Nood Climbrs

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME

Sonsuz bir platformda tırmanarak zirveye ulaşabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Bir çöp adam ile olabildiğince yüksek bölgelere tırmanmak için çeşitli mücadelelerde bulunacağınız Nood Climbrs, mobil platformda spor oyunları arasında yer alan eğlenceli bir oyundur.

Basit ve göz yormayan grafikleri ile dikkat çeken bu oyunda yapmanız gereken, sonsuz bir duvar platformu üzerinde yer alan farklı renklerdeki noktalara basarak yukarı doğru tırmanmak ve olabildiğince yüksek bölgelere çıkarak rekor kırmaktır. Her nokta farklı bir renk ve puan barındırmaktadır. Yerçekimine karşı mücadele ederek değişik şekillere girmeli ve çöp adam ile noktalardan tutunarak zirveye doğru ilerlemelisiniz. Stres giderici özelliği ve sürükleyici bölümleri ile sıkılmadan oynayabileceğiniz eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda, karakteriniz için toplayabileceğiniz onlarca farklı kostüm ve aksesuar bulunmaktadır. Farklı tırmanma pozisyonları keşfederek olabildiğince yükseğe çıkmalı ve puan kazanarak yeni aksesuarlar satın almalısınız. Keşfettiğiniz yeni pozisyonların resimlerini arkadaşlarınızla paylaşabilir ve keyifli anlar geçirebilirsiniz.

Android işletim sistemine sahip tüm cihazlardan sorunsuz bir şekilde oynayabileceğiniz Nood Climbrs, ücretsiz olarak hizmet kaliteli bir spor oyunu olarak öne çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

Nood Climbrs

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
457 MB DOSYA BOYUTU

Harika deneyim sunan bir mobil spor oyunu

Nood Climbrs, iOS cihazlarınızda oynayabileceğiniz ve zorlu mücadelelerde bulunabileceğiniz eşsiz bir mobil spor oyunudur.

Beğenerek oynayabileceğiniz harika bir mobil oyun olarak dikkatimizi çeken oyunda bir çöp adamı kontrol ediyor ve yüksek bölgelere tırmanmaya çalışıyorsunuz. Mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir oyun olarak nitelendirebileceğim oyunda basit ve göz yormayan grafikler yer almakta. Nood Climbrs oyununda tek yapmanız gereken, sonsuz bir duvar platformu üzerinde yer alan farklı renklerdeki noktalara basarak yukarı doğru tırmanmak ve olabildiğince yüksek bölgelere çıkmak. Stres giderici özelliği ve sürükleyici bölümleri ile sıkılmadan oynayabileceğiniz eşsiz bir oyun sizleri bekliyor. Farklı tırmanma pozisyonları keşfederek olabildiğince yükseğe çıkmalı ve puan kazanarak yeni aksesuarlar satın almalısınız. Keşfettiğiniz yeni pozisyonların resimlerini arkadaşlarınızla paylaşabilir ve keyifli anlar geçirebilirsiniz.

 Nood Climbrs oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

 

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Stick Cricket Live

    Nefes kesen kriket müsabakalarına katılacağınız eğlenceli bir spor oyunudur.
  • Biathlon Mania

    Nefes kesen kayak yarışlarına katılabileceğiniz gerçekçi bir spor oyunudur.
  • Total Soccer: Road to Glory

    Mobil cihazınızda gerçekçi bir spor deneyimi sizleri bekliyor.
  • Bat Attack Cricket Multiplayer

    Heyecan verici kriket maçlarını konu alan ve yeni oyuncularını bekleyen eşsiz bir spor oyunudur.
  • Chennai Super Kings Battle Of Chepauk 2

    Heyecan dolu kriket maçlarının yer aldığı eğlenceli bir spor oyunu olarak ön plana çıkıyor.
  • PDC Darts Match

    Heyecan dolu Dart maçları yapabileceğiniz eğlenceli bir spor oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Happy Hockey

    Sıkıcı spor oyunlarını bırak ve Happy Hokey'i indir.
  • Tennis Arena

    Tennis Arena ile mobil cihazınızda tenis maçları yapabileceksiniz.