New York Mysteries 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME
6.1 MB DOSYA BOYUTU

Gizemli olayları ve sır dolu cinayetleri araştırarak macera dolu anlar yaşayacağınız eşsiz bir oyundur.

Esrarengiz cinayetleri ve ilginç olayları araştırarak sır perdesini aralayacağınız ve katillerin kimliklerini tespit etmek için mücadele edeceğiniz New York Mysteries 2, Android ve İOS sürümleri ile iki farklı platformdan oyun tutkunlarının hizmetine sunulan ve binlerce oyuncu tarafından keyifle oynanan kaliteli bir oyundur.

Etkileyici grafik tasarımı ve sürükleyici senaryosu ile sıkılmadan oynayacağınız bu oyunda yapmanız gereken, meraklı bir gazeteci rolünü üstlenerek gizemli olayları ve esrarengiz cinayetleri araştırmaktır.

Korkusuzca olayların içinde yer almalı ve katillerin izini sürerek görevleri tamamlamalısınız. Çeşitli işkencelere maruz kalan ve ilginç bir şekilde ortadan kaybolan karakterin başına gelenlerin inceleyerek olaylardaki sırrı çözmeli ve ipuçlarından yararlanarak şüpheli karakterleri takip etmelisiniz.

Oyun Sürükleyici ve ürkütücü olayların yer aldığı eşsiz bir hikayeden oluşmaktadır. Ayrıca hikayedeki olayları çözerken faydalanacağınız sayısız ipucu ve yeni yerler keşfedebileceğiniz zorlu bulmacalar bulunmaktadır.

Mobil platformda macera oyunları arasında yer alan ve ücretsiz olarak hizmet veren New York Mysteries 2, macera dolu bir serüvene atılarak gizemli olayların peşine düşeceğiniz eşsiz bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

New York Mysteries 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
612.8 MB DOSYA BOYUTU

Gizemli olayları ve sır dolu cinayetleri araştırarak macera dolu anlar yaşayacağınız eşsiz bir oyundur.

Macera oyunları arasında kendisine yer bulan ve oldukça geniş bir oyuncu kitlesi tarafından tercih edilen New York Mysteries 2, gizemli cinayetlerin peşine düşerek sır perdesini aralamak için çaba göstereceğiniz ve çeşitli ipuçlarından yola çıkarak şüpheli karakterlerin izini süreceğiniz eşsiz bir oyundur.

Macera dolu bölümleri ve sürükleyici hikayeleri ile oyun severlere sıra dışı bir deneyim yaşatan bu oyunda amaç, New York sokaklarında gerçekleşen korkunç cinayetlerin katillerini araştırarak iz sürmek ve zorlu görevler üstlenerek ürkütücü mekanlarda incelemeler yapmaktır.

Gazeteci kimliği ile sürdüreceğiniz araştırmaların sonuçlanması için türlü ipuçlarından ve kayıp objelerden yararlanabilirsiniz. İşkence yapılarak ölüme terk edilen ve gizemli bir şekilde ortadan kaybolan karakterlerin izini sürerek katillerin kimliğini açığa çıkartmalı ve seviye atlayarak farklı yerlerin kilidini açmalısınız. İpuçlarına çeşitli bulmacalar ve eşleştirmeler yaparak ulaşabilirsiniz.

Hem Android hem de İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan kolaylıkla erişebileceğiniz ve ücretsiz olarak erişeceğiniz New York Mysteries 2, ürkütücü mekanlarda dolaşarak macera dolu analar geçireceğiniz benzersiz bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • New York Mysteries

    Maceracı bir muhabiri canlandıracağız.
  • New York Mysteries 3

    Sır dolu ölümlerin arkasında yatan esrarengiz olayları inceleyeceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Mysteries and Nightmares

    Gizli nesneleri bulmak için macera dolu bir serüvene atılacağınız eğlenceli bir oyundur.
  • Dice Mage 2

    Büyülü bir dünyaya gireceğiz.
  • Doomsday on Demand 2

    Mutantlara karşı savaşacağız.
  • Jungle Adventures 2

    Renkli bir dünyaya dalacağız.
  • Endless Frontier Saga 2

    Aksiyon dolu RPG savaşları yapacağınız eğlenceli bir rol yapma oyunudur.
  • Weapon Throwing RPG 2

    Nefes kesen klan savaşları yapabileceğiniz sürükleyici bir rol oyunudur.