Notegraphy

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,034 TOPLAM İNDİRME

Twitter'a benzerliğiyle dikkat çeken bu uygulama ile paylaşımlarınıza profesyonel ellerden çıkma tasarımlar ile farklılık katabilirsiniz.

Uygulama marketlerde pek çok farklı türde sosyal paylaşım uygulamaları bulunmakta. Fakat bunlardan çok azı orijinal kullanım özellikleri sunabiliyor. Notegraphy ise sıradan uygulamaların tersine farklı ve etkileyici yapısıyla dikkat çekiyor.

Android ve iOS cihazlar için üretilen bu uygulama ile yepyeni bir paylaşım deneyimine şahit olacaksınız. Uygulama temel olarak Twitter'a benzerliğiyle dikakt çekse de özelleştirme bakımından daha fazla seçenek sunuyor. Bu uygulamayı kullanarak fikirlerinizi, düşüncelerinizi, hoşunuza giden cümleleri ve özlü sözleri arkadaşlarınızla paylaşabileceksiniz. Uygulamanın temel işlevi elbette bununla sınırlı kalmıyor.

Tamamı profesyonel tasarımcılar tarafından tasarlanan 25'ten fazla yazı tipine sahip olan uygulama ile paylaşımlarınıza farklı bir hava katabilirsiniz. Kullanımı ise son derece kolay; yazın, düzenleyin ve paylaşın. Otomatik formatlama özelliği ile başka hiçbir düzenleme yapmanıza gerek yok. Son derece hızlı çalışan uygulama aynı zamanda Twitter, Tumblr, Facebook ve Instagram gibi popüler sosyal medya araçlarıyla da entegre bir şekilde çalışabilmekte.

Hiçbir kısıtlaması bulunmayan Notegraphy ile ister tek bir cümle isterseniz de paragraflarca yazı paylaşabilirsiniz. Farklı bir sosyal paylaşım deneyimi yaşamak istiyorsanız Notegraphy'yi mutlaka denemenizi öneriyorum.

Emircan Erdoğan

Notegraphy

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
230 TOPLAM İNDİRME

Farklı bir sosyal paylaşım deneyimi sunan Notegraphy ile fikirlerinizi etkileyici yazı stilleri eşliğinde takipçilerinize sunabilirsiniz.

Notegraphy iOS cihazlarınızda ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bir sosyal paylaşım uygulamasıdır. Piyasada pek çok farklı türde sosyal servis ve uygulama mevcut fakat Notegraphy kullanıcılara daha farklı bir deneyim sunuyor. Temel olarak Notegraphy, Twitter'a benzerliğiyle dikkatimizi çekiyor.

Kullanıcılar hoşlarına giden cümleleri, deyişleri, özlü sözleri ve fikirleri etkileyici yazı stilleriyle süsleyerek takipçileriyle paylaşabilme imkanına sahipler. Uygulamayı kullanmak ise son derece basit ve hızlı. Sadece paylaşmak istediğiniz yazıyı yazın, uygun bir font seçin ve paylaşın.

Notegraphy bünyesinde 25'ten fazla koleksiyon bulunduruyor. En önemlisi ise bu stillerin hemen hemen hepsi deneyimli tasarımcılar tarafından yaratıldı. Yazdığınız içerikleri sadece uygulamada paylaşmak zorunda değilsiniz. Instagram, Facebook, Tumblr ve Twitter hesabınızda da paylaşımlarınızı gerçekleştirebilirsiniz. Herhangi bir kısıtlama bulunmayan uygulamada kendi yazılarınızdan oluşan galeriler bile hazırlama imkanına sahipsiniz.

Son derece şık görünen bir arayüze sahip olan Notegraphy ile kendinizi ifade etmenin yeni yollarını keşfedin ve arkadaşlarınızı görsel olarak etkileyici yazılarla şaşırtın. Siz de farklı bir sosyal paylaşım deneyimi yaşamak istiyorsanız, Notegraphy'yi seveceğinizi düşünüyorum.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Messenger

    Messenger uygulamasını kullanarak tüm sosyal medya uygulamalarını tek bir platformdan yönetebilirsiniz.
  • Yaay

    Yaay İndir (Android): Yaay Google Play'de yerli sosyal medya uygulaması olarak öne çıkıyor.
  • Mirket App

    Mirket App, ilgi alanlarınız ve gündem hakkında toplumun nabzını tutabileceğiniz bir sosyal medya uygulaması.
  • Parler

    Parler, eski ABD Başkanı Trump ile gündeme gelen Twitter benzeri mikroblog ve sosyal medya uygulaması. Parler, Android telefonlarda ücretsiz kullanılabilir.
  • Smopin

    Smopin uygulamasıyla diğer kullanıcılarla birlikte ilginizi çeken ortak konular üzerine sohbet edebilirsiniz.
  • Kwai

    Kwai uygulamasıyla Android cihazlarınızdan birbirinden eğlenceli videolar hazırlayabilirsiniz.
  • Snapchat APK

    Snapchat APK, gençler arasında yaygın kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması. Mesaj, fotoğraf, ses ve video paylaşabildiğimiz popüler sosyal medya uygulamasıdır.
  • Qavun

    Qavun, Türkiye'den çıkan en başarılı Android için sosyal medya uygulaması olarak gösterilenler arasında olduğu gibi oldukça başarılı bir alt yapıyla çalışmaktadır.