Nerdesin Aşkım

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
366 TOPLAM İNDİRME

Nerdesin Aşkım, istediğiniz her kişinin nerede olduğunu anlık olarak size gösterebilen hem yararlı hem de başarılı bir Android uygulaması.

Nerdesin Aşkım, Facebook hesabınızla kolayca giriş yaptıktan sonra istediğiniz tüm kişilerin nerede olduğunu öğrenmenizi sağlayan ücretsiz ve yararlı bir uygulama.

Eğer sevgilinizin nerede olduğunu hep merak ediyorsanız fakat meraklı meraklı beklemek yerine öğrenmek istiyorsanız bu uygulama tam size göre. Sunduğu gerçek zamanlı mekan bilgisi sayesinde sevgilinizin gerçekten halısahada mı? yoksa diskolarda barlarda mı? olduğunu sizlere gösteren uygulama sayesinde hiç bir zaman sevgilinizin nerede olduğunu merak etmiyorsunuz.

Uygulamayı Android telefon ve tabletlerinize yükledikten sonra bir ay boyunca hem sınırsız hem de ücretsiz olarak kullanabiliyorsunuz. Fakat 1 aydan sonra uygulam size günde sadece 3 'Nerdesin' hakkı veriyor. Bu nerdesin haklarınızı Facebook arkadaşlarınızdan birine ya da sevgilinize göndererek nerede olduklarını görebiliyorsunuz. Eğer daha fazla nerdesin sorgusu yapmak istiyorsanız uygulama içindeki marketten satın alabiliyorsunuz.

'Nerdesin Aşkım' sorgusunu yaparak saniyeler içerisinde sevgilinizin nerede olduğunu öğrenebileceğiniz uygulamayı dikkatli kullanmanızı tavsiye ederim. Zira yanlış ya da art niyetle kullanıldığında sen bana güvenmiyor musun? gibi sorularla başlayan ve istemediğiniz konuşmaların içerisinde bulabilirsiniz kendinizi.

Barış YANIK

Nerdesin Aşkım

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
102 TOPLAM İNDİRME

Nerdesin Aşkım, sevgilinizin nerede olduğunu kolaylıkla öğrenmenize yardımcı olan bir iOS uygulaması.

Nerdesin Aşkım, sevgilinizin nerede olduğunu anlık olarak takip edebileceğiniz bir iOS uygulaması. Sevgilinize nerede olduğunu sorduğunuzda “Ödev yapıyoruz”, “Halı saha maçında arkadaşlarlayım” gibi kısa yanıtlar alıyor ve ardından kendinize “Gerçekten?” sorusunu soruyorsanız anbean konumunu harita üzerinden takip edebileceğiniz bu uygulamayı tercih edebilirsiniz.

Facebook hesabınıza giriş yaparak 1 ay boyunca ücretsiz olarak kullanabileceğiniz uygulama “Sevgilim nerede?” sorusunu ortadan kaldırıyor. Sevgilisine güvenmeyip yerini anbean takip etmek isteyen kişiler için yapılan uygulamada konum bilgileri anlık olarak iletiliyor ve harita gösteriliyor. Ayrıca anlık bildirim alabiliyorsunuz. Sevgilinizden olur da ayrılırsanız konum takibini bırakmak için ayrıl butonuna dokunmanız kafi oluyor.

Not: Ücretsiz üyelikte 1 ay boyunca sınırsız kullanım hakkı sunuluyor. Bu süre sonunda günde 3 kez sorgulama yapabiliyorsunuz. Sevgilinizin saat başı nerede olduğunu takip etmek için uygulama içi satın alımlara başvurarak Nerdesin hakkı satın almanız gerekiyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Messenger

    Messenger uygulamasını kullanarak tüm sosyal medya uygulamalarını tek bir platformdan yönetebilirsiniz.
  • Yaay

    Yaay İndir (Android): Yaay Google Play'de yerli sosyal medya uygulaması olarak öne çıkıyor.
  • Mirket App

    Mirket App, ilgi alanlarınız ve gündem hakkında toplumun nabzını tutabileceğiniz bir sosyal medya uygulaması.
  • Parler

    Parler, eski ABD Başkanı Trump ile gündeme gelen Twitter benzeri mikroblog ve sosyal medya uygulaması. Parler, Android telefonlarda ücretsiz kullanılabilir.
  • Kwai

    Kwai uygulamasıyla Android cihazlarınızdan birbirinden eğlenceli videolar hazırlayabilirsiniz.
  • Smopin

    Smopin uygulamasıyla diğer kullanıcılarla birlikte ilginizi çeken ortak konular üzerine sohbet edebilirsiniz.
  • Qavun

    Qavun, Türkiye'den çıkan en başarılı Android için sosyal medya uygulaması olarak gösterilenler arasında olduğu gibi oldukça başarılı bir alt yapıyla çalışmaktadır.
  • Snapchat APK

    Snapchat APK, gençler arasında yaygın kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması. Mesaj, fotoğraf, ses ve video paylaşabildiğimiz popüler sosyal medya uygulamasıdır.