Mr Head

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
26 TOPLAM İNDİRME

Mr Head eğlenceli grafiklere ve keyifli dinamiklere sahip olan bir top sektirme oyunudur. Oyundaki amaç mümkün olduğunca fazla top sektirmek.

Mr Head iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebileceğiniz bir top sektirme oyunudur. Dünya Kupası şerefine sunulan bu oyundaki nihai amacımız mümkün olduğu kadar fazla top sektirmek. Oyun oldukça keyifli bir yapıya sahip ve sürekli bir aksiyon havası hakim.

Eskiden sokaklarda top oynarken komşuların tepkisine maruz kalırdır. Fakat bu oyundaki komşular oldukça dost canlısı ve bizim yaptığımız hareketlere tezahürat bile yapıyor. Mr Head'de tilt kontrollere yer verilmiş. Bu kontrolleri iyi bir şekilde yönetebilmek için hassas bir denge kurmamız gerekiyor.

Facebook bağlantısı özelliği sunan oyunda arkadaşlarınızla keyifli bir rekabet ortamı bile yaratabilirsiniz. Çok sayıda başarıma sahip olan Mr Head de ne kadar çok top sektirirseniz o kadar çok başarım açıyorsunuz. Genel olarak çocuk oyunu havası hakim olsa da Mr Head oldukça başarılı bir oyun ve sınırsız eğlence imkanı sunuyor.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Head Basketball

    Head Basketball, iPhone ve iPad'inizde online oynayabileceğiniz kafa basketbolu oyunu.
  • Head Soccer LaLiga 2016

    Head Soccer LaLiga 2016, iOS cihazlarınızda zevkle oynayabileceğiniz resmi bir online kafa topu oyunudur.
  • Punch My Head

    Punch My Head, iPhone ve iPad cihazlarınızda oynayabileceğiniz basit ve eğlenceli bir boks oyunudur.
  • Head Soccer La Liga

    Head Soccer La Liga, İspanya Ligi takımlarından favorinizi seçerek oynayabileceğiniz eğlenceli ve ücretsiz bir iOS kafa topu oyunu.
  • Head Boxing

    D&D Dream bu sefer boks oyunuyla karşımızda
  • Head Soccer

    Head Soccer, iOS cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz ücretsiz ve eğlenceli bir kafa futbolu oyunudur.
  • Head Soccer - Brazil Cup 2014

    Son derece keyifli bir futbol oyunu olarak karşımıza çıkan Head Soccer - Brazil Cup 2014'te rakip oyuncuları teker teker eleyerek kupaları toplamaya çalışıyoruz.
  • Puppet Hockey: Pond Head

    Gerçek zamanlı hockey maçlarına katılacağız.