My Beauty Spa: Stars and Stories

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME
69 MB DOSYA BOYUTU

Kuaför salonu açacağız.

Şehir kurma oyunu olarak iki farklı mobil platformda karşımıza çıkan My Beauty Spa: Stars and Stories rol oyunları arasında yer alıyor.

Ücretsiz olarak mobil oyunculara sunulan My Beauty Spa: Stars and Stories ile oyuncular şehir kuracak, yetiştiricilik yapacak ve eşsiz bir atmosfer ile tanışacaklar. Kusursuz bir güzellik salonu yaratacağımız oyunda müşterilerimizi memnun etmeye çalışacak ve onların mutlu olmalarını sağlayacağız. Oyuncular heyecan dolu bir hikaye eşliğinde yer alacağı mobil rol oyununda kaliteli görseller ile karşılaşacaklar.

Oyuncular müşterilerine kaliteli güzellik ve bakım hizmetleri sunacak, eğlenceli ve karizmatik güzellik uzmanları ile tanışacaklar. Oyuncular kendi malzemelerini kendileri yetiştirecek ve maliyeti düşük seviyede tutmaya çalışacaklar. Arazi satın alarak salonumuzu genişletebilecek ve eğlenceli anlar yaşayabileceğiz. Bazı oyun içi eşyaları gerçek para ile satan yapım Türkçe yapısı ile oyuncuların dikkatini çekecek.

Oyunda TÜRKÇE dil seçeneği de mevcut. 100 binden fazla oyuncu tarafından oynanan My Beauty Spa: Stars and Stories ücretsiz olarak indirilmeye devam ediyor.

İyi oyunlar dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

My Beauty Spa: Stars and Stories

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
18 TOPLAM İNDİRME
285.4 MB DOSYA BOYUTU

Kuaför salonu açacağız.

Cherrypick Games imzası ile geliştirilen ve yayınlanan My Beauty Spa: Stars and Stories rol oyunları arasında yer alıyor.

Ücretsiz olarak mobil oyunculara sunulan My Beauty Spa: Stars and Stories iki farklı platformda oynanıyor. Türkçe dil seçeneğinin de yer aldığı mobil oyunda kendi kuaför salonumuzu işletmeye çalışacak ve bu alandaki yeteneklerimizi sergilemeye çalışacağız. Oyuncular hikaye odaklı bir yapı içerisinde kendilerine verilen arazi üzerinde salonlarını kuracak, bitkilerini yetiştirecek ve insanları mutlu etmeye çalışacaklar.

Kusursuz bir güzellik salonu yaratmaya çalışacağımız oyunda kendi ürünlerimizi toplayacak, üretecek ve güzellik salonumuz ile müşterilerimize kaliteli bir hizmet sunmaya çalışacağız. Keyifli ve heyecan dolu bir hikaye eşliğinde ilerleyecek ve moda alanında ünlü bir işletme haline gelmeye çalışacağız. 4.2 gibi bir skor puanına sahip olan yapım, Türkçe dil desteği ile ülkemiz oyuncuları tarafından da oynamaya başlandı. Şuanda 100 bin oyuncu tarafından ilgiyle oynanan yapım, kitlesini artırmaya devam ediyor.

İyi oyunlar dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • My Spa Resort

    Tatil köyünü yöneteceğiz.
  • My Town: Beauty Contest

    Kendi hazırladığınız modellerle güzellik yarışmalarına katılabileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Idle Undead Beauty

    İnternetsiz macera oyunu oynayacağız.
  • Vacation Hotel Stories

    Otel yöneteceğiz.
  • Christmas Stories: The Gift of the Magi

    Farklı mekanlarda gizli nesnelerin izini sürebileceğiniz macera dolu bir oyundur.
  • Daily Shopping Stories

    Onlarca farklı mağazadan alışveriş yaparak farklı eşyalar satın alabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • My Baby Food

    Sevimli bebekler için birbirinden güzel mamalar yapacağız.
  • My Free Farm 2

    Çiftliğimizi yönetmeye çalışacağız.