Mr.Kim, The Mid-Aged Knight

ÜCRETSİZ
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME
56 MB DOSYA BOYUTU

Çeşitli savaş aletlerini kullanarak canavarlara karşı savaşabileceğiniz eşsiz bir oyundur.

Güçlü bir savaş kahramanı olarak tüm dünyayı tehdit eden canavarlara karşı koruyacağınız ve macera dolu savaşlara katılacağınız Mr.Kim, The Mid-Aged Knight, mobil platformda rol oyunları arasında yer alan ve binlerce oyun tutkunu tarafından keyifle oynanan sıra dışı bir oyundur.

Basit ama eğlenceli grafikleri ve keyif verici ses efektleri ile dikkat çeken bu oyunda yapmanız gereken, farklı karakterler ve savaş aletlerinden yararlanarak ilginç görünümlü yaratıklara karşı mücadele etmek ve insanları kurtarmaktır. Oyunda, 1981 yılında doğan işsiz bir adamın aniden süper kahraman olmasıyla başlayan macera dolu bir serüvenden bahsedilmektedir. Bu kahraman, dünyayı istila eden canavarlarla savaşarak hepsini tek tek öldürür ve esir alınan insanları kurtarır.

Oyunda toplam 40 farklı kostüm ve yüzlerce silah yer almaktadır. Canavarları öldürerek ganimet toplayabilir ve yeni kostümler satın alabilirsiniz. Ayrıca farklı kılıçların kilidini açabilir ve geniş bir koleksiyon oluşturabilirsiniz.

Android ve İOS sürümleri ile farklı platformlardan ücretsiz olarak ulaşabileceğiniz Mr.Kim, The Mid-Aged Knight, sıkılmadan oynayabileceğiniz kaliteli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Mr.Kim, The Mid-Aged Knight

ÜCRETSİZ
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
126 MB DOSYA BOYUTU

Çeşitli savaş aletlerini kullanarak canavarlara karşı savaşabileceğiniz eşsiz bir oyundur.

Hem Android, hem de İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan kolaylıkla ulaşabileceğiniz ve amcera dolu bir serüvene atılabileceğiniz Mr.Kim, The Mid-Aged Knight, şehri istila eden canavarlara karşı savaşabileceğiniz ve esir alınan insanları kurtarabileceğiniz eşsiz bir savaş oyundur.

Basit ama bir o kadar eğlenceli grafikleri ve kaliteli ses efektleri ile oyun tutkunlarına sıra dışı bir deneyim sunan ve geniş oyuncu kitlesi ile dikkat çeken bu oyunda amaç, onlarca farklı savaş aletinden yararlanarak canavarlarla mücadele etmek ve şehri istiladan kurtarmaktır. Oyunda, orta yaşlı işsiz bir adamın aniden kahraman kişiliğine bürünmesi sonucu ortaya çıkan macera dolu bir serüvenden bahsedilmektedir.

Oyun içerisinde toplam 100 farklı savaş aleti ve onlarca kostüm yer almaktadır. Ganimet toplayarak çeşitli zırhlar ve kılıçlar satın alabilirsiniz. Bu sayede yenilmez bir savaşçı oluşturabilir ve canavarları öldürerek şehirdeki insanları bu beladan kurtarabilirsiniz.

Mobil oyunlar arasında rol kategorisinde yer alan Mr.Kim, The Mid-Aged Knight, ücretsiz olarak ulaşabileceğiniz macera dolu bir savaş oyunu olarak öne çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Cash Knight

    Onlarca farklı zırh ve kılıçtan dilediğinizi kullanarak yaratıklarla savaşabileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Idle Knight

    Idle Knight, Android işletim sistemine sahip olan telefon ve tabletlerde oynayabileceğiniz bir Rol oyunudur.
  • Christmas Stories: The Gift of the Magi

    Farklı mekanlarda gizli nesnelerin izini sürebileceğiniz macera dolu bir oyundur.
  • Ms. Holmes: The Monster of the Baskervilles

    Konaktaki gizemleri araştıracağız.
  • The Last Crusaders

    Farklı düşmanlar ile savaşacağız.
  • The Mooseman

    Karanlık bir dünyada ilerlemeye çalışacağız.
  • Chimeras: The Signs of Prophecy

    Doğaüstü olayların ve esrarengiz cinayetlerin yer aldığı macera dolu bir oyun olarak göze çarpıyor.
  • Royal Detective: Legend of the Golem

    Taş yaratıklara karşı mücadele edeceğiniz macera dolu bir oyun olarak dikkat çekiyor.