My Success Story

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
19 TOPLAM İNDİRME
71 MB DOSYA BOYUTU

Başarılı bir iş adamı olarak eşsiz bir kariyer oluşturabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Dilediğiniz karakteri seçerek sıfırdan bir hayata başlayabileceğiniz ve kendi başarı hikayenizi yazabileceğiniz My Success Story, Android ve İOS sürümleri ile iki farklı platformda oyuncularla buluşan eğlenceli bir oyundur.

Basit ve kaliteli grafik tasarımı ve keyif verici ses efektleri ile oyunculara sıra dışı bir deneyim sunan bu oyunda yapmanız gereken, küçücük bir yurt odasından kurtularak kendi evinizi satın almalı ve başarılı bir iş kariyeri oluşturarak kazancınızı her geçen gün daha da artırmalısınız. Sosyal hayatınızda ihtiyacınız olan tüm eşyaları satın alarak seviye atlayabilir ve yeni objelerin kilidini açabilirsiniz. Sürükleyici özelliği ve eğlenceli bölümleri ile sıkılmadan oynayacağınız eşsiz bir kariyer oyunu sizleri bekliyor.

Oyunda sosyal hayatınızın kalitesini artırabileceğiniz onlarca menkul bulunmaktadır. Başarılı bir iş adamı olarak ihtiyacınız olan parayı kazanabilir ve lüks bir yaşama adım atarak seviye atlayabilirsiniz.

Ücretsiz olarak oyun severlere sunulan ve simülasyon oyunları arasından yer alan My Success Story, binlerce oyuncu tarafında tercih edilen kaliteli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

My Success Story

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
112.5 MB DOSYA BOYUTU

Başarılı bir iş adamı olarak eşsiz bir kariyer oluşturabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

500 binden fazla oyun tutkunu tarafından keyifle oynanan ve Simülasyon oyunları kategorisinde yer bulan My Success Story, sıfırdan bir kariyer oluşturarak kendi evinizi ve arabanızı satın alabileceğiniz, ayrıca başarılı bir iş adamı olarak sosyal yaşantınızda saygın bir yere sahip olabileceğiniz sıra dışı bir oyundur.

Kaliteli grafikleri ve keyif verici ses efektleri ile sıkılmadan oynayacağınız bu oyunda asıl amaç, küçük bir yurt odasında başlayan ve cebinizdeki birkaç dolarla zorlanarak devam ettirdiğiniz yaşantınızı renklendirerek daha kariyerli bir yaşama geçmek ve başarılı bir iş adamı olmaktır. Para kazandıkça dilediğiniz evleri ve arabaları satın alabilirsiniz. Ayrıca sosyal yaşantınızda saygı duyulacak bir makama ulaşabilir ve milyonlarca dolara hükmedebilirsiniz. Sürükleyici bölümleri ve stres giderici özelliği ile sıkılmadan oynayacağınız benzersiz bir oyun sizleri bekliyor.

Hem Android, hem de İOS sürümleri ile farklı platformlardan oyunculara sunulan ve ücretsiz olarak hizmet veren My Success Story, oldukça geniş bir oyuncu kitlesine hitap eden kaliteli bir oyun olarak göze çarpıyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • My Supermarket Story

    Dev bir süpermarketin işletmeciliğini üstlenerek zengin olabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • My Story: Choose Your Own Path

    Romantizm ve fantezi dolu bir aşk hayatı yaşayarak heyecan dolu anlara şahitlik edeceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Success Story

    Success Story, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz eğlenceli ve sürükleyici bir restoran işletme oyunu.
  • My Monster House

    Evler dekore edeceğiz.
  • Is it Love - Adam - Story with Choices

    Karmaşık aşk hikayeleri yaşayabileceğiniz ve eğlenceli anlar geçirebileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Magic School Story

    Kendi tasarladığınız okulu inşa ederek yeni öğrenciler eğitebileceğiniz sıra dışı bir oyundur.
  • Hotel Story: Resort Simulation

    Kendi otelinizi kurarak farklı bölgelerden turistlere hizmet verebileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • My Colony

    Uzayda kendi koloninizi kurak dev bir kent inşa edeceğiniz eşsiz bir oyundur.