Nereden Nereye

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
46 TOPLAM İNDİRME

Nereden Nereye uygulaması seyahatleriniz için en uygun fiyatlarla otobüs ve uçak bileti almanızı sağlıyor.

Nereden Nereye uygulaması Android cihazlarınız üzerinden seyahatleriniz için en uygun fiyatlarla otobüs ve uçak bileti almanızı sağlıyor.

Sık sık seyahat ediyorsanız ve bu seyahatlerinizde tasarruf etmek istiyorsanız, Nereden Nereye uygulamasını kullanarak en uygun fiyatları sunan otobüs ve havayolu firmalarını inceleyebiliyorsunuz. 130’dan fazla otobüs firmasına ait seferleri sizlere sunan uygulama, planlarınız aksadığında mağdur olmadan ücretsiz bilet iadesi yapabilmenizi de sağlıyor. 6 aya varan taksit seçenekleriyle otobüs bileti satın alabileceğiniz Nereden Nereye uygulamasında, kalkış ve varış güzergahınızı seçmeniz yeterli oluyor.

Otobüs biletinin yanında, uçak bileti de satın alabileceğiniz uygulamada yerli ve yabancı birçok havayolu firmasına ait uçak biletlerini satın alabilmeniz mümkün. Satın aldığınız biletlerde ek ücret ödemeyeceğiniz, kredi kartınızla güvenli bir şekilde ödeme yapabileceğiniz Nereden Nereye uygulamasını ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

Nereden Nereye

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
48 TOPLAM İNDİRME

Nereden Nereye sayesinde uçak ve otobüs biletlerimizi mobil cihazımız üzerinden pratik bir şekilde satın alabiliyoruz.

Sık sık seyahat eden kullanıcılara yönelik hazırlanmış bir uygulama olan Nereden Nereye sayesinde kolay ve hızlı bir şekilde bilet alma işlemlerimizi gerçekleştirebiliyoruz. Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu uygulama, çevrimiçi bilet almayı çok kolay bir hale getiriyor ve kullanıcıları şubeye gitme zahmetinden kurtarıyor.

Bildiğiniz gibi gelişen teknolojiler sayesinde artık şubeye gitmeden otobüs ve uçak bileti alabiliyoruz. Bu lütfu mobile taşımak isteyen üreticiler karşımıza Nereden Nereye uygulamasıyla çıkıyorlar ve dürüst olmak gerekirse zaten kolay olan bilet alma işlemini çok daha hızlı ve pratik bir hale dönüştürüyorlar.

Uygulama sayesinde;

  • Havayolu ve karayolu seferlerine göz atabiliyoruz
  • Sefer tarihlerine ve fiyatlarına erişebiliyoruz
  • Bilet ayırtabiliyor ve satın alma işlemlerini tamamlayabiliyoruz

Bu uygulama sayesinde karayolu veya havayolu fark etmeksizin gitmek istediğimiz yere olan tüm seferlere göz atabiliyoruz. Sefer bilgileri bir hayli açıklayıcı bir şekilde sunuluyor. Arayüz tasarımı da bilgilerin takibini kolaylaştıran detaylar arasında. İş veya özel sebeplerden ötürü sık sık seyahat etmek durumundaysanız Nereden Nereye size bu konuda epey yardımcı olacaktır.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Outings

    Outings uygulaması ile yeni yerler keşfetmek için seyahat planlarınızı oluşturabilirsiniz.
  • Muğla Kent

    Muğla Kent uygulaması ile Muğla'da turistik yerleri kolayca keşfedebilirsiniz.
  • Inviita

    Inviita uygulamasıyla dünya çapında binlerce şehri keşfe çıkabilirsiniz.
  • Kampp

    Kampp uygulamasıyla Türkiye genelinde yeni kamp alanlarını keşfedebilirsiniz.
  • Sesli Gezi Rehberi

    Sesli Gezi Rehberi uygulamasıyla gezdiğiniz yerler hakkında bilgileri sesli olarak dinleyebilirsiniz.
  • Avanos | Kapadokya

    Avanos | Kapadokya uygulaması ile Avanos'taki otelleri, gezilecek yerleri ve restoranları keşfedebilirsiniz.
  • İzmir Tarih

    İzmir'in Tarihi Kent Merkezi'ni keşfedin.
  • İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu

    İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu uygulamasını kullanarak, İstanbul'dan İzmir'e kadar yapacağınız seyahatler için birçok hizmetten faydalanabiliyorsunuz.