Nefis Yemek

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
276 TOPLAM İNDİRME

Yemek tarifleri videolu anlatımla sunuluyor.

Nefis Yemek, videolu yemek tarifleri içeren ücretsiz mobil uygulama. Mutfakta yenisiyseniz, yeni tatlar denemek istiyorsanız, diyet yemeklerinden zeytinyağlılara hamur işinden kahvaltıya birbirinden leziz menüleri bir araya getiren bu uygulama Android telefonunuzda kesinlikle olmalı.

Yalnız yaşayanlar, mutfakla arası pek olmayanlar için hayat kurtarıcı uygulamalar arasında yemek tarifleri. En zengin mutfak olan Türk mutfağının birbirinden lezzetli yemeklerini bir araya getiren uygulamalardan biri Nefis Yemek. Sürekli güncellenmesi ve tüm tarifleri videolu anlatımla sunması ile öne çıkıyor. İçerisinde her damak tadına ve beslenme şekline uygun yemek tarifleri mevcut. Ağız sulandıran kapak görselleriyle süslenen yemeklerin yapılışını gösteren videoların yanında kısa açıklamaları, kaç kişilik olduğu, hazırlama ve pişirme süresi bilgisi gösteriliyor.

Videolu yemek tarifleri arasında yok yok. Yemek tarifleri aperatif ve kahvaltı, bakliyat, çorba, diyet, et yemekleri, hamur işi, içecek, makarna, tatlı, zeytinyağı gibi kategorilere ayrılmış.

Erkan Calp

Nefis Yemek

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
43 TOPLAM İNDİRME
13.8 MB DOSYA BOYUTU

Türk mutfağından leziz yemek tarifleri videolu anlatımla sunuluyor.

Nefis Yemek, Türk mutfağına ait leziz yemekleri karşımıza çıkaran yemek tarifleri uygulaması. Yemek tariflerini videolu anlatımlarla sunan ücretsiz uygulama, mutfağa yeni giren veya yeni tatlar keşfetmek, denemek isteyenlere hitap ediyor. Her damak tadına, beslenme tarzına uyan yemek tarifleri mevcut.

“Bugün ne yemek yapsam?”, “Akşam gelecek misafirlerime nasıl bir sofra kursam?”, “Diyetimi bozmayacak lezzetli yemek tarifleri nereden bulabilirim ki?” ve daha nice yemeğe ilişkin sorulan soruların yanıtını bulabileceğiniz harika bir yemek tarifi uygulaması Nefis Yemek. Lezzetli sağlıklı yemeklerin bir araya toplandığı diyet yemeklerinden vazgeçilmez başlangıçlara, B12 takviyesi et yemeklerinden yemek sonrası tatlılara hepsi birbirinden ağız sulandıran Türk yemeklerinin hepsi videolu olarak mevcut.

Yemekleri kategorilere ayıran uygulamada her yemeğin tüketildiği yer ve mevsimi dahil kısa açıklaması, kaç kişilik olduğu, hazırlanma ve pişirme süresi de gösteriliyor. Videolu yemek tariflerine her gün bir yenisi ekleniyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Yemek Evi

    Yemek Evi uygulamasında videolu ve resimli yemek tariflerini bulabilirsiniz.
  • Yemek.com

    Yemek.com uygulamasında her damak tadına uygun binlerce videolu yemek tarifine ulaşabilirsiniz.
  • Tarifler ve Pişirme

    Tarifler ve Pişirme uygulaması birçok kategoride sunulan milyonlarca yemek tarifine ulaşmanızı kolaylaştırıyor.
  • Leziz Yemeklerim

    Leziz Yemeklerim uygulamasında birbirinden lezzetli yemek tariflerine kolayca ulaşabilirsiniz.
  • Beyhan'ın Mutfağı

    Beyhan'ın Mutfağı Android İndir: Beyhan Kadayıfçı'nın yemek tarifleri uygulaması
  • Yemek Tarifleri

    Yemek Tarifleri uygulamasını kullanarak aradığınız tarifleri anında bulabilirsiniz.
  • Lokma

    Lokma - Yemek Tarifleri: Android'deki en iyi yemek tarifleri uygulaması
  • Bakliyatlı Yemek Tarifleri

    Bakliyat içerikli yemek tariflerini incelemek istiyorsanız Bakliyatlı Yemek Tarifleri uygulamasını kullanabilirsiniz.