My Colony

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME
18 MB DOSYA BOYUTU

Uzayda kendi koloninizi kurak dev bir kent inşa edeceğiniz eşsiz bir oyundur.

Uzayda yaşanılabilir bir bölge keşfederek kendi koloninizi kurmak için çaba göstereceğiniz ve farklı yapılar inşa ederek kentinizi geliştireceğiniz My Colony, mobil platformda Android, İOS ve Windows işletim sistemlerini içeren tüm cihazlardan sorunsuz bir şekilde oynayabileceğiniz sıra dışı bir oyundur.

Kaliteli grafikleri ve sürükleyici senaryosu ile oyunculara eşsiz bir deneyim sunan bu oyunda amaç, uzayda bir koloni kurarak dev bir kent inşa etmek ve şehrinizi geliştirmek için mücadele etmektir. 4 farklı medeniyetten dilediğinizi seçerek koloninizi kurabilir ve kentinize çeşitli binalar inşa ederek sürekli bir büyüme sağlayabilirsiniz.

Ayrıca rastgele oluşturulmuş onlarca haritadan istediğinizi seçebilir ve koloninizi en uygun yere kurmak için çeşitli araştırmalar yapabilirsiniz.

Oyunda kentinizi inşa ederken farklı özelliklere sahip onlarca iş arabasından yararlanabilir ve birçok işçi çalıştırabilirsiniz. Kolonideki çalışmaların durmasına izin vermeden her an dilediğiniz binayı inşa edebilir ve dev bir kent oluşturabilirsiniz.

Simülasyon oyunları kategorisinde kendisine yer bulan ve ücretsiz olarak hizmet veren My Colony, geniş bir kitleye hitap etmektedir.

Doğukan Çağlakpınar

My Colony

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
142.1 MB DOSYA BOYUTU

Uzayda kendi koloninizi kurak dev bir kent inşa edeceğiniz eşsiz bir oyundur.

Android, İOS ve Windows sürümleri olmak üzere 3 farklı platformdan kolaylıkla erişebileceğiniz ve eşsiz bir deneyim edineceğiniz My Colony, uzayda kendi koloninizi kurmak için çaba göstereceğiniz sürükleyici bir oyundur.

Basit ama bir o kadarda kaliteli grafikler ve keyif verici ses efektleriyle donatılan bu oyunda yapmanız gereken tek şey, çeşitli yapı malzemeleri ve iş makineleri ile dilediğiniz kenti inşa etmek ve koloninizi yöneterek gelişmesini sağlamaktır.

Karmaşık ve rastgele düzenlenmiş haritalardan dilediğinizi seçerek koloninizi seçtiğiniz bölgeye kurabilir ve farklı medeniyetleri kontrol edebilirsiniz. Sıkılmadan oynayacağınız ve bağımlısı olacağınız benzersiz bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda taşıyıcı, yapıcı, onarcı ve daha onlarca farklı etkiye sahip birçok iş makinesi yer almaktadır. Ayrıca binaların inşasında çalışan farklı özelliklere ve yeteneklere sahip onlarca işçi ve personel bulunmaktadır.

Mobil platformda simülasyon oyunları kategorisinde kendisine yer bulan ve ücretsiz olarak erişime açılan My Colony, oldukça geniş bir oyuncu grubu tarafından keyifle oynanan ve gittikçe popülerliği artan kaliteli bir oyun olarak öne çıkmaktadır.

Doğukan Çağlakpınar

My Colony

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME
13.82 MB DOSYA BOYUTU

Uzayda kendi koloninizi kurak dev bir kent inşa edeceğiniz eşsiz bir oyundur.

Uzayda keşifler yaparak yeni yaşam alanlarına rastlayacağınız ve kendi uzay koloninizi kurmak içi mücadele edeceğiniz My Colony, simülasyon oyunları arasında yer alan ve 1 milyondan fazla oyun tutkunu tarafından tercih edilen kaliteli bir yapımdır.

Kaliteli grafikleri ve keyif verici ses efektleriyle dikkat çeken bu oyunda yapmanız gereken, çeşitli yapı malzemeleri ve iş makineleri ile uzayda bir kent inşa etmektir. Rastgele hazırlanan ve farklı coğrafi özellikler barındıran onlarca haritadan birini seçerek oyuna başlayabilir ve 4 farklı medeniyetten dilediğinizi yöneterek koloninizi inşa edebilirsiniz.

Sürükleyici senaryosu ve bağımlılık yapıcı özelliği ile sıkılmadan oynayacağınız sıra dışı bir oyun sizleri bekliyor.

Oyun içerisinde farklı işlerde kullanabileceğiniz onlarca iş makinesi ve aracı bulunmaktadır. Ayrıca binaların iç ve dış tasarımını düzenlemeye yardımcı olacak birçok işçi ve personel yer almaktadır. Dilediğiniz bölgeyi seçerek koloninizi inşa edebilir ve yeni bir deneyim edinebilirsiniz.

Android, İOS ve Windows sürümlerine sahip tüm cihazlardan sorunsuz bir şekilde oynayabileceğiniz My Colony, oldukça geniş bir kitleye hitap eden eğlenceli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • My Monster House

    Evler dekore edeceğiz.
  • My Gym: Fitness Studio Manager

    Dünyaca ünlü bir spor eğitmeni olmaya çalışacağız.
  • My Success Story

    Başarılı bir iş adamı olarak eşsiz bir kariyer oluşturabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • My Supermarket Story

    Dev bir süpermarketin işletmeciliğini üstlenerek zengin olabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • My Baby Care

    Sevimli bebeklere bakıcılık yaparak her türlü ihtiyaçlarını giderebileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • My Baby Care 2

    Sevimli bebeklerin yemeklerini yedirerek eğlenceli aktiviteler yaptırabileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • My Story: Choose Your Own Path

    Romantizm ve fantezi dolu bir aşk hayatı yaşayarak heyecan dolu anlara şahitlik edeceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • My talking Booba

    Sevimli bir yaratığı besleyerek tüm ihtiyaçlarını gidereceğiniz ve onunla konuşacağınız eşsiz bir oyundur.