Neighbours from Hell: Season 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
200 TOPLAM İNDİRME
28 MB DOSYA BOYUTU

Komşularınız için ilginç tuzaklar hazırlayabileceğiniz macera dolu bir bulmaca oyunudur.

Komşularınıza çeşitli tuzaklar kurarak tatillerini zehir etmek için mücadele edeceğiniz ve macera dolu anlara şahitlik edeceğiniz Neighbours from Hell: Season 2, mobil platformda bulmaca oyunları kategorisinde kendisine yer bulan ve ücretsiz olarak hizmet veren eğlenceli bir oyundur.

İlginç konusu ve sürükleyici özelliği ile oyun severlere sıra dışı bir deneyim sunan bu oyunda yapmanız gereken, bubi tuzakları kurarak komşularınızı yıldırmak için maceraya atılmak ve görevleri tamamlayarak yolunuza devam etmektir.

Oyunun temel mantığı çevredeki komşu evlere giderek çeşitli tuzaklar kurmak ve insanları kızdırmak için çaba göstermektir. Farklı hikayeleri ve bağımlılık yapıcı bölümleri ile eğlenceye doyacağınız eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda onlarca ilginç karakter ve komşularınızı yıldırmak için hazırlayabileceğiniz sayısız tuzak yer almaktadır. Evin çeşitli bölümlerine kurduğunuz tuzaklarla komşularınızı kızdırmalı ve puan toplamalısınız.

Hem Android, Hem de İOS sürümleri ile iki farklı platformda oyun tutkunlarına sunulan ve oldukça geniş bir oyuncu kitlesi tarafından tercih edilen keyif verici bir oyun olarak öne çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

Neighbours from Hell: Season 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME
2.01 GB DOSYA BOYUTU

Komşularınız için ilginç tuzaklar hazırlayabileceğiniz macera dolu bir bulmaca oyunudur.

Komşularınızın evlerine çeşitli tuzaklar kurarak onları kızdırmak için çaba göstereceğiniz ve tatillerini mahvetmek için mücadele edeceğiniz Neighbours from Hell: Season 2, Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan sorunsuz bir şekilde oynayabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

İlginç bubi tuzakları ve sürükleyici hikayeleri ile oyun severlere sıra dışı bir deneyim kazandıran bu oyunda amaç, komşularınızı yıldırmak için türlü tuzaklara başvurarak tatillerini yarıda kesmelerini sağlamak ve seviye atlayarak farklı odaların kilidini açmaktır. 

Tatil yapma hayalleri kuran komşularınıza rahat vermeyerek evlerini farklı alanlarına tuzaklar kurmalı ve onları çıldırtmalısınız. Sürükleyici özelliği ve farklı konusu ile sıkılmadan oynayacağınız benzersiz bir oyun sizleri bekliyor.

Oyun içerisinde komşularınızı kızdırmak için kullanabileceğiniz yüzlerce tuzak ve onlarca ilginç karakter yer almaktadır. Tuzakların başarıyla işlemesini sağlamalı ve seviye atlayarak farklı odaların kilidini açmalısınız.

Bulmaca oyunları arasında yer alan ve ücretsiz olarak hizmet veren Neighbours from Hell: Season 2, 1 milyondan fazla oyun tutkunu tarafından keyifle oynanan kaliteli bir oyun olarak ön plana çıkmaktadır.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Neighbours from Hell: Season 1

    Eğlenceli bir dünyaya hoş geldiniz.
  • Season Match Puzzle Adventure

    Büyüleyici mekanlarda dolaşarak keyif verici eşleştirmeler yapabileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Farm and Click - Idle Hell Clicker

    Mobil cihazınızda keyifli bir simülasyon dünyası sizleri bekliyor.
  • Season 20 Pro Football Manager

    Gerçek zamanlı menajerlik yapacağız.
  • The Birdcage 2

    Benzersiz bulmacalar çözeceğiz.
  • SWAT and Zombies Season 2

    Zombi ordusuna karşı savaşmaya hazır olun.
  • Letters From Nowhere

    Cadıların işgalini durdurmaya çalışacağız.
  • From Zero to Hero: Communist

    Komünist bir lider olmaya çalışacağız.