Mr Spy

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
48 TOPLAM İNDİRME
54 MB DOSYA BOYUTU

Yüzlerce silah arasından dilediğinizi seçerek düşmanlarınızı mermi yağmuruna tutabileceğiniz eşsiz bir oyundur.

İstediğiniz ajanı ve silahı seçerek tetikçilik yapacağınız ve düşmanlarınızı etkisiz hale getirmek için aksiyon dolu görevler üstleneceğiniz Mr Spy, mobil platformda klasik oyunlar kategorisinde yer alan ve 1 milyondan fazla oyun tutkunu tarafından keyifle oynanan kaliteli bir yapımdır.

Basit ama bir o kadarda kaliteli grafik tasarımı ve keyif verici ses efektleri ile oyunculara sıra dışı bir deneyim kazandıran bu oyunda amaç, onlarca farklı ajan karakteri ve savaş aleti arasından dilediğinizi seçerek düşman birliklerinin arasında dalmak ve düşmanlarınızı mermi yağmuruna tutmaktır.

Görevleri tamamladıkça seviye atlayabilir ve yeni silahların kilidini açabilirsiniz. Sürükleyici özelliği ve macera dolu bölümleri ile sıkılmadan oynayacağınız eğlenceli bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda farklı özelliklere sahip onlarca ajan karakteri yer almaktadır.

Ayrıca düşmanlarınıza karşı kullanabileceğiniz yüzlerce ölümcül silah ve bomba bulunmaktadır. Karşınıza çıkan herkesi tek tek öldürmeli ve farklı savaş meydanlarında boy göstermelisiniz.

Android ve iOS sürümleri ile farklı platformlardan kolaylıkla ulaşabileceğiniz Mr Spy ile sizde aksiyona doyabilir ve stres giderebilirsiniz.

Doğukan Çağlakpınar

Mr Spy

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME
400.3 MB DOSYA BOYUTU

Yüzlerce silah arasından dilediğinizi seçerek düşmanlarınızı mermi yağmuruna tutabileceğiniz eşsiz bir oyundur.

Hem Android, hem de İOS işletim sistemlerini içeren tüm cihazlardan sorunsuz bir şekilde oynayacağınız ve ücretsiz olarak indireceğiniz Mr Spy, farklı silahlardan yararlanarak düşman askerleriyle birebir mücadele edeceğiniz sürükleyici bir oyundur.

Basit grafikleri ve Türkçe dil seçeneği ile zorlanmadan oynayabileceğiniz bu oyunda yapmanız gereken, onlarca farklı ajan karakteri ve ölümcül birçok silah arasından seçiminizi yaparak düşmanlarınızı tek tek öldürmektir.

Zorlu görevler üstlenerek aksiyon ve macera dolu anlar geçirebilirsiniz. Düşmanlarınızı mermi yağmuruna tutarak onlara geçit vermemeli ve bölgeyi temizlemelisiniz. Bu sayede seviye atlayabilir ve yeni savaş aletlerinin kilidini açabilirsiniz. Sürükleyici özelliği ve aksiyon dolu bölümleri ile sıkılmadan oynayacağınız benzersiz bir oyun sizleri bekliyor.

Oyun içerisinde onlarca ajan ve yüzlerce silah yer almaktadır. Ayrıca her ajanın kendine has özel güçleri bulunmaktadır. Ajanınızı seçerek oyuna başlayabilir ve düşman askerlerini öldürerek yolunuzdaki engelleri temizleyebilirsiniz.

Mobil platformda klasik oyunlar arasında kendisine yer bulan ve geniş bir kitle tarafından benimsenen Mr Spy, bağımlısı olacağınız kaliteli bir yapım olarak öne çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Mr Spy: Undercover Agent

    Düşmanların arasına gizlice dal ve sana ait olan eşyaları topla.
  • Mr Maker Level Editor

    Kendi tasarladığınız platformlarda ilerleyerek altın toplayacağınız macera dolu bir oyundur.
  • Mr. Meat APK

    Mr. Meat APK, zombiye dönüşmüş bir seri katilin elinden kurtulmaya çalıştığınız korku kaçış oyunu. Zombili oyunu oynaması ücretsiz!
  • Mr Love: Queen's Choice

    Sürükleyici bir hikayeye ortak olacağız.
  • Mr. Go Home

    Çeşitli engelleri aşarak ve yüksek duvarlardan atlayarak hedefe doğru yol alacağınız eğlenceli bir oyundur.
  • Metal Heroes

    İlerlemeye dayalı bir aksiyon oyunu oynayacağız.
  • Rocket Royale

    Renkli bir aksiyon dünyasına dalacağız.
  • Ninja Dash Run

    Ninja Dash Run ile Android akıllı telefon ve tabletinizde aksiyon dolu anlar yaşayacaksınız.