarz oyunları oynamayı seviyorsanız Mount Frosty sizleri bekliyor.

Mount Frosty oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

 

Murat İşçi

Mount Frosty

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
135 MB DOSYA BOYUTU

Harika vakit geçirebileceğiniz bir beceri oyunu

Mount Frosty, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz sürükleyici bir beceri oyunu olarak dikkat çekiyor.

Boş zamanlarınızı değerlendirmek için tercih edebileceğiniz bir oyun olan Mount Frosty'de kayak yapıyor ve puanlar topluyorsunuz. Becerilerinizi sınayabileceğiniz oyunda engellere çarpmadan ilerlemeye çalışıyorsunuz. Zaman geçirmek için tercih edebileceğiniz oyunda dikkatli olmanız gerekiyor. Farklı karakterleri de kontrol edebileceğiniz oyunda basit kontrol mekanizması bulunuyor. Beğenerek oynayabileceğinizi düşündüğüm Mount Frosty, mutlaka telefonlarınızda bulunması gereken bir oyun diyebilirim. Ağaçlardan, kayalıklardan ve diğer engellerden uzak durmanız gereken oyunda hoş animasyonlar yer alıyor. Bu tarz oyunları oynamayı seviyorsanız Mount Frosty sizleri bekliyor.

Mount Frosty oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bridge.io

    Arcade bulmaca karışımı süper zor bir oyun
  • Stack Ball 3D APK

    Stack Ball 3D APK Android oyununda topla platformu yıkarak ilerliyorsunuz. Platform yıkmaca oyunu oynaması ücretsiz ve internetsiz oynanabiliyor.
  • Gibbets: Bow Master

    Mobilde en çok oynanan ok atma oyunu
  • Pen Run

    Çizime odaklı süper eğlenceli beceri oyunu
  • Sausage Flip

    Sosis karakterlerle zıplayarak ilerlediğiniz eğlence dolu bir mobil oyun
  • Sky Ball

    Ketchapp'ın yeni top oyununda havada uçuyoruz.
  • Souptastic!

    Android oyununu yemek yapmayı sevenlere tavsiye ederim.
  • Bubblegum Hero

    Sakız şişirme yarışına giriyoruz.