Mystery Manor: hidden objects

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
47 TOPLAM İNDİRME
38 MB DOSYA BOYUTU

Dedektif rolüne bürüneceğiz.

Mobil platformda macera oyunları arasında yer alan ve 1 milyondan fazla oyun tutkunu tarafından keyifle oynanan Mystery Manor: hidden objects, dedektif rolüne bürünerek gizemli dünyanın içinde macera dolu bir serüvene atılacağınız sıra dışı bir oyundur.

Etkileyici görüntü grafikleri ve heyecan verici müzikleri ile dikkat çeken bu oyunda amaç, vahşi canavarların ve ürkütücü yaratıkların yer aldığı sırlarla dolu bir dünyada, saklı nesneleri bulmak ve gizli bölgeler keşfetmektir. Zorlu bulmacalar çözerek ve resimli kartlarla eşleştirmeler yaparak ipuçları toplayabilirsiniz. Böylece kayıp eşyaları ararken doğru iz sürebilir ve hedefe ulaşabilirsiniz.

Çevrimdışı özelliği sayesinde internet bağlantısına gerek duymadan istediğiniz yerden oynayabilirsiniz. Oyun içerisinde onlarca farklı bölüm yer almaktadır. Size verilen görevleri tamamlayarak seviye atlayabilir ve sonraki bölümlerin kilidini açabilirsiniz. Vahşi canavarlar ve korkunç hayaletler dolu bir konakta zorlu görevler sizleri bekliyor.

Android ve İOS sürüme sahip tüm cihazlarda sorunsuz bir şekilde çalışan ve ücretsiz olarak sunulan Mystery Manor: hidden objects, dedektiflik yaparak birçok sırrı ifşa edebileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Mystery Manor: hidden objects

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
740.7 MB DOSYA BOYUTU

Dedektif rolüne bürüneceğiz.

Android ve İOS işletim sistemine sahip cihazlarda sorunsuz bir şekilde oynayabileceğiniz Mystery Manor: hidden objects, gizemli bir evde kayıp nesneleri bulabileceğiniz macera dolu bir oyundur.

Tamamen ücretsiz olarak sunulan ve kaliteli grafik tasarımı ile dikkat çeken bu oyunda amaç, dedektif kimliğine bürünmek ve çeşitli bulmacaları çözerek kayıp eşyaları bulmaktır. Sırlarla dolu bir evde gizemli odalara ulaşabilir ve gizlenmiş nesneleri bulabilirsiniz. Ayrıca yeni yerler keşfedebilir ve daha fazla gizemi çözebilirsiniz. Sürükleyici özeliği sayesinde maceraya doyacağınız ve eğlenceli anlar yaşayacağınız eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunu internet bağlantısına ihtiyaç duymadan dilediğiniz zaman oynayabilirsiniz. Oyunda birbirinden gizemli onlarca farklı seviye yer almaktadır. Ayrıca bulmacaları çözerken ipuçları toplayabileceğiniz eşleştirme oyunları bulunmaktadır. Verilen görevleri başarıyla yerine getirerek yeni bölümlere ulaşabilirsiniz.

Mobil oyunlar arasında macera kategorisinde bulunan ve yüz binlerce oyuncu tarafından tercih edilen Mystery Manor: hidden objects, çeşitli canavarlar ve hayaletler ile mücadele ederek, gizli nesneleri bulabileceğiniz ve dedektif kimliğinizi açığa çıkarabileceğiniz kaliteli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hidden Objects-Beyond: Star Descendant

    İpuçları toplayarak gizli nesnelere ulaşabileceğiniz macera dolu bir oyun olarak öne çıkıyor.
  • Hidden Objects - Haunted Hotel: The Thirteenth

    Gizemli bir otelde işlenen onlarca cinayeti araştırarak, katilin izini sürebileceğiniz benzersiz bir macera oyundur.
  • Hidden Objects-Maze: The Broken Tower

    Gizemli mekanlarda esrarengiz olayları araştırabileceğiniz macera dolu bir oyundur.
  • Ravenhill: Hidden Mystery

    Macera dolu eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.
  • Hidden Objects - Witches' Legacy: The Dark Throne

    Korkunç düşünceleri ile dünyayı yok etmek isteyen kötü kraliçeye karşı mücadele edeceğiniz eşsi bir macera oyunudur.
  • Hidden Objects - Labyrinths Of World: Stonehenge

    Gizli hazineleri keşfedeceğiz.
  • Hidden Objects-Nevertales: Hidden Doorway

    Esrarengiz olayları araştırabileceğiniz ve kayıp eşyaların izini sürebileceğiniz macera dolu bir oyundur.
  • Manor Matters

    Gizli nesneleri bulmaya çalışacağız.