Mystery of the Ancients Deadly Cold

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME
22 MB DOSYA BOYUTU

Sırlarla dolu mekanlarda kayıp eşyaların izini sürebileceğiniz macera dolu bir oyundur.

Kayıp nesneleri bulabileceğiniz ve çeşitli objelerin eksik parçalarını tamamlayarak görevleri yerine getirebileceğiniz Mystery of the Ancients Deadly Cold, Android ve İOS sürümleri ile iki farklı platformda oyun tutkunlarına hizmet veren macera dolu bir oyun olarak öne çıkıyor.

Etkileyici grafikler ve kaliteli müzikler ile donatılmış bu oyunda amaç, kayıp eşyaları bulmak ve eksik parçası olan objelerin parçalarını tamamlayarak görevleri yerine getirmektir. Farklı karakterlerden yardım alarak gizemli mekanlarda gezinebilir ve kayıp nesneleri bulabilirsiniz. Çeşitli bulmacalar çözerek ipuçları toplayabilir ve seviye atlayarak sonraki bölümlerin kilidini açabilirsiniz. Aksiyon ve maceraya doyacağınız sıra dışı bir oyun sizleri bekliyor.

Oyun içerisinde onlarca farklı mekan ve bulmanız gereken yüzlerce farklı obje yer almaktadır. Gizemli evlerde araştırmalar yaparak haritaların eksik parçalarını tamamlayabilir ya da kayıp nesneleri bularak ipuçlarına ulaşabilirsiniz. Görevleri tamamlamak için onlarca farklı bulmaca çözebilir ve çeşitli ödüller kazanabilirsiniz.

Mobil platformda macera oyunları arasında yer alan ve binlerce oyuncu tarafından tercih edile Mystery of the Ancients Deadly Cold, sıkılmadan oynayabileceğiniz kaliteli bir oyun olarak göze çarpıyor. 

Doğukan Çağlakpınar

Mystery of the Ancients Deadly Cold

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
1024 MB DOSYA BOYUTU

Sırlarla dolu mekanlarda kayıp eşyaların izini sürebileceğiniz macera dolu bir oyundur.

Mobil oyun dünyasında macera kategorisinde kendisine yer bulan ve on binlerce oyun sever tarafından keyifle oynanan Mystery of the Ancients Deadly Cold, gizemli mekanlarda dolaşarak kayıp eşyaları bulabileceğiniz ve çeşitli bulmacalar çözerek ipuçları toplayabileceğiniz macera dolu eşsiz bir oyundur.

Kaliteli grafik tasarımı ve ses efektleri ile dikkat çeken bu oyunda yapmanız gereken, eksik parçası olan objelerin kayıp parçalarını bularak tamamlamak ve gizli nesneleri açığa çıkartarak görevleri başarıyla yerine getirmektir. Ürkütücü mekanlarda gezinerek araştırmalar yapmalı ve gizli nesneleri bularak ipuçlarına ulaşmalısınız. İçinizdeki dedektifi ortaya çıkaracak ve keyifli anlar yaşatacak sıra dışı bir macera oyunu sizleri bekliyor.

Oyun içerisinde ulaşabileceğiniz yüzlerce kayıp obje ve onlarca farklı bölüm bulunmaktadır. Bölümlerde mini bulmaca oyunları oynayarak çeşitli ödüller kazanabilir ve ipuçlarına ulaşabilirsiniz.

Hem Android, hem de İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlarda sorunsuz bir şekilde çalışan Mystery of the Ancients Deadly Cold, binlerce oyuncu tarafından tercih edilen ve macera tutkunları için tasarlanan eşsiz bir oyun olarak öne çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Mystery of the Ancients: The Sealed and Forgotten

    Esrarengiz olayları çözerek sır dolu cinayetleri açığa çıkartabileceğiniz macera dolu bir oyundur.
  • Danse Macabre: Deadly Deception

    Sır dolu cinayetlerin yer aldığı eşsiz bir macera oyunu olarak oyun severlerin dikkatini çekmektedir.
  • Ravenhill: Hidden Mystery

    Macera dolu eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.
  • Mystery Manor: hidden objects

    Dedektif rolüne bürüneceğiz.
  • Mystery Trackers: Paxton Creek Avenger

    Gizemleri ortaya çıkarmaya çalışacağız.
  • Ghost Town Adventures: Mystery Riddles Game

    Gizli hazineleri bulmaya çalışacağız.
  • Stormhill Mystery: Family Shadows

    Gizemli mekanlarda dolaşarak gizli nesneleri bulmak için araştırmalar yapabileceğiniz macera dolu bir oyundur.
  • Ancients Reborn MMORPG

    Kendi karakterimizi oluşturacağız.