Nom Cat

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME
42 MB DOSYA BOYUTU

Birbirinden sevimli onlarca farklı kediyi besleyebileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Birbirinden sevimli ve bir o kadarda huysuz onlarca kediyi besleyebileceğiniz ve günlük görevleri tamamlayarak çeşitli ödüller kazanabileceğiniz Nom Cat, bir milyondan fazla oyun tutkunu tarafından keyifle oynanan benzersiz bir oyundur.

Çizgi film tarzındaki grafikleri ve keyif verici müzikleri ile dikkat çeken bu oyunda amaç, kedilerin tüm ihtiyaçlarını karşılayarak puan biriktirmek ve yeni kedi karakterlerinin kilidini açmaktır. Garfield gibi onlarca ünlü kedi karakterini besleyerek görevleri tamamlamalı ve seviye atlayarak yeni bölümlere geçmelisiniz. Oyunun kontrolü oldukça kolaydır. Parmağınızı ekrana basılı tutarak kedinin ağzını açabilir ve art arda gelen mamaları kediye yedirebilirsiniz. Ne kadar çok mama yedirirseniz aynı derecede puan kazanırsınız. Fakat unutmamalısınız ki kediler oldukça huysuzdur bu nedenle ağızlarını açtırmak sandığınız kadar kolay olamayabilir.

Oyunda onlarca sevimli kedi karakteri ve kedileri beslemeniz için sayısız yiyecek bulunmaktadır. Yiyecekleri hızla kedinizin ağzına vermeli ve olabildiğince çok puan toplamalısınız. Android ve İOS sürümleri ile iki farklı platformda oyunculara hizmet veren Nom Cat, ücretsiz oyunlar arasında yer almaktadır.

Doğukan Çağlakpınar

Nom Cat

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
76.2 MB DOSYA BOYUTU

Birbirinden sevimli onlarca farklı kediyi besleyebileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Hem Android, hem de İOS işletim sistemine sahip tüm cihazlardan sorunsuz bir şekilde oynayabileceğiniz ve eğlenceli anlar geçirebileceğiniz Nom Cat, onlarca farklı kediyi besleyebileceğiniz sıra dışı bir oyundur.

Çizgi filmi andıran grafikler ve keyif verici ses efektleri ile oyun tutkunlarına eşsiz bir deneyim sunan bu oyunda yapmanız gereken tek şey, kedilerin ağzını açık tutarak havadan gelen mamaları onlara yedirmek ve puan toplamaktır. Kedilerin ağzını açık tutmak sandığınız kadar kolay olamayabilir çünkü kediler uykuları gelince bir hayli aksi ve huysuz olabiliyorlar. Bu nedenle elinizi çabuk tutmalı ve mamaları hızla yedirerek maksimum seviyede puan toplamalısınız. Stres giderici özelliği ve günlük görevleri ile sıkılmadan oynayabileceğiniz benzersiz bir oyun sizleri bekliyor.

Oyun içerisinde çeşitli mamalarla besleyebileceğiniz onlarca farklı kedi karakteri yer almaktadır. Garfield ve daha birçok ün kazanmış kedi karakterini besleyerek puan biriktirebilir ve yeni kedilerin kilidini açabilirsiniz. Milyonlarca oyun severin keyifle oynadığı ve ücretsiz olarak ulaştığı Nom Cat, keyif verici bir oyun olarak ön plana çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Nom Plant

    Önüne gelen her şeyi yiyen ve sürekli olarak büyüyen bir çiçeği kontrol ederek zorlu parkurlarda yarışabileceğiniz kaliteli bir oyundur.
  • Space Cat

    Sevimli hayvan karakterlerini yöneterek uzay boşluğunda eğlenceli parkurlarda yarışabileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Cat Painter

    Çeşitli fırçalar ve boyalar kullanarak istediğiniz objenin resmini çizebileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Cat Condo 2

    Kedilere kombinler hazırlayacağız.
  • Cat Gunner: Super Force

    Tempolu bir yapıda savaşacağız.
  • Sonic Cat

    Müzik eşliğinde karşımıza çıkan nesneleri toplayacağız.
  • Cat'n'Robot: Idle Defense

    Gerçek zamanlı olarak strateji savaşlarında boy göstereceğiz.
  • The cat's meow town

    Birbirinden sevimli onlarca kediyi besleyerek ihtiyaçlarını gidereceğiniz eğlenceli bir oyundur.