Mr. Go Home

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME
60 MB DOSYA BOYUTU

Çeşitli engelleri aşarak ve yüksek duvarlardan atlayarak hedefe doğru yol alacağınız eğlenceli bir oyundur.

Çeşitli engellerin ve tuzakların arasından geçerek hedefe ulaşmak içim mücadele edeceğiniz Mr. Go Home, 100 binden fazla oyun tutkunu tarafından tercih edilen kaliteli bir oyundur.

Basit ama bir o kadarda eğlendirici grafikleri ve keyif verici ses efektleri ile dikkat çeken bu oyunda amaç, başrol kahramanıyla zıplayarak engelleri aşmak ve puan toplayarak hedefe ulaşmaktır. Parkurlarda hareket eden bloklar ve bir anda karşınıza çıkan bombalar bulunmaktadır. Ayrıca farklı bölgelere gizlenmiş küp bloklar ve dikenli tuzaklar yer almaktadır. Karakterinizi zıplatırken dikkatli olmalı ve tuzaklı bloklara çarpmadan yolunuza devam etmelisiniz. Yüksek duvarları aşmak için yaylı platformları kullanabilirsiniz. Üzerinde soru işareti bulunan kutulara vurarak çeşitli ödüller kazanabilirsiniz.

Oyunda onlarca zorlu parkur ve her parkurda birbirinden tehlikeli sayısız tuzak ve engel yer almaktadır. Zıplayarak tüm engelleri aşmalı ve tuzaklara takılmadan parkuru tamamlamalısınız.

Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan kolaylıkla ulaşabileceğiniz Mr. Go Home, geniş oyuncu kitlesiyle dikkat çeken ve ücretsiz olarak oyunculara hizmet veren eğlenceli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Mr. Go Home

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
326.5 MB DOSYA BOYUTU

Çeşitli engelleri aşarak ve yüksek duvarlardan atlayarak hedefe doğru yol alacağınız eğlenceli bir oyundur.

Hem Android, hem de İOS sürümleri ile iki farklı platformda oyun severlere hizmet veren ve oldukça geniş bir oyuncu kitlesine hitap eden Mr. Go Home, tehlikeli tuzak ve engellerle donatılmış zorlu parkurlarda yarışabileceğiniz eşsiz bir oyundur.

Renkli grafikleri ve kaliteli ses efektleri ile dikkat çeken bu oyunda yapmanız gereken tek şey, karakterinizle birlikte zıplayarak yüksek duvarların ve blokların üstlerinden atlamak ve tuzaklara takılmadan hedefe ulaşmaktır. Farklı bölgelerde gizlenmiş dikenli bloklar ve demir küpler bulunmaktadır. Zıplarken bu tuzaklara dikkat etmeli ve bir anda atılan mermilerin üstlerinden atlayarak yolunuza devam etmelisiniz. Yaylı platformları kullanarak en yüksek duvarlardan bile atlayabilirsiniz. Ayrıca soru işareti olan kutucuklara dokunarak güçlendirici mantarlar toplayabilirsiniz.

Oyunda birbirinden zor onlarca farklı parkur bulunmaktadır. Her parkurda birçok farklı tuzak ve engel yer almaktadır. Sadece zıplayarak tüm engelleri aşmalı ve hedefe ulaşarak sonraki parkurların kilidini açmalısınız.

Binlerce oyun tutkununun vazgeçilmezi olan ve ücretsiz olarak hizmet veren Mr. Go Home, sürükleyici özelliği sayesinde sıkılmadan oynayabileceğiniz benzersiz bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Piggy GO

    Gerçek zamanlı dünya turuna çıkacağız.
  • Fisherman Go

    Eğlenceli bir balık tutma oyunu oynayacağız.
  • Go Fish

    Balık avlama konusunda yeteneklerimizi sergileyeceğiz.
  • Go Fish: Jurassic Pond

    Okyanuslarda balık avlayacağız.
  • Munchkin Match: Magic Home Building

    Eşleştirme yaparak hayalinizdeki evi tasarlayabileceğiniz eğlenceli bir oyun olarak öne çıkıyor.
  • Go Escape

    Farklı düzeneklerin arasından topu ilerleterek çıkış yolunu bulabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Mr. Meat APK

    Mr. Meat APK, zombiye dönüşmüş bir seri katilin elinden kurtulmaya çalıştığınız korku kaçış oyunu. Zombili oyunu oynaması ücretsiz!
  • Property Brothers Home Design

    Ev dekore edeceğiz.