Mysteries and Nightmares

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME
46 MB DOSYA BOYUTU

Gizli nesneleri bulmak için macera dolu bir serüvene atılacağınız eğlenceli bir oyundur.

Gizemli mekanlarda dolaşarak macera dolu bir serüvene atılacağınız ve gizli nesneleri bulmak için zorlu bulmacalar çözeceğiniz Mysteries and Nightmares, oldukça geniş bir oyuncu kitlesi tarafından tercih edilen ve ücretsiz olarak hizmet veren kaliteli bir oyundur.

Sürükleyici senaryosu ve esrarengiz olayları ile oyunculara sıra dışı bir deneyim yaşatan bu oyunda amaç, geçmişte yaşanan ve sır gibi saklanan esrarengiz olayları inceleyerek sır perdesini aralamak ve kayıp objeleri bularak ipuçları toplamaktır. Karmaşık eşleştirmeler yaparak ve zorlu bulmacalar çözerek ihtiyacınız olan ipuçlarına ulaşabilirsiniz.

Ayrıca ürkütücü mekanlarda dolaşarak gizli nesnelerin yerlerini tespit edebilir ve yeni bölümlerin kilidini açabilirsiniz. Sürükleyici bir hikayede başrolde yer alarak gerçekleşen ilginç olayları araştırabileceğiniz ve maceraya doyacağınız benzersiz bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda gizem dolu olayların yer aldığı esrarengiz mekanlar ve ipucu toplayabileceğiniz zorlu bulmacalar yer almaktadır. Kayıp objeleri bularak ipuçlarını birleştirebilir ve görevleri tamamlayarak olayları aydınlatabilirsiniz.

Android ve İOS sürümleri ile farklı platformlardan oyunculara sunulan Mysteries and Nightmares, macera oyunları kategorisinden ulaşabileceğiniz eşsiz bir oyundur.  

Doğukan Çağlakpınar

Mysteries and Nightmares

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
544.4 MB DOSYA BOYUTU

Gizli nesneleri bulmak için macera dolu bir serüvene atılacağınız eğlenceli bir oyundur.

Hem Android, hem de İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan kolaylıkla erişebileceğiniz ve ücretsiz olarak oynayabileceğiniz Mysteries and Nightmares, geçmişin izlerini taşıyan sır dolu olayları inceleyerek maceraya doyacağınız benzersiz bir oyundur.

Etkileyici grafikleri ve sürükleyici senaryosu ile sıkılmadan oynayacağınız ve bağımlısı olacağınız bu oyunda yapmanız gereken tek şey, çeşitli bulmaca ve eşleştirmeler yaparak ipucu toplamak ve esrarengiz olayları araştırarak sır perdesini aralamaktır. Kayıp objeleri ve gizli nesneleri bulmak için topladığınız ipuçlarından yararlanabilirsiniz.

Ayrıca yeni yerler keşfederek farklı mekanların kilidini açabilir ve daha fazla ipucuna rastlayabilirsiniz. Maceraya doyacağınız sıra dışı bir gizli nesne oyunu sizleri bekliyor.

Oyunda birbirinden zorlu bulmaca ve eşleştirmelerden onlarca farklı bölüm yer almaktadır. Ayrıca kayıp objeleri ararken faydalanacağınız sayısız ipucu bulunmaktadır. Doğru iz üstünde ilerleyerek gizli nesneleri bulabilir yolunuza devam edebilirsiniz.

Macera oyunları arasında yer alan ve oldukça geniş bir oyuncu kitlesi tarafından tercih edilen Mysteries and Nightmares, eğlenceli anlar geçireceğiniz kaliteli bir yapım olarak öne çıkmaktadır.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • New York Mysteries

    Maceracı bir muhabiri canlandıracağız.
  • New York Mysteries 2

    Gizemli olayları ve sır dolu cinayetleri araştırarak macera dolu anlar yaşayacağınız eşsiz bir oyundur.
  • New York Mysteries 3

    Sır dolu ölümlerin arkasında yatan esrarengiz olayları inceleyeceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • MazM: Jekyll and Hyde

    Londra’nın karanlık sokaklarında dolaşacağız.
  • Moon and Sword

    Gerçek zamanlı rol oyunu oynayacağız.
  • Mortimer Beckett and the Book of Gold

    Dedektif olarak olayları çözeceğiz.
  • My Beauty Spa: Stars and Stories

    Kuaför salonu açacağız.
  • Leo and Tig

    Büyülü bir ormanda ilerlemeye çalışacağız.