Music Inc

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
22 MB DOSYA BOYUTU

Kendi müzik şirketinizi kurarak yeni sanatçılar yetiştireceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Kendi müzik şirketinizi kurarak birbirinden yetenekli şarkıcılarla çalışacağınız ve farklı şehirlerde konserler düzenleyerek para kazanacağınız Music Inc, mobil platformda simülasyon oyunları arasında kendisine yer bulan ve ücretsiz olarak oyunculara hizmet veren eğlenceli bir oyundur.

Basit grafikleri ve kolay anlaşılır menü tasarımı ile sıkılmadan oynayacağınız bu oyunda amaç, kendi sanatçılarınızı tasarlayarak halka konser vermek ve şarkıcıların özelliklerini geliştirerek daha fazla hayran kitlesine ulaşmaktır.

Çeşitli turneler düzenleyerek dünyanın farklı şehirlerinde dev konserler vererek sanatçılarınızın popülerliğini artırabilir ve daha fazla para kazanabilirsiniz. Ayrıca seviye atladıkça farklı şarkıcı karakterlerinin kilidini açabilir ve sanatçılarınızı özelleştirebilirsiniz.

Stüdyonuzu geliştirerek daha profesyonel aletler satın alabilir ve en kaliteli müziği yapabilirsiniz. Korsan satışı engellemek için çeşitli çalışmalarda bulunabilir ve işleriniz kötü giderse bankadan kredi kullanabilirsiniz.

Sürükleyici özelliği sayesinde sıkılmadan oynayacağınız eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.

Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan sorunsuz bir şekilde oynayabileceğiniz Music Inc, 500 binden fazla oyun tutkunu tarafından tercih edilen kaliteli bir yapımdır.

Doğukan Çağlakpınar

Music Inc

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
53.5 MB DOSYA BOYUTU

Kendi müzik şirketinizi kurarak yeni sanatçılar yetiştireceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Hayalinizdeki müzik şirketini kurarak dev stüdyolar inşa edebileceğiniz ve keşfettiğiniz yeni şarkıcılarla halkın gönlün kazanabileceğiniz Music Inc, Android ve İOS sürümleri sayesinde iki farklı platformdan kolaylıkla ulaşacağınız ve ücretsiz olarak oynayacağınız benzersiz bir oyundur.

Basit ama kaliteli grafik tasarımı ve etkileyici müzikleri ile dikkat çeken bu oyunda yapmanız gereken, kendi müzik şirketinizi yöneterek yeni sanatçılar keşfetmek ve halkın dikkatini çekecek kaliteli şarkılar çıkartarak konserler düzenlemektir.

Dünya turuna çıkarak farklı ülke ve şehirlerde dev konserler düzenleyebilir ve sanatçılarınızın ününü artırarak daha fazla dinleyici kitlesine ulaşabilirsiniz. Bu sayede kazancınızı artırarak yeni şarkıcı karakterlerinin kilidini açabilir ve stüdyonuzu geliştirerek daha etkileyici şarkılar yapabilirsiniz.

Korsan satışla mücadele ederek albümlerinizin kaçak yollardan piyasaya sürülmesine engel olmalısınız. Aksi halde satışlardan elde edilen gelir miktarı azalır ve batma noktasına gelirsiniz.

Simülasyon oyunları arasında bulunan ve yüz binlerce oyun sever tarafından keyifle oynanan Music Inc, hayalinizdeki müzik şirketini kurarak yeni şarkıcılar yetiştirebileceğiniz sürükleyici bir müzik oyunu olarak öne çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dungeon, Inc

    Kendi zindanınızı kurarak altın üretebileceğiniz ilgin bir simülasyon oyundur.
  • Idle Decoration Inc

    Evleri dekore edeceğiz.
  • Art Inc

    Dünyaca ünlü ressamların eserlerini sergileyerek para kazanacağınız eşsiz bir oyundur.
  • Cookies Inc.-Idle Tycoon

    Kurabiye ve şeker toplayarak puan biriktirebileceğiniz eğlenceli bir oyun olarak öne çıkıyor.
  • Simulator of Nuclear Submarine inc

    Dev bir denizaltını kontrol ederek okyanusun derinliklerine inerek zorlu görevler üstleneceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Idle Fake News Inc.-Plague Conspiracy Tycoon

    Sosyal medyada kendi imparatorluğunuzu kurabileceğiniz ilginç bir oyundur.
  • Golf Inc. Tycoon

    Golf sahasını yöneteceğiz.
  • RhythmStar: Music Adventure

    Farklı karakterler ile eğlenceli melodiler oluşturabileceğiniz keyif verici bir müzik oyundur.