Mouse House: Puzzle Story

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME
120 MB DOSYA BOYUTU

Benzersiz bulmacaları çözüme kavuşturacağız.

Mobil oyun dünyasına yeni bir giriş yapan Tipping Point Limited ilk oyunu olan Mouse House: Puzzle Story’i hem Android hem de iOS platformunda oyunculara sundu.

Oynaması ücretsiz olarak yayınlanan Mouse House: Puzzle Story ile oyuncular birbirinden farklı bulmacalar ile karşılaşacak ve bu bulmacaları çözüme kavuşturmaya çalışacaklar. Tıpkı diğer dekorasyon oyunlarında olduğu gibi oyuncular bulmacaları çözdükten sonra sevimli fareleri için bir yaşam alanı inşa edecek ve diledikleri gibi dekore edebilecekler.

Aynı renkteki nesneleri yan yana ve alt alta getirerek yok etmeye çalışacağımız oyunda 3 nesne ile kombinasyon yaparak yok edebileceğiz. Eğlenceli yapısı ile oyuncuları aksiyondna ve gerilimden uzak bir oynanışa götüren yapım güzel grafikleri ile de olumlu geri bildirimler almaya devam ediyor.

Yapım 500 binden fazla oyuncu tarafından oynanmaya devam ediyor.

Doğukan Çağlakpınar

Mouse House: Puzzle Story

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
254.5 MB DOSYA BOYUTU

Benzersiz bulmacaları çözüme kavuşturacağız.

Mobil dünyada dekorasyon oyunlarına olan ilgi herkesin dilinde artık. Geliştiriciler de bu alanda yeni oyunlara imza atarken Mouse House: Puzzle Story’de lansmana çıktı.

Android ve iOS platformunda ücretsiz olarak yayınlanan Mouse House: Puzzle Story günümüzde 500 binden fazla oyuncu tarafından keyifle oynanmaya devam ederken yapım kitlesini her geçen gün artırmaya da devam ediyor.

Mobil bulmaca oyunları arasında yer alan yapım, oyun dünyasına yeni adım atan Tipping Point Limited imzası ile geliştirildi ve yayınlandı. Güzel grafiklerin ve zengin içeriğin yer aldığı yapımda oyuncular karşılarına çıkan eşsiz bulmacaları çözecek ve sevimli fareleri için eğlenceli bir yaşam alanı oluşturmaya çalışacaklar.

Oyuncular her bulmaca sonrasında hamle elde edecek, bu hamleler eşliğinde fareleri için yaşam alanını dekore edebilecekler. Eğlenceli yapısı ile oyuncular tarafından 4.4 inceleme skor puanı ile değerlendirilen Mouse House: Puzzle Story ilgiyle oynanmaya devam ediliyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Draw Story

    Çizimler yaparak bulmaca çözeceğiz.
  • Dreamland Story

    3100’den fazla bulmaca çözeceğiz.
  • Puzzle Go

    Sudoku tarzındaki bulmacaları çözmeye çalışacağız.
  • Snap Puzzle

    Birbirinden farklı bulmacaları çözmeye çalışacağız.
  • Train shunting puzzle

    Demiryollarını doğru eşleştirmeye çalışacağız.
  • Konbini Story

    Çeşitli eşleştirmeler yaparak kendi tarzınızı oluşturabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Tropical Forest: Match 3 Story

    Adaları tatil merkezlerine dönüştüreceğiz.
  • Line Puzzle: String Art

    Mobil cihazımızda bulmacalar çözeceğiz.